socurek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 No to lepiej się owinąć kołderką, zasłonić okna i doooospać... Ja się chyba dziś z 15 razy budziłam, a do pracy trzeba iść... :angryy: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='clockwork']aaaa... no to już wiem czemu ja miewam tak rzadko bóle głowy :evil_lol: prawie nigdy :p nie myśl dziołcha tyle nie myśl bo ci sie fałdki na musku wyprostują ;) Hi hi:evil_lol: Nic się nie będzie prostować, bo ja muska nie mam:diabloti: [quote name='socurek']No to lepiej się owinąć kołderką, zasłonić okna i doooospać... Ja się chyba dziś z 15 razy budziłam, a do pracy trzeba iść... :angryy: Nie mogę siępołożyć spać... bo będę spała cały dzień... a ja nie mamna to czasu;) Ale mam ochotę na jakiegoś fastfoodzika,mniammmm, chyba zaraz zadzwonię do mamy, żeby mi kupiła, jak będzie z zakupów wracać:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 DORRAG napisał(a):cześć Medorki:p Witajcie dawno nie witane;);) Quote
Kitka20 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Madziu to powiedz by i mi kupiła i przyniosła:diabloti: samej nie chce mi się iść Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Kitka20 napisał(a):Madziu to powiedz by i mi kupiła i przyniosła:diabloti: samej nie chce mi się iść Za późno:diabloti::diabloti::diabloti:Właśnie wcinam gorącego psa:loveu: Quote
Kitka20 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ciszej bo Tequila Cię ułyszy i się wścieknie o tego gorącego psa:evil_lol: SMACZNEGO!!!!!! Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 prosze kochanieńka- częstuj sie, tym na co masz ochote!!! i jeszcze zapitka;) Quote
Kiłi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale mam ochotę na jakiegoś fastfoodzika,mniammmm, chyba zaraz zadzwonię do mamy, żeby mi kupiła, jak będzie z zakupów wracać:loveu::loveu: A ja się od rana odchudzam:eviltong: Na śniadanko był arbuz:p i...baton:oops: :megagrin: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Kitka20']Ciszej bo Tequila Cię ułyszy i się wścieknie o tego gorącego psa:evil_lol: SMACZNEGO!!!!!! Dziękuję:eviltong: [quote name='clockwork'] prosze kochanieńka- częstuj sie, tym na co masz ochote!!! i jeszcze zapitka;) Mniam, dzięki Ci mła tyszanko:loveu::loveu: Szczególnie tej zapitki dużo poproszę;) [quote name='Kiłi']A ja się od rana odchudzam:eviltong: Na śniadanko był arbuz:p i...baton:oops: :megagrin: Ja się odchudzam już nawet nie pamiętam od jak dawna:hmmmm::hmmmm::cool1: Jak narazie idzie mi rewelacyjnie:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Kiłi napisał(a):Głooooodna jestem!!!:placz: Powiedzieć Ci życiową radę; otwórz lodówkę i jedz:diabloti::diabloti: A tak poważnie dieta, to nie głodówka!!!! A ja pomału zbieram doope i idę na spacer :razz: Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mniam, dzięki Ci mła tyszanko:loveu::loveu: Szczególnie tej zapitki dużo poproszę;) Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Tyskiego nie było... czekają na dostawe :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='clockwork'] Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Tyskiego nie było... czekają na dostawe :evil_lol::evil_lol: Dzięki Ci:modla::modla::modla: Jejku, czy ja w końcu wyjdę z tego domu:razz: Quote
Kiłi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Powiedzieć Ci życiową radę; otwórz lodówkę i jedz:diabloti::diabloti: Chyba tak zrobie:hmmmm: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Kiłi']Chyba tak zrobie:hmmmm: :diabloti: zrób, zrób:p:p:p My uciekamy na spacer, później mnie już raczej nie będzie, bo idę się leczyć;) Więc udanego wieczorka;) Quote
Jagoda1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 To się nazywa znęcanie - psiakowi oczy wyłażą na wierzch...:mad: A Pańcia, sadystka, uśmiechnięta:angryy: . http://img408.imageshack.us/img408/6641/jaimedorekst8.jpg Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :multi:cze Medorowa ...ja donosiłam te puszeczki z colą na Twojego blogaska :grins::grins::grins: Quote
Iza i Fidel Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Magda,a czemu sie tak chowasz za Medzia?!!! Szukasz mi boksi ?? Szukaj szybko,bo pani czeka!! Quote
Kate I Luka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj Mła jedyna Siostro :multi: Przez Twoją galerię w poszukiwaniu siostrzeńców coraz trudniej się przedostać :shake: Ale jest, znalazłam i tarfiłam na pięknie uśmiechającego się do mnie Medzia :loveu: http://img217.imageshack.us/img217/4287/wrobelekelemelek3in4.jpg Quote
Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nie no ja po prostu wymiękam:shake: Za dużo tej gadaniny tutaj. Normalnie zaraz stracę wzrok od tych literek:placz: A żadnej foty niet!!! Od 3 stron!!! Quote
panienkabubu Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Magda_Miki napisał(a):Nie no ja po prostu wymiękam:shake: Za dużo tej gadaniny tutaj. Normalnie zaraz stracę wzrok od tych literek:placz: A żadnej foty niet!!! Od 3 stron!!! wyobraź sobie, że ja mam do nadrobienia 45 stron :evil_lol: jak wy to tak szybko produkujecie :hmmmm: Quote
Recommended Posts