drzalka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Niebyło mnie przez chwilke, a tu juz oczym innym.. nienadązam:oops: :shake: .. chyab sobie odpuszcze :diabloti: Quote
Paula Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 O qrde, fotka :crazyeye: :evil_lol: http://img408.imageshack.us/img408/6641/jaimedorekst8.jpg Witaj Madziu z ładnym okiem :razz: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='evaxon']witaj srutututu:loveu: No to srututututu:roll::p:p:p [quote name='Hugo-Kochaś']wpadłam z rewizytą:multi: Witamy rewizytujących się:multi::multi::multi:;) [quote name='AgusiaTerierka']To się nazywa znęcanie - psiakowi oczy wyłażą na wierzch...:mad: A Pańcia, sadystka, uśmiechnięta:angryy: . http://img408.imageshack.us/img408/6641/jaimedorekst8.jpg On tak ma zazwyczaj, kiedy go całuję:roll::roll: [quote name='teqquila']Witaj !! Madziara :evil_lol::evil_lol: Witaojta:multi::multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cze Medorowa ...ja donosiłam te puszeczki z colą na Twojego blogaska :grins::grins::grins: Koffan, na jutro rano poproszę jeszcze raz tyle:loveu: [quote name='Iza i Fidel']Magda,a czemu sie tak chowasz za Medzia?!!! Szukasz mi boksi ?? Szukaj szybko,bo pani czeka!! Chowam się,bo ja bardzo wstydliwa:siara::siara::diabloti: Szukam, ale narazie jest tak,jak mówiłyśmy:roll::roll: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj Mła jedyna Siostro :multi: Przez Twoją galerię w poszukiwaniu siostrzeńców coraz trudniej się przedostać :shake: Ale jest, znalazłam i tarfiłam na pięknie uśmiechającego się do mnie Medzia :loveu: http://img217.imageshack.us/img217/4287/wrobelekelemelek3in4.jpg Moje słoneczko kochane:loveu::loveu::loveu:Witaj Siss:cool3::cool3::cool3::cool3::loveu: [quote name='Magda_Miki']Nie no ja po prostu wymiękam:shake: Za dużo tej gadaniny tutaj. Normalnie zaraz stracę wzrok od tych literek:placz: A żadnej foty niet!!! Od 3 stron!!! Bo aparat zepsuty:eviltong::eviltong: [quote name='panienkabubu']wyobraź sobie, że ja mam do nadrobienia 45 stron :evil_lol: jak wy to tak szybko produkujecie :hmmmm: Też się nad tym poważnie zastanawiaqm:hmmmm::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='drzalka']Niebyło mnie przez chwilke, a tu juz oczym innym.. nienadązam:oops: :shake: .. chyab sobie odpuszcze :diabloti: Nie odpuszczaj, czytaj i ucz się;):evil_lol::evil_lol:goopo:oops:t [quote name='paula_z']O qrde, fotka :crazyeye: :evil_lol: http://img408.imageshack.us/img408/6641/jaimedorekst8.jpg Witaj Madziu z ładnym okiem :razz: Witaj droga Paulo:loveu::loveu::loveu: Ale kto powiedział, że kaj to moje oko:hmmmm: Właśnie wróciłam do domu:multi::multi::multi: Miły pan policjant podwiózł mnie pod sam mój wspaniały dom:loveu: Quote
chicken Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Heloł! Wróciłam z psich wakacji i witam ponownie na forum:diabloti: Quote
Kitka20 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witaj Madzia z samego rana. A dlaczego toż Cię Pan policjant odwoził??:-O Quote
Imbirka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Matka, co żeś zbroiła, że Cie policja do domu odwozi?????:crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Madzia Witaj:) az pod same drzwi:diabloti: pewnie pan policjant Cie odwiozl :evil_lol::evil_lol: Quote
drzalka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hejo.. a coż to sie stało że ty i policjant w jednym aucie ?:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 chicken napisał(a):Heloł! Wróciłam z psich wakacji i witam ponownie na forum:diabloti: Witam:p:p:pJa nawet nie wiedziałam, że Wy gdzieś byliście:oops: Kitka20 napisał(a):Witaj Madzia z samego rana. A dlaczego toż Cię Pan policjant odwoził??:-O Imbir1 napisał(a):Matka, co żeś zbroiła, że Cie policja do domu odwozi?????:crazyeye::crazyeye::diabloti: teqquila napisał(a):Madzia Witaj:) az pod same drzwi:diabloti: pewnie pan policjant Cie odwiozl :evil_lol::evil_lol: drzalka napisał(a):Hejo.. a coż to sie stało że ty i policjant w jednym aucie ?:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic złego nie zrobiłam:diabloti::loveu: Wracałam z koleżanką i kolegą z urodzin, jechał sobie radiowóz, a że do domu było jeszcze dość daleko, no to zatrzymałam typa i mu mówię ,, Czy może nas szanowny Pan władza odwieźć do domu, bo jest późno, ciemno,a licho nie śpi":diabloti: Pan policjant zaczął się śmiać, no i nas poodwoził:grins::grins: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hehe Madzia moze mu w oko wpadlas :diabloti::diabloti: Quote
Kitka20 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hehe ja też chce mieć takich policjantów w moim mieście Quote
socurek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witam... no tego sposobu na podryw to ja jeszcze nie próbowałam... niech się tylko nadarzy okazja :diabloti: Sprytne, sprytne muszę przyznać... :cool3: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ta ja tyz wyprobuje :evil_lol::evil_lol: w sumie ciekawe co by odpowiedzieli u nas w miescie :diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):hehe Madzia moze mu w oko wpadlas :diabloti::diabloti: Raczej prawie pod radiowóz:evil_lol::evil_lol: Kitka20 napisał(a):Hehe ja też chce mieć takich policjantów w moim mieście To przeprowadź się do mnie:grins::diabloti::diabloti::diabloti: socurek napisał(a):Witam... no tego sposobu na podryw to ja jeszcze nie próbowałam... niech się tylko nadarzy okazja :diabloti: Sprytne, sprytne muszę przyznać... :cool3: Każdy sposób dobry;););):evil_lol: teqquila napisał(a):ta ja tyz wyprobuje :evil_lol::evil_lol: w sumie ciekawe co by odpowiedzieli u nas w miescie :diabloti::diabloti: Spróbuj, a się dowiesz:diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a sprobuje :evil_lol::evil_lol: kiedys jak bede potrzebowala podwozki bo jak na razie mam ludzi by mnie wozili :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):a sprobuje :evil_lol::evil_lol: kiedys jak bede potrzebowala podwozki bo jak na razie mam ludzi by mnie wozili :evil_lol::evil_lol: Widzisz jak masz dobrze:roll::roll::diabloti: Ja tam sobie musze sama załatwiać:siara: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ale sobie poradzials :evil_lol: widzisz jaka zdolna jestes:diabloti: tyz znajdz sobie ludzi od wozenia:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):ale sobie poradzials :evil_lol: widzisz jaka zdolna jestes:diabloti: tyz znajdz sobie ludzi od wozenia:evil_lol::evil_lol: Taa, śprytna bestia ze mnie;):evil_lol::evil_lol: No przeca znajduje:diabloti: Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Takich policjantów tylko pozazdrościć- u nas jeszcze gotowi mandat wlepić, nie mniej jednak spróbuję.... Rodzina by mi na zawał padła jakby zobaczyli, że z radiowozu wysiadam... Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Takich policjantów tylko pozazdrościć- u nas jeszcze gotowi mandat wlepić, nie mniej jednak spróbuję.... Rodzina by mi na zawał padła jakby zobaczyli, że z radiowozu wysiadam... :evil_lol: Ja bardzo lubię dyskutować z mundurowymi:grins::grins::diabloti: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ja na szczescie mam kilku polismenow znajomych !! ale pierwszy raz jak podjechali tom wszystkie staruszki w oknach siedzialy i plotkowaly:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia toz to wiemy ze lubisz dyskutowac Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 wlasnie chcialm to napisac :evil_lol::evil_lol: a odwrotnie tyz ??:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts