Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

teqquila napisał(a):
ja na szczescie mam kilku polismenow znajomych !! ale pierwszy raz jak podjechali tom wszystkie staruszki w oknach siedzialy i plotkowaly:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madzia toz to wiemy ze lubisz dyskutowac

A niby skąd:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti:
Gonitwa napisał(a):
Za mundurem panny sznurem;)

:evil_lol:
teqquila napisał(a):
wlasnie chcialm to napisac :evil_lol::evil_lol: a odwrotnie tyz ??:evil_lol::evil_lol:

Tzn. za sznurem panny mundurem:hmmmm:;);):evil_lol:

Idę na spacer:multi::multi:W ciemny las:roll: Kurcze, jakieś przeziębienie mnie dopadło ...:roll:

Posted

madzia i medor napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nic złego nie zrobiłam:diabloti::loveu: Wracałam z koleżanką i kolegą z urodzin, jechał sobie radiowóz, a że do domu było jeszcze dość daleko, no to zatrzymałam typa i mu mówię ,, Czy może nas szanowny Pan władza odwieźć do domu, bo jest późno, ciemno,a licho nie śpi":diabloti: Pan policjant zaczął się śmiać, no i nas poodwoził:grins::grins:

Ja kiedyś też jechałam, ale był samochód tzw "więźniarka". Odwozili kogoś na dworzec, ja wróciłam w nocy, taksówki nie bylo, to poprosiłam, żeby mnie podwieźli. Ponieważ w kabinie kierowcy były miejsca zajęte, zamknęli mnie w środku i wypuścili przed domem. Mimo późnej pory, ciekawscy zza firanek widzieli, jak mnie "wypuszczają"... Komentarze były, owszem....:evil_lol:

Posted

zycie jest brutalne :evil_lol::evil_lol: los jest brutalny nie Madzia :evil_lol::evil_lol: a ja sie uwazam za grzeczne dziecko i Julia to potwierdzi <chyba>:evil_lol::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
nie za mundurem faceci sznurem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o tak mialo byc :evil_lol::evil_lol:
ta moze pan policjant byl przeziebiony

Podejrzewasz, że to przez niego:hmmmm::diabloti:
Gonitwa napisał(a):
No no....:evil_lol: Nigdy nie wiadomo co oni w tym samochodzie robili...:diabloti:

teqquila napisał(a):
no wlasnie pewnie dlatego dzis biedna Madzia sie zleczuje !! noce jeszcze zimne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gonitwa napisał(a):
Dokładnie...:evil_lol: I to przeziębienie...:evil_lol: To wszytko tłumaczy...:diabloti:

teqquila napisał(a):
i do tego dzis rano taka szczesliwa:razz: no i nie wyspana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo przeziebienie to pikus :diabloti::diabloti:

Gonitwa napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Udam , że tego nie przeczytałam:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
idz na Tyskie a nie w las:diabloti:
witaj:loveu:

Nie mam już sił:shake::shake:
AgusiaTerierka napisał(a):
Ja kiedyś też jechałam, ale był samochód tzw "więźniarka". Odwozili kogoś na dworzec, ja wróciłam w nocy, taksówki nie bylo, to poprosiłam, żeby mnie podwieźli. Ponieważ w kabinie kierowcy były miejsca zajęte, zamknęli mnie w środku i wypuścili przed domem. Mimo późnej pory, ciekawscy zza firanek widzieli, jak mnie "wypuszczają"... Komentarze były, owszem....:evil_lol:

Hi hi, też ciekawie musiało być - szczególnie dla sąsiadów :diabloti::diabloti:
teqquila napisał(a):
Ewa Madzia juz nie chodzi ani w las a ni na piwo tylko na policjantow:grins::evillaug::diabloti:

Śledziłaś mnie:mad::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
buahahhahahaha

Śmiej się, smiej:lol!::lol!:
Gonitwa napisał(a):
Tak tak- to uzasadnia jej dzisiejsze poranne samopoczucie;)

Moje samopoczucie jest łokrutne:loveu::loveu:
teqquila napisał(a):
no i poszla i zginela to tyz chyba cos znaczy :evil_lol::evil_lol:

Co znaczy:diabloti::diabloti:
Gonitwa napisał(a):
Poszła do lasu... Pewnie z jakimś policjantem;)

Ty też mnie śledziłaś:mdleje::mdleje::diabloti:
DORRAG napisał(a):
Byłam :p jedną fotkę widziałam:multi: :loveu: troszku poczytałam i uciekam dalej...

Witaj:multi::multi:

Posted

[quote name='teqquila']pewnie tym co wczoraj poznala :evil_lol::evil_lol: tyz pewnie dlatego taka szczesliwa byla jak wychodzila :diabloti:
:siara:
[quote name='Gonitwa']No ba:diabloti::diabloti: Ale my jesteśmy okrutne:evil_lol::evil_lol:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='teqquila']zycie jest brutalne :evil_lol::evil_lol: los jest brutalny nie Madzia :evil_lol::evil_lol: a ja sie uwazam za grzeczne dziecko i Julia to potwierdzi <chyba>:evil_lol::evil_lol:
Ja też się uważam za grzeczne dziecko:obrazic: I to bardzo grzeczne:loveu::cool3: Ino z krzywym muskiem:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'];)cho no tu.....dzień dobry ci chciałam powiedzieć:p
No to mów:grins::grins:

Byłam na ponad czterogodzinnym spacerze:mdleje:
Teraz muszę wypić czwartą kawę:mdleje:
Koffam kawę:placz::loveu: