Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mattilu']Ale macie fajnie:( A ja w tym Luksie zczezne z samotnosci.
Ale sie bardzo ciesze, ze Mila ma domek:) I ze Malagos ma Mile;)[/QUOTE]
Podaj adresik i przylecimy na miotełkach do Cię :)

Posted

[quote name='Mattilu']Ale macie fajnie:( A ja w tym Luksie zczezne z samotnosci.
Ale sie bardzo ciesze, ze Mila ma domek:) I ze Malagos ma Mile;)[/QUOTE]

A Ty na dożywociu w tym Luksie ?

Posted

[quote name='Reno2001']Malagos gratuluję nowego, pełnoprawnego członka rodziny!
Te "bordery" maja jednak jakąś moc w sobie ;)[/QUOTE]

Mila ma pewnie tyle z bordera, co parówki mięsa :megagrin: :biggrina: :megagrin: jak to się mówi, ale czymś jednak zauroczyła Tomka ( bo mnie każda bida łapie za serce)

Posted

[quote name='malagos']Podaj adresik i przylecimy na miotełkach do Cię :)[/QUOTE]

Zapraszam - Nutusia i Ziutka maja wszystkie namiary - czyli dwie naczelne wiedzmy wiedza wszystko:)

[quote name='Mazowszanka']A Ty na dożywociu w tym Luksie ?[/QUOTE]

Do emerytury na pewno...Ale latem i na Boze Narodzenie zawsze wpadam do Warszawy i to niedaleko Placu Bankowego;)

Posted

Do emerytury na pewno...Ale latem i na Boze Narodzenie zawsze wpadam do Warszawy i to niedaleko Placu Bankowego;)[/QUOTE]

Plac Bankowy magiczny, pewnie kiedyś się spotkamy w szerszym gronie :)

Posted

[quote name='malagos']To ciesz się z nami, z Olsztyna są 2 autobusy dziennie do nas :) Robimy grilla, Mila stawia :)[/QUOTE]
Ale ja śpię za wsią i za lasem, do Olsztyna droga wyboista i z błotem po kolana ;)
Na kiedy się umawiacie...?

Posted

i jeszcze termin nie wybrany?.... Ziutka i Nutusia, jako sprawczynie pomysłu nawiedzenia Babki Przez WW (Wirtualny Wnuk) niech coś zaproponują :) Terminy wolne od 1 maja do 8, dłuuuugi weekend :)

Posted

[quote name='wegielkowa']Może trzeba zrobić zrzutkę na jakieś malutkie stadko owiecek dla nasego borderka:)[/QUOTE]

Owiecki juz dla borderków nie w modzie. Teraz jest agility.

[IMG]http://www.dogzcool.com/images/jennyd.jpg[/IMG]

Trzeba zrobić zrzutke dla malagos na tor. I na - trenera ;)

Posted

[quote name='malagos']i jeszcze termin nie wybrany?.... Ziutka i Nutusia, jako sprawczynie pomysłu nawiedzenia Babki Przez WW (Wirtualny Wnuk) niech coś zaproponują :) dłuuuugi weekend :)[/QUOTE]

Terminy wolne od 27kwietnia do 5 maja - poprawiam :diabloti:

hej, już Wy mic nie róbcie, zadnej owieczki i toru nie chcę, bu....
A dzis był telefon o Milę, miły pan szuka psieska dla "starszej osoby", moze mamy?.........

Posted

A ile latek sobie liczy owa "starsza osoba". Bo nie dla każdego starsza=wiekowa ;).
No i wiele zależy od stanu zdrowia i....temperamentu :)
Mnóstwo spokojnych(?) i niedużych piesków znalazłam tutaj

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241404-Nowy-w%C4%85tek-tomaszowskiego-schroniska-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach?p=20635347#post20635347[/url]

Posted

[quote name='malagos']Terminy wolne od 27kwietnia do 5 maja - poprawiam :diabloti:

hej, już Wy mic nie róbcie, zadnej owieczki i toru nie chcę, bu....
A dzis był telefon o Milę, miły pan szuka psieska dla "starszej osoby", moze mamy?.........[/QUOTE]
A trenera tez nie? :evil_lol:

A swoja droga moze jakis piesek z kozienickiego przytuliska by sie nadal dla pana?