e.v.a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 madzia i medor napisał(a):O ja goopia:mdleje::mdleje: Że też na to nie wpadłam:shake: Goopia, goopia Madzia:roll: No to jutro serwujemy kotecka:diabloti::diabloti: poczekaj z miesiac az przytyje:diabloti: Quote
Paula Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :multi: Witaj puszcz:hmmmm: ona :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Teraz mogę się puścić na ulicę:diabloti::diabloti: :roflt: [quote name='madzia i medor']Byłam na zakupkach:multi::multi::multi: Achhh nie wydałam ani grosza na zwierzyniec, ani grosza:-o:-oJestem z siebie dumna:loveu: Wszystko przeznaczyłam tylko na siebie:loveu::loveu::loveu: A co najlepsze pieniądze nie pochodziły z mojego portfela:diabloti: I co se zakupiłaś? :razz: Quote
Jagoda1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Madzia pewnie kupiła ładną smycz, albo obróżkę, żeby pasowała do sukienki...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='evaxon']poczekaj z miesiac az przytyje:diabloti: Podejrzewam, że w ciągu miesiąca, kotecek zostanie skonsumowany na surowo:cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: [quote name='paula_z']:multi: Witaj puszcz:hmmmm: ona :evil_lol: :roflt: I co se zakupiłaś? :razz: Butki, drugie butki, spodnie, bluzeczke i drugą bluzeczkę, kurtałkę, a zaraz lecę po kolejne butki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: [quote name='AgusiaTerierka']Madzia pewnie kupiła ładną smycz, albo obróżkę, żeby pasowała do sukienki...:evil_lol: Buhahahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Następnym razem nie omieszkam tak zrobić:evil_lol: WITAM:p Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :multi::multi::multi:witka wylewająca piffo ;) no i mus edytować ...poczytałam już co kupiłaś Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Byłam na zakupkach:multi::multi::multi: Achhh nie wydałam ani grosza na zwierzyniec, ani grosza:-o:-oJestem z siebie dumna:loveu: Wszystko przeznaczyłam tylko na siebie:loveu::loveu::loveu: A co najlepsze pieniądze nie pochodziły z mojego portfela:diabloti: już wyłałam donos do TOZu.... jak można NIC nie kupić zwierzom :shake::shake::shake::mad: magdolino... bywam TU często- w przeciwieństwie do Ciebie :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 witaj najkochansza istotko na dogo :loveu::evil_lol::loveu: Quote
Vectra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Madzia trzy pary butów to po to by z każdym psem na spacer iść w innych ? :diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Vectra']Madzia trzy pary butów to po to by z każdym psem na spacer iść w innych ? :diabloti::diabloti:mus 4 kupić .....jak z kotkiem będzie pomykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mus 4 kupić .....jak z kotkiem będzie pomykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: własnie , kotek nie jest gorszy mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: kup 5 par :diabloti: tak na zaś :cool3: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Vectra']własnie , kotek nie jest gorszy mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: kup 5 par :diabloti: tak na zaś :cool3::p..no kup tak pod kolor Rudziaszka kotecka :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Te Magda,ani mi sie waz serwowac koteczka !!!(qrde emotikony mi sie nie wlaczaja :/ ) .No popatrz,ja najblizej mieszkam,a o wszystkim z forum sie dowiaduje !!Co do zakupow to w lotto wygralas czy kogos oskubalas? ;)Ja w ogole Cie nie poznaje !! Jak mozna NIC nie kupic ani psu ani kotu????!!!!Ej,poprawze sie natychmiast !!! ;) Quote
