Mattilu Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ale macie fajnie:( A ja w tym Luksie zczezne z samotnosci. Ale sie bardzo ciesze, ze Mila ma domek:) I ze Malagos ma Mile;) Quote
malagos Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Mattilu']Ale macie fajnie:( A ja w tym Luksie zczezne z samotnosci. Ale sie bardzo ciesze, ze Mila ma domek:) I ze Malagos ma Mile;)[/QUOTE] Podaj adresik i przylecimy na miotełkach do Cię :) Quote
Reno2001 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Malagos gratuluję nowego, pełnoprawnego członka rodziny! Te "bordery" maja jednak jakąś moc w sobie ;) Quote
Mazowszanka13 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Mattilu']Ale macie fajnie:( A ja w tym Luksie zczezne z samotnosci. Ale sie bardzo ciesze, ze Mila ma domek:) I ze Malagos ma Mile;)[/QUOTE] A Ty na dożywociu w tym Luksie ? Quote
malagos Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Reno2001']Malagos gratuluję nowego, pełnoprawnego członka rodziny! Te "bordery" maja jednak jakąś moc w sobie ;)[/QUOTE] Mila ma pewnie tyle z bordera, co parówki mięsa :megagrin: :biggrina: :megagrin: jak to się mówi, ale czymś jednak zauroczyła Tomka ( bo mnie każda bida łapie za serce) Quote
Mattilu Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='malagos']Podaj adresik i przylecimy na miotełkach do Cię :)[/QUOTE] Zapraszam - Nutusia i Ziutka maja wszystkie namiary - czyli dwie naczelne wiedzmy wiedza wszystko:) [quote name='Mazowszanka']A Ty na dożywociu w tym Luksie ?[/QUOTE] Do emerytury na pewno...Ale latem i na Boze Narodzenie zawsze wpadam do Warszawy i to niedaleko Placu Bankowego;) Quote
Mazowszanka13 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Do emerytury na pewno...Ale latem i na Boze Narodzenie zawsze wpadam do Warszawy i to niedaleko Placu Bankowego;)[/QUOTE] Plac Bankowy magiczny, pewnie kiedyś się spotkamy w szerszym gronie :) Quote
malagos Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 To ciesz się z nami, z Olsztyna są 2 autobusy dziennie do nas :) Robimy grilla, Mila stawia :) Quote
Mattilu Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Mazowszanka'] Plac Bankowy magiczny, pewnie kiedyś się spotkamy w szerszym gronie :)[/QUOTE] Na to licze:) Quote
Ziutka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Mattilu']Na to licze:)[/QUOTE] Super by było :) Quote
Dabrowka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='malagos']To ciesz się z nami, z Olsztyna są 2 autobusy dziennie do nas :) Robimy grilla, Mila stawia :)[/QUOTE] Ale ja śpię za wsią i za lasem, do Olsztyna droga wyboista i z błotem po kolana ;) Na kiedy się umawiacie...? Quote
konfirm13 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Imprezka się rozrasta - super :) Witaj, Milusia :) Quote
malagos Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 i jeszcze termin nie wybrany?.... Ziutka i Nutusia, jako sprawczynie pomysłu nawiedzenia Babki Przez WW (Wirtualny Wnuk) niech coś zaproponują :) Terminy wolne od 1 maja do 8, dłuuuugi weekend :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Do 8 maja ? To się trochę rozpędziłaś ;) Quote
wegielkowa Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Może trzeba zrobić zrzutkę na jakieś malutkie stadko owiecek dla nasego borderka:) Quote
konfirm13 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='wegielkowa']Może trzeba zrobić zrzutkę na jakieś malutkie stadko owiecek dla nasego borderka:)[/QUOTE] Owiecki juz dla borderków nie w modzie. Teraz jest agility. [IMG]http://www.dogzcool.com/images/jennyd.jpg[/IMG] Trzeba zrobić zrzutke dla malagos na tor. I na - trenera ;) Quote
malagos Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='malagos']i jeszcze termin nie wybrany?.... Ziutka i Nutusia, jako sprawczynie pomysłu nawiedzenia Babki Przez WW (Wirtualny Wnuk) niech coś zaproponują :) dłuuuugi weekend :)[/QUOTE] Terminy wolne od 27kwietnia do 5 maja - poprawiam :diabloti: hej, już Wy mic nie róbcie, zadnej owieczki i toru nie chcę, bu.... A dzis był telefon o Milę, miły pan szuka psieska dla "starszej osoby", moze mamy?......... Quote
Mazowszanka13 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Dla starszej osoby border niekoniecznie, bo ruchu i pracy potrzebuje. Kurcze, gdzie go nakierować, aby się miejscówka nie zmarnowała ? Quote
konfirm13 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 A ile latek sobie liczy owa "starsza osoba". Bo nie dla każdego starsza=wiekowa ;). No i wiele zależy od stanu zdrowia i....temperamentu :) Mnóstwo spokojnych(?) i niedużych piesków znalazłam tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241404-Nowy-w%C4%85tek-tomaszowskiego-schroniska-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach?p=20635347#post20635347[/url] Quote
Nutusia Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Dla mnie termin SABATU obojętny z wyjątkiem 5 maja, bo wtedy miotłę muszę głęboko w garażu ukryć o zrobić z mego chrześniaka komunistę :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Dla mnie też obojętny, bo będę ....pod ręką :) Quote
Mattilu Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='malagos']Terminy wolne od 27kwietnia do 5 maja - poprawiam :diabloti: hej, już Wy mic nie róbcie, zadnej owieczki i toru nie chcę, bu.... A dzis był telefon o Milę, miły pan szuka psieska dla "starszej osoby", moze mamy?.........[/QUOTE] A trenera tez nie? :evil_lol: A swoja droga moze jakis piesek z kozienickiego przytuliska by sie nadal dla pana? Quote
Recommended Posts