Kiłi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 evaxon napisał(a):bedzie necik:razz: ? madzia i medor napisał(a)::grins:Byndzie, byndzie:diabloti::diabloti::diabloti: Spryciara:diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 biegusiem, biegusiem sie witam i żegnam zarazem.... nie udało mi sie dziś poświęcić się w całości dogo :placz::placz: apokalipsa!!! Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']ach jakie my do siebie podobne:loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba sobie koffana za bardzo słodzisz:roll::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Kiłi']Spryciara:diabloti: :grins::grins: [quote name='clockwork']biegusiem, biegusiem sie witam i żegnam zarazem.... nie udało mi sie dziś poświęcić się w całości dogo :placz::placz: apokalipsa!!! Witaj trymnięta:loveu::loveu::loveu:Tyle pracy??:diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor'] Witaj trymnięta:loveu::loveu::loveu:Tyle pracy??:diabloti: tak!!! Pawcio mi kazał przerobic fotki na nasza stronke wuwuwu i skończyłam o 16:30 :placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']tak!!! Pawcio mi kazał przerobic fotki na nasza stronke wuwuwu i skończyłam o 16:30 :placz::placz::placz: Za nadgodziny żądaj podwyżki:razz::razz::razz::diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Za nadgodziny żądaj podwyżki:razz::razz::razz::diabloti: kiedy JA TU JESTEM SZEFEM :cool1: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']kiedy JA TU JESTEM SZEFEM :cool1: Łożesz cholera, ale mam znajomości:razz::diabloti: Tylko, komu Ty szefujesz:hmmmm::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Miałam iść na spacer:roll::roll: Ale cały czas pada i pada:roll:, więc idę na piwko:cool3: Quote
e.v.a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Chyba sobie koffana za bardzo słodzisz:roll::diabloti::diabloti::diabloti: quote] :loveu: :loveu: ja ciebie tez toffam :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 madzia i medor napisał(a)::multi::multi:W przerwach siedziałam na dogo:eviltong::evil_lol: Ja tyż :grins: Cześć Madzia :p Gratuluję stażu :multi: Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj Madziuniu :diabloti: :diabloti: gratki za staz mozna isc na piwko :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 evaxon napisał(a):[quote name='madzia i medor']Chyba sobie koffana za bardzo słodzisz:roll::diabloti::diabloti::diabloti: quote] :loveu: :loveu: ja ciebie tez toffam :loveu: :loveu: :icon_roc::icon_roc:Precz siło nieczysta:diabloti: Gonitwa napisał(a):Na piwo? Z policjantem...;) Znowu mnie śledziłaś:mad::mad::mad::diabloti: paula_z napisał(a):Ja tyż :grins: Cześć Madzia :p Gratuluję stażu :multi: Witaj wielbicielko gospodyń :loveu::loveu: Wypiłam piwo:loveu::loveu::loveu:jedno:roll: Quote
Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Polecam się na przyszłość... Pluskwy wszystkie znajdź, zobaczysz jak się namęczyłam;) Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Madziuniu :diabloti: :diabloti: gratki za staz mozna isc na piwko :) :evil_lol: :evil_lol: No właśnie poszłam:multi::loveu::loveu: ale tylko na jedno:mdleje: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):Polecam się na przyszłość... Pluskwy wszystkie znajdź, zobaczysz jak się namęczyłam;) Nie będę szukać, jak już będę sławna, a będę:cool1::diabloti::diabloti:, sprzedaż do TV i będziesz taakaaaa bogata:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):No w końcu! Tylko musisz jeszcze troszeńkę poczekać:diabloti::diabloti: Quote
Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Moja cierpliwość nie zna granic:diabloti: Wrzuć foteckę....:razz: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):Moja cierpliwość nie zna granic:diabloti: Wrzuć foteckę....:razz: Moja zna i są one bardzo małe;):evil_lol: Zaraz coś poszukam, tylko najpierw blogaski poodwiedzam;):loveu: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']kiedy JA TU JESTEM SZEFEM :cool1: [quote name='madzia i medor']Łożesz cholera, ale mam znajomości:razz::diabloti: Tylko, komu Ty szefujesz:hmmmm::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madzialena sobie szefuje;)...co se zarządzi to robi;)....i jakie ja mam znajomości ...szefowa robi mi kawę:grins::grins::grins: Madzialeno Medorowa ...:multi::multi::multi:jestem obecna:p Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Gonitwa']Łokej, to czekam.... ;);) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madzialena sobie szefuje;)...co se zarządzi to robi;)....i jakie ja mam znajomości ...szefowa robi mi kawę:grins::grins::grins: Madzialeno Medorowa ...:multi::multi::multi:jestem obecna:p Szczęściara:roll::roll:;):loveu: Widzem:multi::multi::multi: Obiecane fotki - mogą się powtarzać, bo nie pamiętam, które już wstawiałam, a które nie:oops: Quote
Recommended Posts