Kate I Luka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj mła zakupowiczko :) Gdzie się odstresowywujesz przy bronkach :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witka wylewająca piffo ;) no i mus edytować ...poczytałam już co kupiłaś Wlewająca, nie wylewająca:cool1::cool1::diabloti: Witaj Alu:loveu: [quote name='clockwork']już wyłałam donos do TOZu.... jak można NIC nie kupić zwierzom :shake::mad: magdolino... bywam TU często- w przeciwieństwie do Ciebie :diabloti: Cieszkam siem, że TOzik już powiadomiony:loveu:Cóż ja bym bez Was zrobiła:diabloti::diabloti: Jeszcze trochę i wszystko wróci do normy - czytaj<-> znowu będę z siebie robić wariatkę:diabloti: [quote name='evaxon']witaj najkochansza istotko na dogo :loveu::evil_lol: :crazyeye::mdleje::hmmmm:piłaś:cool1::diabloti: [quote name='Vectra']Madzia trzy pary butów to po to by z każdym psem na spacer iść w innych ? :diabloti: Dokładnie, kolorystycznie do każdego:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mus 4 kupić .....jak z kotkiem będzie pomykać :evil_lol: Aaaaaaaaaaaaaa, nie będzie żadnego kotka - od poniedziałku zaczynam mu szukać na muss domku:p Quote
Medorowa Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Vectra']własnie , kotek nie jest gorszy mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: kup 5 par :diabloti: tak na zaś :cool3: Font siło nieczysta:placz::placz: [quote name='Alicjarydzewska']:p..no kup tak pod kolor Rudziaszka kotecka :loveu: Człowiek przychodzi się zrelaksować, a tu jakby go 220 volt pierdyknął:diabloti::diabloti::diabloti::cool1: [quote name='Iza i Fidel']Te Magda,ani mi sie waz serwowac koteczka !!!(qrde emotikony mi sie nie wlaczaja :/ ) .No popatrz,ja najblizej mieszkam,a o wszystkim z forum sie dowiaduje !!Co do zakupow to w lotto wygralas czy kogos oskubalas? ;)Ja w ogole Cie nie poznaje !! Jak mozna NIC nie kupic ani psu ani kotu????!!!!Ej,poprawze sie natychmiast !!! ;) Izuś, bo ja nic nie mam teraz czasu:shake: Jutro przedzwonie, jak się już wszyscy porozjeżdżają do swoich domków:loveu::multi::multi::diabloti: Sama siebie nie poznaje - nic, kompletnie nic nie kupiłam, ale to było wczoraj, bo dziś nadrobiłam:diabloti::oops::oops::oops: [quote name='Kate I Luka']Witaj mła zakupowiczko :) Gdzie się odstresowywujesz przy bronkach :cool3: :cool3: Nie mam czasu nawet na browarki:placz::placz: Przyszłam na chwile, ale uciekam spać, bo naprawdę już nie daje rady:shake::shake: Quote
Kate I Luka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Przyszłam na chwile, ale uciekam spać, bo naprawdę już nie daje rady:shake::shake: Bidulko, choć ciem utulę na dobranoc :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
Medorowa Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Kate I Luka napisał(a):Bidulko, choć ciem utulę na dobranoc :calus: :calus: :calus: :calus: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzień doberek:multi::multi::mdleje:Dziś zamierzałam się wyspać, tzn. nastawiłam sobie budzik na 08;17;):oops::oops::oops: Ale Medziu miał inny plany - zrobił mi pobudkę o 6:30:mdleje::angryy::angryy:Sisiu się pieskowi zachciało:angryy: Chyba się zdenerwowałam:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Paulinaaa napisał(a):Helloł :cool3: Eloł:loveu::loveu::loveu: Koniec wolnego;) Quote
e.v.a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 madzia i medor napisał(a): Dzień doberek:multi::multi::mdleje:Dziś zamierzałam się wyspać, tzn. nastawiłam sobie budzik na 08;17;):oops::oops::oops: Ale Medziu miał inny plany - zrobił mi pobudkę o 6:30:mdleje::angryy::angryy:Sisiu się pieskowi zachciało:angryy: Chyba się zdenerwowałam:cool1::cool1::cool1::diabloti: a trza bylo pieluszke na noc nalozyc:p witanko :) Quote
Imbirka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Przyszliśmy się przywitać:p, żałuj kobieto, że się jednak nie zdecydowałaś dołączyć do nas, było bowsko:lol: Quote
Medorowa Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 evaxon napisał(a):a trza bylo pieluszke na noc nalozyc:p witanko :) Ochh Ewciu co ja bym zrobiła bez Twoich mądrości życiowych:diabloti::loveu::loveu::loveu: Imbir1 napisał(a):Przyszliśmy się przywitać:p, żałuj kobieto, że się jednak nie zdecydowałaś dołączyć do nas, było bowsko:lol: Żałuję, żałuję, ale mam pod opieką trzeciego psa i jestem uziemiona ,_tak to się mówi:hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 a zas zaluj zaluj zaluj trza z trzecim przyjechac juz mowilam Ci to :evil_lol: :evil_lol: Witanko tak to jakos dziwnie przy kompiku znow :evil_lol: :evil_lol: Madziara ja mam 2 koty i zyje :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Cześć córcia :loveu: Buziaki dla wnusiów i kotecka :evil_lol: Quote
Recommended Posts