Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Madziu , czy Ty aby dobrze się czujesz ? :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a): :obrazic: Wypaplałaś moją tajemnicę :diabloti: to nei ja :shake: gdziez bym smiała:crazyeye: czy ja tu widze foty?:razz: :roll: czy mi sie wydaje?:roll: :razz: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='paula_z']Cześć gaduło :p O qrde, fotki tu dziś były :-o http://img241.imageshack.us/img241/7119/wrobnelekelemelek1hj6.jpg :loveu: Hahaha, ale masz fajną nazwę albumu na bukiecie :D :evil_lol::evil_lol:Sama nie wiem, dlaczego tak nazwałam:hmmmm::evil_lol: [quote name='Vectra']Madziu , czy Ty aby dobrze się czujesz ? :diabloti: :niewiem::niewiem::niewiem: Jak się zastanowię, to Ci powiem:diabloti: [quote name='evaxon']to nei ja :shake: gdziez bym smiała:crazyeye: czy ja tu widze foty?:razz: :roll: czy mi sie wydaje?:roll: :razz: Nie kłam, bo Ci nosek urośnie:loveu::loveu::loveu: A no są, ale nie wiem kto je tu wstawił:siara: Ja już na nogach od ponad godziny:mdleje::mdleje::mdleje: zaraz lecę na długi spacerek z Medkirm:lol: Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 I zdjęcie zdjęcia wówczas najlepszego koompla Medora;) - Heineken???:diabloti: :eviltong: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: :multi: :multi: cze ... Magdaleno...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor'] Nie kłam, bo Ci nosek urośnie:loveu::loveu::loveu: A no są, ale nie wiem kto je tu wstawił:siara: :diabloti: nie jestem Pinokio:diabloti: to podziekuj temu komus:diabloti: doberek:diabloti: Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Alicja napisała :multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']:multi: :multi: :multi: cze ... Magdaleno...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']:multi: :multi: :multi: cze ... Magdaleno...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='clockwork']:multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:To MY 3/3 w komplecie:p Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='caroolcia'] I zdjęcie zdjęcia wówczas najlepszego koompla Medora;) - Heineken???:diabloti: :eviltong: http://img505.imageshack.us/img505/9972/wrobelekelemelek5qz0.jpg Buhahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj:loveu: [quote name='dealer']dzien dobry sluzebnico ma:loveu: :siara::siara:No i się doigrałaś:siara:... Dinuniu...:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj 1/3 z 3/3:loveu::loveu: [quote name='dealer']:multi: :multi: :multi: cze ... Magdaleno...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj kolejna 1/3 z 3/3:cool3::cool3: I tak masz przechlapane:cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='clockwork']EDIT!!!!! :p:p ;) [quote name='evaxon']:diabloti: nie jestem Pinokio:diabloti: to podziekuj temu komus:diabloti: doberek:diabloti: Ale jesteś Ewka i na jedno wychodzi:siara::siara: :diabloti: :grins: Witaj:hand::hand: [quote name='clockwork']:multi::multi::multi:cze ...Magdaleno ...to ja 1/3 z 3/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To naprawdę Ty 1/3 z 3/3:crazyeye::crazyeye:Nie wierzę:diabloti:Witanko:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] :multi::multi:To MY 3/3 w komplecie:p :mdleje::evil_lol:witajcie jedna cała:loveu: My już po spacerku:lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :multi:o my też już po spacerku :p...teraz buszujemy po dogo Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ale jesteś Ewka i na jedno wychodzi:siara::siara: :diabloti: ze niby jestem z drewna?:razz: Quote
BeaC Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje: Mięso tamto wyrzucam... kupię nowe:roll: eee zepsute miecho też można dac psom................ widziałam jakies brytany na twoim podwórku..................... :razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:o my też już po spacerku :p...teraz buszujemy po dogo A my uciekamy na kawkę do koleżanki... już trzecią:shake: [quote name='evaxon']ze niby jestem z drewna?:razz: Musk masz drewniany:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='BeaC'][quote name='madzia i medor']:mdleje: Mięso tamto wyrzucam... kupię nowe:roll: eee zepsute miecho też można dac psom................ widziałam jakies brytany na twoim podwórku..................... :razz::razz::razz: Wole nie;) :smhair2::smhair2:Aż strach się bać:diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Czesc Madzia ! Czy wy musicie przychodzic do mnie akurat jak mnie nie ma ? :( Qrka wodna,pol miesiaca siedze w domu i was nie bylo,a tu dzis ! Dzieki za pozdrowki.Wpadnijcie odwiedzic Fidzia jak mnie nie bedzie. Quote
Kiłi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cześć zaśliniona!! Łolabogaa no ja nie wierze!!! Fotki??:crazyeye: :modla: Aż mi serce zadrżało!!:saeek: :diabloti: (:haha: - kolejna fajna emotka:diabloti: ) Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Czesc Madzia ! Czy wy musicie przychodzic do mnie akurat jak mnie nie ma ? :( Qrka wodna,pol miesiaca siedze w domu i was nie bylo,a tu dzis ! Dzieki za pozdrowki.Wpadnijcie odwiedzic Fidzia jak mnie nie bedzie. No widzisz, jak pech topech;);):evil_lol: Kiedy będziesz w domu:cool3: Kiłi napisał(a):Cześć zaśliniona!! Łolabogaa no ja nie wierze!!! Fotki??:crazyeye: :modla: Aż mi serce zadrżało!!:saeek: :diabloti: (:haha: - kolejna fajna emotka:diabloti: ) Ty z tymi emotkami masz obsesje:diabloti::diabloti::diabloti: Tak fotki:cool1: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :p Gdzie fotki? :diabloti: Stronę wcześniej:lol!::lol!: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 cześć :diabloti: cześć :diabloti:cześć :diabloti:cześć :diabloti:cześć :diabloti: Quote
Recommended Posts