Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']:evil_lol:
Ja bardzo lubię dyskutować z mundurowymi:grins::grins::diabloti:
boszsz, już teraz wiem skąd mi się to wzięło:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='teqquila']zycie jest brutalne :evil_lol::evil_lol: los jest brutalny nie Madzia :evil_lol::evil_lol: a ja sie uwazam za grzeczne dziecko i Julia to potwierdzi <chyba>:evil_lol::evil_lol:
chyba jednak nie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

to ja się też przyznam, że do domu wracałam radiowozem i to nie raz:roll: swego czasu nawet często, a to dlatego, że na studiach byłam z policjantami z AT i jak zabalowaliśmy to koledzy na służbie odwozili nas do domu... sąsiedzi się później przyzwyczaili:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='drzalka']Hej dziewczyny, ja mysłałam ze u was choroba też jest zaawansowana a ja na was czekam i czekam a was jescze niema :roll: :shake:

:diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73759&page=2:diabloti:
Yyyy, jaka choroba:hmmmm::oops:
[quote name='paula_z']Cześć Madziu błądząca po lesie :grins: ;)

Odnalazłam siem:multi::diabloti:
[quote name='Imbir1']boszsz, już teraz wiem skąd mi się to wzięło:diabloti::evil_lol:

chyba jednak nie:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

to ja się też przyznam, że do domu wracałam radiowozem i to nie raz:roll: swego czasu nawet często, a to dlatego, że na studiach byłam z policjantami z AT i jak zabalowaliśmy to koledzy na służbie odwozili nas do domu... sąsiedzi się później przyzwyczaili:diabloti::evil_lol:
No przeca mówiłam - 100% zalet:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Ale początkowo na pewno było miliard domysłów;):evil_lol::evil_lol:

Oddali mi moje gosposie:multi::multi::multi: Dwa odcinki pod rząd:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaglądam ...czytam ...nic z tego nie wiem ....:eviltong:
Wiesz co:hmmmm: To zupełnie jak ja:niewiem::diabloti::diabloti:
[quote name='Vectra']witaj siostruniu :loveu: :loveu: :loveu:
Kaj Ty byłaś:crazyeye:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wiesz co:hmmmm: To zupełnie jak ja:niewiem::diabloti::diabloti:

Kaj Ty byłaś:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to te Magdy Tyszanki tak mają :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi ulgło ...bo myślałam że tylko ja takie mam zwidy:evil_lol:

Posted

:siara: ja moze ze 2 razy wracalam radiowozem:siara: z czego raz pod sam blok ...2 raz poprosilam o wysadzenie ciutke wczesniej bo sasiedzi plotkowali:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:siara: ja moze ze 2 razy wracalam radiowozem:siara: z czego raz pod sam blok ...2 raz poprosilam o wysadzenie ciutke wczesniej bo sasiedzi plotkowali:evil_lol:

eee tam, za 3 razem by się przyzwyczaili:evil_lol::cool3:

Doberek mamcia:loveu::multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Nic złego nie zrobiłam:diabloti::loveu: Wracałam z koleżanką i kolegą z urodzin, jechał sobie radiowóz, a że do domu było jeszcze dość daleko, no to zatrzymałam typa i mu mówię ,, Czy może nas szanowny Pan władza odwieźć do domu, bo jest późno, ciemno,a licho nie śpi":diabloti: Pan policjant zaczął się śmiać, no i nas poodwoził:grins::grins:

Moja mądra córcia:loveu: nie ma co się po nocach szwendać:diabloti: , policjanci są przecież od tego żeby dobrym ludziom pomagać:diabloti: .
Witaj Madziu z dobytkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']lepiej zapytaj gdzie nie byłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:Wozisz się legwankiem:razz::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to te Magdy Tyszanki tak mają :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi ulgło ...bo myślałam że tylko ja takie mam zwidy:evil_lol:
Spokojnie, to już taka przypadłość z tamTych;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='evaxon']:siara: ja moze ze 2 razy wracalam radiowozem:siara: z czego raz pod sam blok ...2 raz poprosilam o wysadzenie ciutke wczesniej bo sasiedzi plotkowali:evil_lol:
Przynajmniej zapewniłaś im temat do rozmów:evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
:multi: Tyż oglądałam :razz:

:multi::multi:W przerwach siedziałam na dogo:eviltong::evil_lol:
Imbir1 napisał(a):
eee tam, za 3 razem by się przyzwyczaili:evil_lol::cool3:

Doberek mamcia:loveu::multi:

:evil_lol:
Witaj córcia:loveu::loveu::loveu:
bonita napisał(a):
Moja mądra córcia:loveu: nie ma co się po nocach szwendać:diabloti: , policjanci są przecież od tego żeby dobrym ludziom pomagać:diabloti: .
Witaj Madziu z dobytkiem:evil_lol:

Dokładnie:grins::grins::cool3:

AgusiaTerierka napisał(a):
Po spacerku? Po kawusi?

Po spacerku porannym i przy kawusi;);)

Wiecie co, marzę o dniu, w którym będę mogła pospać chociaż do 10:roll::roll:

Posted

[quote name='Kiłi']Dzieńdoberek MMD:diabloti:
Hi hi, witaj:p
[quote name='caroolcia']Heloł robaczki :lol:
Cześć kruszynki:multi::multi:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cze Tyszanko....ze 100%...zalet;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu z tamTych:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Yyyy, jaka choroba:hmmmm::oops:

Hej.. jak to jaka choroba ! kurcze niewyświetlił się Link - kliknij w moj podpis, koło banerka do fotobloga --> w te Literki G C N B :diabloti:

Posted

drzalka napisał(a):
[quote name='madzia i medor']Yyyy, jaka choroba:hmmmm::oops:

Hej.. jak to jaka choroba ! kurcze niewyświetlił się Link - kliknij w moj podpis, koło banerka do fotobloga --> w te Literki G C N B :diabloti:

A w życiu:roll: Ja nie lubię psów:roll::roll::diabloti:

Zadzwonili z urzędu... mam się dziś do nich zgłosić:mdleje::mdleje:

Posted

madzia i medor napisał(a):
[quote name='drzalka']
A w życiu:roll: Ja nie lubię psów:roll::roll::diabloti:

Zadzwonili z urzędu... mam się dziś do nich zgłosić:mdleje::mdleje:

praca....?:razz: