Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

Coś wam z tym cytowaniem nie wychodzi:evil_lol:

madzia i medor napisał(a):

A w życiu:roll: Ja nie lubię psów:roll::roll::diabloti:

Ahaa!! Wiedziałam!!:eviltong: :diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
[quote name='madzia i medor']

praca....?:razz:

Oby nie:roll: Wkurzają mnie już na maksa, pójdę przed samym zmknięciem, to przynajmniej mnie długo trzymać nie będą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kiłi napisał(a):
Coś wam z tym cytowaniem nie wychodzi:evil_lol:

Ahaa!! Wiedziałam!!:eviltong: :diabloti:

Ale ja nigdy tego nie ukrywałam:roll::roll:

Posted

[quote name='caroolcia']
Oby nie:roll: Wkurzają mnie już na maksa, pójdę przed samym zmknięciem, to przynajmniej mnie długo trzymać nie będą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale ja nigdy tego nie ukrywałam:roll::roll:

buhahaha jaka strategia ewakuacyjna:evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
[quote name='madzia i medor']

buhahaha jaka strategia ewakuacyjna:evil_lol:

A jak:cool1::diabloti::diabloti:
socurek napisał(a):
Uuuuuu... no to trzymamy kciuki za nową pracę :eviltong: Widzę, że Ty też się staniesz typową żywicielką :evil_lol::diabloti:

Ja nie chcę pracy:shake::shake::shake: Nie, nie... :shake: nie będę miała na nią czasu:roll::roll::roll::cool3:
Chciano mnie wykreślić UP za odmawiania przyjęcia ofert pracy, a wyszło na to, że jest po mojemu:multi::multi::diabloti: Chciałam staż, (popracować sobie trzy miesiące bez większych stresów, zarobić na nowe obróżki dla stworzeń psiurkowatych:evil_lol::evil_lol:;), a tak poważnie to zacząć zbierać na samochód;)) no i staż dostałam, na dodatek tam gdzie chciałam:loveu::loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
no to gratulacje siostro moja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ach dziękuję:loveu::loveu::loveu: Teraz jeszcze tylko muszę dobrze zagadać z moim pracodawcą, żeby ten tydzień mieć jeszcze wolny, a zacząć od poniedziałku:hmmmm::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
no pochwal sie pochwal co to za staz:diabloti:
na stazach strazni emalo płaca:siara:

Wiem Effuniu, że bardzo, bardzo malutko, bo na stażu siedziałam już pół roku:siara::siara: Ale jak by nie patrzeć, to zawsze już jakiś grosik zbliży mnie, by stać się kobietą zmotoryzowaną;):evil_lol::evil_lol:
Staż będę mieć w bibliotece:loveu::loveu::loveu: Znam tam wszystkie kobitki, bo jak byłam mała, zawsze chodziłam tam rozrabiać ze swoją najlepsiejszą koleżanką, która też miała tam właśnie teraz staż,( teraz czeka na decyzję o jego przedłużenie:roll::roll::p) Dlatego wszystkie biblioteczne kobiałki już się cieszą:diabloti::diabloti:

Posted

Wiem Effuniu, że bardzo, bardzo malutko, bo na stażu siedziałam już pół roku:siara::siara: Ale jak by nie patrzeć, to zawsze już jakiś grosik zbliży mnie, by stać się kobietą zmotoryzowaną;):evil_lol::evil_lol:
Staż będę mieć w bibliotece:loveu::loveu::loveu: Znam tam wszystkie kobitki, bo jak byłam mała, zawsze chodziłam tam rozrabiać ze swoją najlepsiejszą koleżanką, która też miała tam właśnie teraz staż,( teraz czeka na decyzję o jego przedłużenie:roll::roll::p) Dlatego wszystkie biblioteczne kobiałki już się cieszą:diabloti::diabloti:

buahahaha a ja myslalam ze bardziej excytujacy ten staz bedzie:evil_lol: a Madzia bedzie bibliotekarka:loveu: :loveu: :loveu: jak słodko:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
buahahaha a ja myslalam ze bardziej excytujacy ten staz bedzie:evil_lol: a Madzia bedzie bibliotekarka:loveu: :loveu: :loveu: jak słodko:loveu: :loveu: :loveu:

W administracji byndem siedzieć:cool1::cool1::cool1::diabloti:

Posted

W administracji byndem siedzieć:cool1::cool1::cool1::diabloti:

łeeee a juz myslalam ze bedziesz szperac wsrod ksiazek :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bedzie necik:razz: ?

Posted

evaxon napisał(a):
łeeee a juz myslalam ze bedziesz szperac wsrod ksiazek :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bedzie necik:razz: ?

:grins:Byndzie, byndzie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Szczęściu trzeba pomagać <- czytaj trzeba umieć dbać o własną dupę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: tez dlatego ja nie ruszam swojej poza dom:evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
Widzę że szykuje sie praca, jedyny plus że będziesz mieć necik:multi: Bo u mnie w robocie NIE MA:placz: :placz:

Tylko czy będzie czas na ten necik;):evil_lol::evil_lol:
evaxon napisał(a):
:lol: tez dlatego ja nie ruszam swojej poza dom:evil_lol:

Buhahahaaa:evil_lol:To też jakieś rozwiązanie:loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Buhahahaaa:evil_lol:To też jakieś rozwiązanie:loveu::loveu::evil_lol:

:lol: trzeba sobie radzic:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: