Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 dealer napisał(a):Madziunia....ty wiesz co moja:razz: :diabloti: Nie, nie wiem:diabloti::diabloti::diabloti: Vectra napisał(a):cześć :diabloti: cześć :diabloti:cześć :diabloti:cześć :diabloti:cześć :diabloti: Nie wiem z czego się tak szczerzysz, legwanka nie masz, to powinnaś się smutać:diabloti: Nie, żebym była wredna:siara::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):Guten dobry wieczór:evil_lol: Witaj mamcia:multi::multi: Boshh, ale mam ochotę na kawusię:loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 O witam- i żegnam zarazem;) Kawusia dobra rzecz- życie czasem ratuje! Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Gonitwa napisał(a):O witam- i żegnam zarazem;) Kawusia dobra rzecz- życie czasem ratuje! Boshhh, zapomniałam już o tej kawie... i znowu mi przypomniałaś... idę sobie zrobić:loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja tam bym się czegoś innego dobrego napiła ;) Quote
Paula Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):Ja tam bym się czegoś innego dobrego napiła ;) Tyskie mam :razz: Częstuj się :beerchug: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):Ja tam bym się czegoś innego dobrego napiła ;) Ja już dziś nie:shake:starczy mi na dzisiaj;) paula_z napisał(a):Tyskie mam :razz: Częstuj się :beerchug: No, na Tyskie się jeszcze skuszę;) bonita napisał(a)::beerchug: zdrówko:evil_lol: Mamci, dziecko swoje rozpijasz:crazyeye::crazyeye: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Córcia, to tylko kilka łyczków dla zdrowia :megagrin: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):Córcia, to tylko kilka łyczków dla zdrowia :megagrin: Skoro nalegasz;):loveu::loveu::diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Następne alkoholiczki :cool1: Nie zadaję się z Wami :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Następne alkoholiczki :cool1: Nie zadaję się z Wami :eviltong: Dobrze prawisz... brzydzę się alkoholem:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie wiem z czego się tak szczerzysz, legwanka nie masz, to powinnaś się smutać:diabloti: Nie, żebym była wredna:siara::diabloti::diabloti: Nie wspominaj mi :angryy: :angryy: nie wymawiaj tej nazwy :angryy: :angryy: Jak jutro wywalą TZ znowu z wydziału komunikacji za brak lub błędny dokument to osobiście pojade "porozmawiać" z właścicielem :mad: :angryy: więc zamiast wredotować , kciuki trzymaj :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Vectra napisał(a):Nie wspominaj mi :angryy: :angryy: nie wymawiaj tej nazwy :angryy: :angryy: Jak jutro wywalą TZ znowu z wydziału komunikacji za brak lub błędny dokument to osobiście pojade "porozmawiać" z właścicielem :mad: :angryy: więc zamiast wredotować , kciuki trzymaj :diabloti: Idź porozmawiaj... masz siłę przekonywania:loveu::diabloti::diabloti: No to byndem trzymać;) Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 evaxon napisał(a):co tu sie dzieje:diabloti: Gdzie, gdzie:razz::razz::razz:Ja też chcę wiedzieć:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Gdzie, gdzie:razz::razz::razz:Ja też chcę wiedzieć:diabloti: TU:diabloti: TU:diabloti: TU :diabloti: TU :diabloti: TU :diabloti:TU:diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 evaxon napisał(a):co tu sie dzieje:diabloti: A o co chodzi? :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='evaxon']TU:diabloti: TU:diabloti: TU :diabloti: TU :diabloti: TU :diabloti:TU:diabloti: Nie widzę:niewiem: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):A o co chodzi? :diabloti: no wlasnie nie wiem:diabloti: madzia i medor napisał(a):Nie widzę:niewiem: :diabloti: boś ślepa Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='evaxon']TU:diabloti: TU:diabloti: TU :diabloti: TU :diabloti: TU :diabloti:TU:diabloti: Srutututu :diabloti: Nie ściemniej :diabloti: Magda jest na bani więc można sobie pozwalać :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Srutututu :diabloti: Nie ściemniej :diabloti: Magda jest na bani więc można sobie pozwalać :diabloti: stutututu pęczek drutu:diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 evaxon napisał(a):stutututu pęczek drutu:diabloti: Srutututu Magda ma majtki z drutu :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']A o co chodzi? :diabloti: Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze:diabloti: [quote name='evaxon']no wlasnie nie wiem:diabloti: :diabloti: boś ślepa Tak myślisz:-( [quote name='Pysia']Srutututu :diabloti: Nie ściemniej :diabloti: Magda jest na bani więc można sobie pozwalać :diabloti: Kto Ci takich głupot naopowiadał :shake: Na pewno ciem ten tego okłamał:diabloti: [quote name='evaxon']stutututu pęczek drutu:diabloti: Srututut idę spać, bo mam w głowie pęczek śrutu:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Srutututu Magda ma majtki z drutu :diabloti: srutututu magdzie zakładaja na głowe majtki z drutu:evil_lol: Quote
Recommended Posts