Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Srutututu Magda ma majtki z drutu :diabloti: Podglądałaś:obrazic::obrazic: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 evaxon napisał(a):srutututu magdzie zakładaja na głowe majtki z drutu:evil_lol: Srutututu font mi stąd :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 evaxon napisał(a):srutututu magdzie zakładaja na głowe majtki z drutu:evil_lol: ....i wkładają w doope tone śrutu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):....i wkładają w doope tone śrutu :evil_lol: :grin::grin::grin: srutututu Madzia jak to jest miec w doopie tyle śrutu??:diabloti: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Podglądałaś:obrazic::obrazic: Ja? :crazyeye: Przy trzeciej flaszce sama pokazałaś :diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 evaxon napisał(a)::grin::grin::grin: srutututu Madzia jak to jest miec w doopie tyle śrutu??:diabloti: :evil_lol: ...i na głowie majtki z drutu? :evil_lol: Boli mnie kamień - idę spać :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):....i wkładają w doope tone śrutu :evil_lol: evaxon napisał(a)::grin::grin::grin: srutututu Madzia jak to jest miec w doopie tyle śrutu??:diabloti: :evil_lol: Pysia napisał(a):Ja? :crazyeye: Przy trzeciej flaszce sama pokazałaś :diabloti: Pysia napisał(a):...i na głowie majtki z drutu? :evil_lol: Boli mnie kamień - idę spać :diabloti: Nie mam sił odpisywać, bo poryczałam siem:obrazic::obrazic::obrazic: ze śmiechu:diabloti::evil_lol::evil_lol: Dogobranoc dogo wariatki:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Vectra napisał(a):idźcie już może spać co ? :diabloti: Srutuuttuutu, ciężko mi dupe podnieść z tym śrutem:roll::roll::roll::diabloti: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Srutuuttuutu, ciężko mi dupe podnieść z tym śrutem:roll::roll::roll::diabloti: dobranoc panience :mad: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Vectra napisał(a):dobranoc panience :mad: :diabloti: Nie krzycz, nie bij, to może pozostawić odcisk na mojej psychice:diabloti: A za około 5 godzinek wstajemy:multi::multi::mdleje: Suszy mnie ... Quote
drzalka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [SIZE="7"]!!!WSTAWAĆ !!! Zamiast tyle gadac w nocy, poszly byscie nyny.. no, i teraz juz byscie tu gadawaly glupoty bo niemam co czytac :mad: :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: no i oplułam monitor, odrazu mi lepiej jak poczytam Wasze teksty:megagrin::megagrin::megagrin: Dzieńdoberek z rana:multi: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 witaj.................... i żegnaj....................:loveu::placz: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='drzalka']!!!WSTAWAĆ !!! Zamiast tyle gadac w nocy, poszly byscie nyny.. no, i teraz juz byscie tu gadawaly glupoty bo niemam co czytac :mad: :diabloti: Nie krzycz, wstałam:diabloti::diabloti: Trochę zaspałam...:roll: [quote name='Imbir1']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: no i oplułam monitor, odrazu mi lepiej jak poczytam Wasze teksty:megagrin::megagrin::megagrin: Dzieńdoberek z rana:multi: Witaj drogie bimberki:loveu::loveu: [quote name='BeaC']witaj.................... i żegnaj....................:loveu::placz: Kaj uciekasz:mad::mad::cool3:Czyżbyś zaczynała się już urlopować:cool3: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:srutu tutu....ale tu wesoło :eviltong: cze ześruciała Magdaleno;) Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:srutu tutu....ale tu wesoło :eviltong: cze ześruciała Magdaleno;) Srututut, może Ty chcesz z mojej ... trochę śrutu:diabloti::diabloti: No bo mi ciężko:roll::diabloti: [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Srututututuu wbiję Ci w oko kawałek drutu:diabloti::diabloti::diabloti: Wiem, wiem:stupid: Quote
agbar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Srututut, może Ty chcesz z mojej ... trochę śrutu:diabloti::diabloti: No bo mi ciężko:roll::diabloti: Srututututuu wbiję Ci w oko kawałek drutu:diabloti::diabloti::diabloti: Wiem, wiem:stupid: stutututu Madzia nosi majty z drutu:diabloti: Quote
Kitka20 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Madzia ma nową kaywe? "ześruciała Madzia"? hej Madziulka Quote
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Przyszłam ci powiedzieć że bardzo ładnie trzymałaś kciuki :diabloti: Quote
agbar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Vectra napisał(a):Przyszłam ci powiedzieć że bardzo ładnie trzymałaś kciuki :diabloti: matko moja:crazyeye: tys chora:crazyeye: nie spisz o tej porze??:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 dealer napisał(a):stutututu Madzia nosi majty z drutu:diabloti: No i co:obrazic: zazdrościsz:obrazic: Kitka20 napisał(a):Madzia ma nową kaywe? "ześruciała Madzia"? hej Madziulka Witaj:multi: Ześruciałowata jezdem:diabloti: Vectra napisał(a):Przyszłam ci powiedzieć że bardzo ładnie trzymałaś kciuki :diabloti: Już wsio ok??:razz: No to się bardzo cieszkam:multi::multi::loveu: dealer napisał(a):matko moja:crazyeye: tys chora:crazyeye: nie spisz o tej porze??:diabloti: Tyż siem zszokowałam:niewiem::niewiem: Quote
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 nie śpie , kontroluje was :diabloti: :diabloti: :diabloti: prześladuje i nachodzę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts