Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
O ja goopia:mdleje::mdleje: Że też na to nie wpadłam:shake: Goopia, goopia Madzia:roll: No to jutro serwujemy kotecka:diabloti::diabloti:

poczekaj z miesiac az przytyje:diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: Witaj puszcz:hmmmm: ona :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Teraz mogę się puścić na ulicę:diabloti::diabloti:
:roflt:

[quote name='madzia i medor']Byłam na zakupkach:multi::multi::multi: Achhh nie wydałam ani grosza na zwierzyniec, ani grosza:-o:-oJestem z siebie dumna:loveu: Wszystko przeznaczyłam tylko na siebie:loveu::loveu::loveu:
A co najlepsze pieniądze nie pochodziły z mojego portfela:diabloti:
I co se zakupiłaś? :razz:

Posted

[quote name='evaxon']poczekaj z miesiac az przytyje:diabloti:
Podejrzewam, że w ciągu miesiąca, kotecek zostanie skonsumowany na surowo:cool3: :cool3: :cool3: :diabloti:
[quote name='paula_z']:multi: Witaj puszcz:hmmmm: ona :evil_lol:

:roflt:

I co se zakupiłaś? :razz:
Butki, drugie butki, spodnie, bluzeczke i drugą bluzeczkę, kurtałkę, a zaraz lecę po kolejne butki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi:
[quote name='AgusiaTerierka']Madzia pewnie kupiła ładną smycz, albo obróżkę, żeby pasowała do sukienki...:evil_lol:
Buhahahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Następnym razem nie omieszkam tak zrobić:evil_lol:

WITAM:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Byłam na zakupkach:multi::multi::multi: Achhh nie wydałam ani grosza na zwierzyniec, ani grosza:-o:-oJestem z siebie dumna:loveu: Wszystko przeznaczyłam tylko na siebie:loveu::loveu::loveu:
A co najlepsze pieniądze nie pochodziły z mojego portfela:diabloti:

już wyłałam donos do TOZu.... jak można NIC nie kupić zwierzom :shake::shake::shake::mad:

magdolino... bywam TU często- w przeciwieństwie do Ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Madzia trzy pary butów to po to by z każdym psem na spacer iść w innych ? :diabloti::diabloti:mus 4 kupić .....jak z kotkiem będzie pomykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mus 4 kupić .....jak z kotkiem będzie pomykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
własnie , kotek nie jest gorszy mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: kup 5 par :diabloti: tak na zaś :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']własnie , kotek nie jest gorszy mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: kup 5 par :diabloti: tak na zaś :cool3::p..no kup tak pod kolor Rudziaszka kotecka :loveu:

Posted

Te Magda,ani mi sie waz serwowac koteczka !!!(qrde emotikony mi sie nie wlaczaja :/ ) .No popatrz,ja najblizej mieszkam,a o wszystkim z forum sie dowiaduje !!Co do zakupow to w lotto wygralas czy kogos oskubalas? ;)Ja w ogole Cie nie poznaje !! Jak mozna NIC nie kupic ani psu ani kotu????!!!!Ej,poprawze sie natychmiast !!! ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witka wylewająca piffo ;)

no i mus edytować ...poczytałam już co kupiłaś

Wlewająca, nie wylewająca:cool1::cool1::diabloti:
Witaj Alu:loveu:
[quote name='clockwork']już wyłałam donos do TOZu.... jak można NIC nie kupić zwierzom :shake::mad:

magdolino... bywam TU często- w przeciwieństwie do Ciebie :diabloti:

Cieszkam siem, że TOzik już powiadomiony:loveu:Cóż ja bym bez Was zrobiła:diabloti::diabloti:
Jeszcze trochę i wszystko wróci do normy - czytaj<-> znowu będę z siebie robić wariatkę:diabloti:
[quote name='evaxon']witaj najkochansza istotko na dogo :loveu::evil_lol:
:crazyeye::mdleje::hmmmm:piłaś:cool1::diabloti:
[quote name='Vectra']Madzia trzy pary butów to po to by z każdym psem na spacer iść w innych ? :diabloti:
Dokładnie, kolorystycznie do każdego:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mus 4 kupić .....jak z kotkiem będzie pomykać :evil_lol:
Aaaaaaaaaaaaaa, nie będzie żadnego kotka - od poniedziałku zaczynam mu szukać na muss domku:p

Posted

[quote name='Vectra']własnie , kotek nie jest gorszy mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: kup 5 par :diabloti: tak na zaś :cool3:
Font siło nieczysta:placz::placz:
[quote name='Alicjarydzewska']:p..no kup tak pod kolor Rudziaszka kotecka :loveu:
Człowiek przychodzi się zrelaksować, a tu jakby go 220 volt pierdyknął:diabloti::diabloti::diabloti::cool1:
[quote name='Iza i Fidel']Te Magda,ani mi sie waz serwowac koteczka !!!(qrde emotikony mi sie nie wlaczaja :/ ) .No popatrz,ja najblizej mieszkam,a o wszystkim z forum sie dowiaduje !!Co do zakupow to w lotto wygralas czy kogos oskubalas? ;)Ja w ogole Cie nie poznaje !! Jak mozna NIC nie kupic ani psu ani kotu????!!!!Ej,poprawze sie natychmiast !!! ;)
Izuś, bo ja nic nie mam teraz czasu:shake: Jutro przedzwonie, jak się już wszyscy porozjeżdżają do swoich domków:loveu::multi::multi::diabloti:
Sama siebie nie poznaje - nic, kompletnie nic nie kupiłam, ale to było wczoraj, bo dziś nadrobiłam:diabloti::oops::oops::oops:
[quote name='Kate I Luka']Witaj mła zakupowiczko :)

Gdzie się odstresowywujesz przy bronkach :cool3: :cool3:
Nie mam czasu nawet na browarki:placz::placz:

Przyszłam na chwile, ale uciekam spać, bo naprawdę już nie daje rady:shake::shake:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Bidulko, choć ciem utulę na dobranoc :calus: :calus: :calus: :calus:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzień doberek:multi::multi::mdleje:Dziś zamierzałam się wyspać, tzn. nastawiłam sobie budzik na 08;17;):oops::oops::oops: Ale Medziu miał inny plany - zrobił mi pobudkę o 6:30:mdleje::angryy::angryy:Sisiu się pieskowi zachciało:angryy: Chyba się zdenerwowałam:cool1::cool1::cool1::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Dzień doberek:multi::multi::mdleje:Dziś zamierzałam się wyspać, tzn. nastawiłam sobie budzik na 08;17;):oops::oops::oops: Ale Medziu miał inny plany - zrobił mi pobudkę o 6:30:mdleje::angryy::angryy:Sisiu się pieskowi zachciało:angryy: Chyba się zdenerwowałam:cool1::cool1::cool1::diabloti:

a trza bylo pieluszke na noc nalozyc:p
witanko :)

Posted

evaxon napisał(a):
a trza bylo pieluszke na noc nalozyc:p
witanko :)

Ochh Ewciu co ja bym zrobiła bez Twoich mądrości życiowych:diabloti::loveu::loveu::loveu:
Imbir1 napisał(a):
Przyszliśmy się przywitać:p, żałuj kobieto, że się jednak nie zdecydowałaś dołączyć do nas, było bowsko:lol:

Żałuję, żałuję, ale mam pod opieką trzeciego psa i jestem uziemiona ,_tak to się mówi:hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a zas zaluj zaluj zaluj trza z trzecim przyjechac juz mowilam Ci to :evil_lol: :evil_lol:
Witanko tak to jakos dziwnie przy kompiku znow :evil_lol: :evil_lol:

Madziara ja mam 2 koty i zyje :evil_lol: :evil_lol: