Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: rety, a już myślałam, ze się pomyliłam i gdzie indziej weszłam:cool3: Mamcia, a co się stało, że foteczki wstawiłaś?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
drzalka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Heh.. madzia te foteczki już były :P... Jedna nawet na pierwszych stronach :razz: .. ale i tak sie cieszymy ze som :p Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No tak, dzięki zdjęciom przypomniałam sobie Twoje Psiunki:razz: . Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Fotki ...fotki ...fotki ... o ja cie:multi::multi::multi: Witam cię ...to ja szczęściara;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 czechosław..:p foteczki som ładne , modele tez..... a jak samopoczucie krolewny dzisiaj?:loveu: Quote
drzalka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hejo.. madzia poczekaj z tym rózem.. ja za tydzien zamawiam.. :loveu: :eviltong: Rogzette :eviltong: .. zobaczysz, i pomyslisz hhi.. chciałąbym zobaczyc Medorka w rózowym hehe :multi: A może wlasnie on czeka az ty mu je zamowisz.. moze on takie lubi ;p co ? Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Łożesz cholera, ale mam znajomości:razz::diabloti: Tylko, komu Ty szefujesz:hmmmm::diabloti: Pawciowi kochana Pawciowi :eviltong: szczęściarz z niego... wiesz nie każdy sypia ze swoją szefową :cool1: nie jestem w temacie... ten brak czasu nie pozwala mi nadrobić :shake: jaki staż?? jakie pluskwy, jakie policajdy??... proszę o wtajemniczenie Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 bonita napisał(a):Córcia północ wybiła, a ty jeszcze nie w łóżku? Jak to przeczytałam, to od razu do łoża zwiałam;):evil_lol::evil_lol: Gonitwa napisał(a):Hahaha... Jakbym swoją matkę([']) słyszała.... Witaj:p Imbir1 napisał(a)::crazyeye: rety, a już myślałam, ze się pomyliłam i gdzie indziej weszłam:cool3: Mamcia, a co się stało, że foteczki wstawiłaś?:loveu::loveu::loveu::loveu: Wstawiłam foteczki, bo co to za galeria bez zdjęć:roll::roll::roll:Tylko, że są to starsze zdjęcia i jak drzalka zauważyła, powtarzające się, dlatego nie wstawiam często zdjęć, bo po prostu nie mam co:niewiem::niewiem: Dziś idę wysłać aparat - koniecznie. drzalka napisał(a):Heh.. madzia te foteczki już były :P... Jedna nawet na pierwszych stronach :razz: .. ale i tak sie cieszymy ze som :p No widzisz:roll::roll: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']No tak, dzięki zdjęciom przypomniałam sobie Twoje Psiunki:razz: . Fajne, nie:diabloti::cool1::cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Fotki ...fotki ...fotki ... o ja cie:multi::multi::multi: Witam cię ...to ja szczęściara;) Witaj lucky;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']czechosław..:p foteczki som ładne , modele tez..... a jak samopoczucie krolewny dzisiaj?:loveu: Królewny:roflt::roflt::roflt:jestem tak niewyspana, że szkoda gadać:roll: Miałam wstać dziś o ósmej, wstałam o dziewiątej, bo zaspałam, dopiero teraz mam czas na kawę i śniadanie;);) [quote name='Rybka_39']Ile on ma białego:loveu: śliczne psiaki Dziękujemy:p:p:p i witamy:multi: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='drzalka']Hejo.. madzia poczekaj z tym rózem.. ja za tydzien zamawiam.. :loveu: :eviltong: Rogzette :eviltong: .. zobaczysz, i pomyslisz hhi.. chciałąbym zobaczyc Medorka w rózowym hehe :multi: A może wlasnie on czeka az ty mu je zamowisz.. moze on takie lubi ;p co ? Podejrzewam, że nie będzie zbyt zadowolony, więc raczej zamówie Pink heart, czy jak to się zwie;), albo sportowy komplecik:loveu::loveu: [quote name='clockwork']Pawciowi kochana Pawciowi :eviltong: szczęściarz z niego... wiesz nie każdy sypia ze swoją szefową :cool1: nie jestem w temacie... ten brak czasu nie pozwala mi nadrobić :shake: jaki staż?? jakie pluskwy, jakie policajdy??... proszę o wtajemniczenie :evil_lol::evil_lol:A no szczęściarz, szczęściarz - to mu sie chłopowi trafiła posadka;):evil_lol: Pracuje w NASA, jestem ciągle na podsłuchu i podróżuję pod ochroną;):diabloti::diabloti: Ale ciiiiii... :p Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] :evil_lol::evil_lol:A no szczęściarz, szczęściarz - to mu sie chłopowi trafiła posadka;):evil_lol: Pracuje w NASA, jestem ciągle na podsłuchu i podróżuję pod ochroną;):diabloti::diabloti: Ale ciiiiii... :p prawda, że lepiej trafić nie mógł?? no tak myślałam !!! NASA tysanka!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Boksiowa żabeczka - uwielbiam takie http://img211.imageshack.us/img211/1294/mim3kw4.jpg Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']prawda, że lepiej trafić nie mógł?? no tak myślałam !!! NASA tysanka!!! :multi::multi::multi::multi: :razz:czyli MY jako Tyszanki mamy też wtyki w NASA:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']Siostra czyt robisz to prawko już ? :diabloti: Cały czas, bardzo intensywnie:diabloti::diabloti: [quote name='clockwork']prawda, że lepiej trafić nie mógł?? no tak myślałam !!! NASA tysanka!!! :multi::multi::multi::multi: A no Wasa w NASA:diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']Boksiowa żabeczka - uwielbiam takie http://img211.imageshack.us/img211/1294/mim3kw4.jpg Ja też:eviltong::eviltong::eviltong:;) [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czyli MY jako Tyszanki mamy też wtyki w NASA:eviltong: Mata, mata:multi::multi: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :pbendem se chadzać terozki po dogo dumna i blada:eviltong:...jakem Tyszanka z NASA:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pbendem se chadzać terozki po dogo dumna i blada:eviltong:...jakem Tyszanka z NASA:evil_lol: To brzmi dumnie:cool1::cool1::diabloti: Idę z moimi psiurami na siq, potem idę z psiurami, którymi się opiekuję, potem idę na kurs, potem idę znowu z psiurami, którymi się opikuję, potem idę z Medorem na długi spacer, potem idę z Dydkiem, a jeszcze potenm zajrzę tu:diabloti: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']To brzmi dumnie:cool1::cool1::diabloti: Idę z moimi psiurami na siq, potem idę z psiurami, którymi się opiekuję, potem idę na kurs, potem idę znowu z psiurami, którymi się opikuję, potem idę z Medorem na długi spacer, potem idę z Dydkiem, a jeszcze potenm zajrzę tu:diabloti::razz:to masz dobrze ...bo ja nie wiem czy jak opuszczę kompka to dostane sie jeszcze do niego:diabloti: Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a):To brzmi dumnie:cool1::cool1::diabloti: Idę z moimi psiurami na siq, potem idę z psiurami, którymi się opiekuję, potem idę na kurs, potem idę znowu z psiurami, którymi się opikuję, potem idę z Medorem na długi spacer, potem idę z Dydkiem, a jeszcze potenm zajrzę tu:diabloti: ło matko to się nazywa napięty grafik !!!!:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] Królewny:roflt::roflt::roflt:jestem tak niewyspana, że szkoda gadać:roll: Miałam wstać dziś o ósmej, wstałam o dziewiątej, bo zaspałam, dopiero teraz mam czas na kawę i śniadanie;);) Dziękujemy:p:p:p i witamy:multi: a no takie zycie....:loveu: ja tez dzis bym zaspała gdyby nie moje futro...obudzila mnie dzielna dziewczynka..... i dobrze bo bym sie spoznila do robotki......:diabloti: Quote
Bokserkowy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nio dobra, Witam Panie uprzejmie, boksio jest miodzio, ale Pani M, nie widze na jego skórce śladów nadmiernego tośtania:mad: Quote
Bokserkowy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 sie zgadza, godojom, godojom i fotek nie mojom czosu zoric:-( Quote
Recommended Posts