Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']aaaa... no to już wiem czemu ja miewam tak rzadko bóle głowy :evil_lol: prawie nigdy :p
nie myśl dziołcha tyle nie myśl bo ci sie fałdki na musku wyprostują ;)

Hi hi:evil_lol: Nic się nie będzie prostować, bo ja muska nie mam:diabloti:
[quote name='socurek']No to lepiej się owinąć kołderką, zasłonić okna i doooospać... Ja się chyba dziś z 15 razy budziłam, a do pracy trzeba iść... :angryy:
Nie mogę siępołożyć spać... bo będę spała cały dzień... a ja nie mamna to czasu;)

Ale mam ochotę na jakiegoś fastfoodzika,mniammmm, chyba zaraz zadzwonię do mamy, żeby mi kupiła, jak będzie z zakupów wracać:loveu::loveu:

Posted

Kitka20 napisał(a):
Madziu to powiedz by i mi kupiła i przyniosła:diabloti: samej nie chce mi się iść

Za późno:diabloti::diabloti::diabloti:Właśnie wcinam gorącego psa:loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Ale mam ochotę na jakiegoś fastfoodzika,mniammmm, chyba zaraz zadzwonię do mamy, żeby mi kupiła, jak będzie z zakupów wracać:loveu::loveu:

A ja się od rana odchudzam:eviltong: Na śniadanko był arbuz:p i...baton:oops: :megagrin:

Posted

[quote name='Kitka20']Ciszej bo Tequila Cię ułyszy i się wścieknie o tego gorącego psa:evil_lol:
SMACZNEGO!!!!!!
Dziękuję:eviltong:
[quote name='clockwork'] prosze kochanieńka- częstuj sie, tym na co masz ochote!!! i jeszcze zapitka;)
Mniam, dzięki Ci mła tyszanko:loveu::loveu: Szczególnie tej zapitki dużo poproszę;)
[quote name='Kiłi']A ja się od rana odchudzam:eviltong: Na śniadanko był arbuz:p i...baton:oops: :megagrin:
Ja się odchudzam już nawet nie pamiętam od jak dawna:hmmmm::hmmmm::cool1:
Jak narazie idzie mi rewelacyjnie:diabloti:

Posted

Kiłi napisał(a):
Głooooodna jestem!!!:placz:

Powiedzieć Ci życiową radę;
otwórz lodówkę i jedz:diabloti::diabloti:
A tak poważnie dieta, to nie głodówka!!!!

A ja pomału zbieram doope i idę na spacer
:razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Mniam, dzięki Ci mła tyszanko:loveu::loveu: Szczególnie tej zapitki dużo poproszę;)

Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Tyskiego nie było... czekają na dostawe :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'] Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Tyskiego nie było... czekają na dostawe :evil_lol::evil_lol:
Dzięki Ci:modla::modla::modla:

Jejku, czy ja w końcu wyjdę z tego domu:razz:

Posted

[quote name='Kiłi']Chyba tak zrobie:hmmmm: :diabloti:
zrób, zrób:p:p:p

My uciekamy na spacer, później mnie już raczej nie będzie, bo idę się leczyć;)
Więc udanego wieczorka;)

Posted

Nie no ja po prostu wymiękam:shake: Za dużo tej gadaniny tutaj. Normalnie zaraz stracę wzrok od tych literek:placz: A żadnej foty niet!!! Od 3 stron!!!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nie no ja po prostu wymiękam:shake: Za dużo tej gadaniny tutaj. Normalnie zaraz stracę wzrok od tych literek:placz: A żadnej foty niet!!! Od 3 stron!!!

wyobraź sobie, że ja mam do nadrobienia 45 stron :evil_lol:

jak wy to tak szybko produkujecie :hmmmm: