Medorowa Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Vectra napisał(a):nie śpie , kontroluje was :diabloti: :diabloti: :diabloti: prześladuje i nachodzę :diabloti: :diabloti: :diabloti: :smhair2::smhair2:Psychodeliczny mod:smhair2::diabloti: evaxon napisał(a):srutututu witam madzie pełną śrutu:diabloti: Srututututtuuuu mam na głowie majty z moherowego drutu:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a): Srututututtuuuu mam na głowie majty z moherowego drutu:diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: no i znowu poplułam monitor, kobito przestać bo ja mam wyobraźnię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a): Srututututtuuuu mam na głowie majty z moherowego drutu:diabloti::diabloti: :lol: :lol: :lol: ale ty goopia jestes:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: no i znowu poplułam monitor, kobito przestać bo ja mam wyobraźnię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: Wyobraźnia dobra rzecz;):evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a)::lol: :lol: :lol: ale ty goopia jestes:eviltong: :obrazic: Idę się uczyć:siara::siara: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Wyobraźnia dobra rzecz;):evil_lol::evil_lol: Idę się uczyć:siara::siara: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i myślisz, ze ja Ci uwierzę:razz::diabloti: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 srutututu... dzieńdoberek!!! a u mnie jest ALA!!! :eviltong::eviltong::eviltong: zwana w innych kręgach Madzią ;) z Tych (ale tylko przejazdem) pijemy se kawke... na razie- pod wieczór bedzie cóś jeszcze :cool3: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']srutututu... dzieńdoberek!!! a u mnie jest ALA!!! :eviltong::eviltong::eviltong: zwana w innych kręgach Madzią ;) z Tych (ale tylko przejazdem) pijemy se kawke... na razie- pod wieczór bedzie cóś jeszcze :cool3: Zagadka, kto trafi, pewnie zaproszą go na "cóś"...:evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a): Ty z tymi emotkami masz obsesje:diabloti::diabloti::diabloti: No co ja poradze, że one takie fajne:eviltong: madzia i medor napisał(a):Idę się uczyć:siara::siara: :turn-l: :turn-l: :roflt: ahahah dobre!:megagrin: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']:smhair2::smhair2:Psychodeliczny mod:smhair2::diabloti: Srututututtuuuu mam na głowie majty z moherowego drutu:diabloti::diabloti: he he he .......................pokaże zrób zdjęęęęęęęcie..........:sweetCyb::laugh2_2: [quote name='clockwork']srutututu... dzieńdoberek!!! a u mnie jest ALA!!! :eviltong::eviltong::eviltong: zwana w innych kręgach Madzią ;) z Tych (ale tylko przejazdem) pijemy se kawke... na razie- pod wieczór bedzie cóś jeszcze :cool3: ale Wam dobrze...........ale mi też będzie dobrze.za godzine do dentysty a za dwie.................................urlop!!!!!:multi::multi::multi::bigcool: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC'] ale Wam dobrze...........ale mi też będzie dobrze.za godzine do dentysty a za dwie.................................urlop!!!!!:multi::multi::multi: u tego przystojnego sadysty?? :cool3::cool3: no to baw sie dobrze :bigcool: Quote
teqquila Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Madziu z majatami na glowie :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Zagadka, kto trafi, pewnie zaproszą go na "cóś"...:evil_lol: jakiego GO?? i jakie Cóś??? nie skumałam :oops: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Imbir1']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i myślisz, ze ja Ci uwierzę:razz::diabloti: [quote name='clockwork']srutututu... dzieńdoberek!!! a u mnie jest ALA!!! :eviltong::eviltong::eviltong: zwana w innych kręgach Madzią ;) z Tych (ale tylko przejazdem) pijemy se kawke... na razie- pod wieczór bedzie cóś jeszcze :cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Zagadka, kto trafi, pewnie zaproszą go na "cóś"...:evil_lol: [quote name='Kiłi']No co ja poradze, że one takie fajne:eviltong: :turn-l: :turn-l: :roflt: ahahah dobre!:megagrin: [quote name='clockwork']u tego przystojnego sadysty?? :cool3::cool3: no to baw sie dobrze :bigcool: [quote name='teqquila']Witaj Madziu z majatami na glowie :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: [quote name='clockwork']jakiego GO?? i jakie Cóś??? nie skumałam :oops: Wiecie co,miałam odpisać, ale nie potrafię:oops::oops::oops:jutro to zrobię:evil_lol: Quote
Paula Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cześć Madziu ze śrutem w dupie i drutem w oku :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Witam wszystkich z samego rana z bolącą głową;););):evil_lol: Quote
teqquila Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 hehe no tak mozna bylo sie tego spodziewac :evil_lol::evil_lol: Witaj Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 teqquila napisał(a):hehe no tak mozna bylo sie tego spodziewac :evil_lol::evil_lol: Witaj :obrazic::obrazic::obrazic: Po czym to stwierdzasz:diabloti: Quote
teqquila Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 po twoim przed przed ostatnim poscie :evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj mamcia:multi: no i jak nauka Ci poszła? zostało jeszcze coś w głowie z wczorajszego zakuwania?:evil_lol::diabloti: Quote
Kitka20 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Hej Madzia:diabloti: Ucz się ucz wiedza to potężny klucz:eviltong::evil_lol: Quote
socurek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A kto ma dużo kluczy zostaje woźnym :eviltong: W Twoim przypadku woźną :lol: Polecam pokorzystać z pogody i się poopalać :cool3: Pozdrawiam :bigok: Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam wszystkich z samego rana z bolącą głową;););):evil_lol: do Goździkowej zaleć... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dlaczemuż to boli cie głów?? :cool3::cool3: mnie nie boli... Ale też nie :eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='teqquila']po twoim przed przed ostatnim poscie :evil_lol::evil_lol: Nie bądź taka mądra, dobra:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: [quote name='Imbir1']Witaj mamcia:multi: no i jak nauka Ci poszła? zostało jeszcze coś w głowie z wczorajszego zakuwania?:evil_lol::diabloti: Taa:siara: zostało... :siara: [quote name='Kitka20']Hej Madzia:diabloti: Ucz się ucz wiedza to potężny klucz:eviltong::evil_lol: Kto Ci takich głupot naopowiadał... znajomosci to potężny klucz:eviltong:;):evil_lol: [quote name='socurek']A kto ma dużo kluczy zostaje woźnym :eviltong: W Twoim przypadku woźną :lol: Polecam pokorzystać z pogody i się poopalać :cool3: Pozdrawiam :bigok: U mnie deszczowo i zimno, no i głowa mnie boli;):evil_lol: [quote name='clockwork']do Goździkowej zaleć... :evil_lol: a dlaczemuż to boli cie głów?? :cool3::cool3: mnie nie boli... Ale też nie :eviltong::eviltong: Tu nawet Goździkowa nie pomoże:shake: Głowa mnie boli od ten tego, zbyt intensywnego myślenia:siara: Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='madzia i medor'] Tu nawet Goździkowa nie pomoże:shake: Głowa mnie boli od ten tego, zbyt intensywnego myślenia:siara: aaaa... no to już wiem czemu ja miewam tak rzadko bóle głowy :evil_lol: prawie nigdy :p nie myśl dziołcha tyle nie myśl bo ci sie fałdki na musku wyprostują ;) Quote
Recommended Posts