Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :)
Konfirm, zapraszam, możesz rowerem przyjechać :)

Posted

[quote name='malagos']To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :)
Konfirm, zapraszam, możesz rowerem przyjechać :)[/QUOTE]

Ja przyjadę na pewno, ale nie rowerem :)

Posted

[quote name='malagos']To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :)

Dziękuję za zaproszenie :).
Jeśli rowerem, to niechybnie się wyłożę. Wstyd powiedzieć, kiedy ostatnio..... pedałowałam i dlatego mój rower poszedł do ludzi, ale jak mnie TZ zawiezie, to czemu nie ;). O, i PKSem - też (chyba?) można. No, to teraz tylko czekać na prawdziwą wiosnę i.....jechać :).
Tylko ja nigdy nie byłam na wizycie ani "przed", ani "po" adopcyjnej i nie wiem, o co wypytywać aktualny domek Milusi i na co mam zwracać szczególną uwagę, chyba............... że malagos mnie udzieli stosownych nauk - najlepiej wspólnie z Mazowszanką. Bo taka nieprzygotowana, to się boję :)

Posted

[quote name='konfirm13']Dziękuję za zaproszenie :).
Jeśli rowerem, to niechybnie się wyłożę. Wstyd powiedzieć, kiedy ostatnio..... pedałowałam i dlatego mój rower poszedł do ludzi, ale jak mnie TZ zawiezie, to czemu nie ;). O, i PKSem - też (chyba?) można. No, to teraz tylko czekać na prawdziwą wiosnę i.....jechać :).
Tylko ja nigdy nie byłam na wizycie ani "przed", ani "po" adopcyjnej i nie wiem, o co wypytywać aktualny domek Milusi i na co mam zwracać szczególną uwagę, chyba............... że malagos mnie udzieli stosownych nauk - najlepiej wspólnie z Mazowszanką. Bo taka nieprzygotowana, to się boję :)[/QUOTE]

Malagos nie musisz się bać, ani jej TZ-a. To łagodni ludzie są !

Posted

My też przyjedziemy z Nutusią i Olusiem :) tylko niech już 100 % bedzie ciepło :)

Posted

Wszyscy przyjedziemy rowerem:)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Malagos nie musisz się bać, ani jej TZ-a. To łagodni ludzie są ![/QUOTE]
No, to nabieram odwagi :)

[quote name='wegielkowa']Wszyscy przyjedziemy rowerem:)[/QUOTE]

Ale super :)

Posted

[quote name='majgra']czyli usuwam wydarzenie z Fb ?[/QUOTE]
Usuwamy :)
Na forum borderów też napisałam, ze Mila ma dom stały.
Ziutka, te 100% ciepła to masz w Egipcie, nie u nas - wiec może początek maja? Zbieraj ekipę! Tyle dni wolnych się zapowiada! Grilka się odpali, piwko się kupi, chińskiej herbatki jaśminowej zaparzy.... Ekologiczną metodą i Olkowi damy szmatkę z przeżutym makiem, będzie spał smacznie :)

Aldrumka, Plac Bankowy zawsze aktualny, a proponuję spotanie na Polach, tam co roku jest duży festyn, dla dzieci i dorosłych, moc stoisk, różnych fundacji, wiejskiego żarcia i dużo miejsca na pogaduszki. Tylko musimy się umówić gdzie konkretnie sie spotkamy, no i czy ktoś w ogóle chce się spotkać.

Posted

Nie wiem czy będę w Warszawie 28 maja. Za to na weekend majowy będę tam gdzie trzeba !

[B]Aldrumko,[/B] ja bedę na Placu Bankowym w środę lub czwartek o 16.30 ( spotkanie z Gusiaczkiem).
Jeśli możesz w któryś z tych dni to umówimy się na przekazanie fantów ( zebrało się tego z dwóch bazarków).

Posted

O, to może i ja na pl. Bankowy się machnę ze swetrem dla Gusiaczka, który już jakiś czas temu odebrałam na... pl. Bankowym ;) :)
Na Pola też się z Ziutką wybierałyśmy, tylko nie wiem czy się dalej wybieramy...
No i jako napisała powyżej - do Malagosów tako samo :)

Posted

[quote name='M&S']Dzień dobry :)

No widzę, że wybieracie się na imprezkę;) Oby pogoda dopisała.[/QUOTE]

Ależ i Ty się zabieraj z Ziutko-Nutusiami!! Do nas 1,5 godzinki, to rzucik berecikiem od warszawy :)
A w związku z tym Placem Bankowym moze i wiosenka by odebrała zaległe słoiczki od Agnieszki? Aga nie przyjeżdza do nas na weekend i będize u siebie.

Posted

[quote name='malagos']Ależ i Ty się zabieraj z Ziutko-Nutusiami!! Do nas 1,5 godzinki, to rzucik berecikiem od warszawy :)
A w związku z tym Placem Bankowym moze i wiosenka by odebrała zaległe słoiczki od Agnieszki? Aga nie przyjeżdza do nas na weekend i będize u siebie.[/QUOTE]

Też o tym pomyślałam, odezwę się do niej ( Agi znaczy się).

Posted

[quote name='malagos']Ależ i Ty się zabieraj z Ziutko-Nutusiami!! Do nas 1,5 godzinki, to rzucik berecikiem od warszawy :)
A w związku z tym Placem Bankowym moze i wiosenka by odebrała zaległe słoiczki od Agnieszki? Aga nie przyjeżdza do nas na weekend i będize u siebie.[/QUOTE]

Dziękuję za zaproszenie, ale w tym czasie będę na wystawie z moimi potfforami (jak dobrze pójdzie;)).

Posted

[quote name='Nutusia']Na Pola też się z Ziutką wybierałyśmy, tylko nie wiem czy się dalej wybieramy...
[/QUOTE]
Pewno, że sie wybieramy :)

Malagosku - maj pasuje jak talala :) zrobimy sobie wycieczke !!!

Posted

O matko! Musiałyście to wszystko zrobić jak mnie nie było??? Mam zawał! :crazyeye:

A Milusi gratuluję najlepszego domku pod słońcem!!!!

Dajcie mi znać, kiedy ten festyn to wpadnę z moimi sierściuchami - w ilości takiej, jak Los da :-)

Posted (edited)

[quote name='malagos']13 grudnia pisałam na tym wątku:[INDENT] no ciekawe, czy i kto sie zgłosi po Milusię - to taki bezproblemowy pies........
Ulubienica Tomka, On chętnie by jej nie oddawał .............
[/INDENT]

O żadnej tymczasowiczce tak nie mówił, jak o Mili :)[/QUOTE]

Hehe, to może ten p. Tomek z łydką, to TEN Tomek - założył specjalnie maila, zmienił programikiem głos w komórce i się podał za chętnego, żeby potem móc się nie odzywać, jako ten "niepoważny klient"...? :diabloti:
...no, że skoro Mili nikt nie chce, nawet ten, co niby chciał, to nie ma innego wyjścia, jak ją sobie zostawić...

[quote name='Mazowszanka'][B]Aldrumko,[/B] ja bedę na Placu Bankowym w środę lub czwartek o 16.30 ( spotkanie z Gusiaczkiem).
Jeśli możesz w któryś z tych dni to umówimy się na przekazanie fantów ( zebrało się tego z dwóch bazarków).[/QUOTE]
Fanciki, powiadasz...? :hmmmm:

Edited by inka33
Posted

Witam Milusię i wszystkie Dziewczyny :).
W czasie długiej majówki będę mieć u siebie dzieci i wnuki, ale postaram się wyrwać od nich na chwilę i do malagos i Was wszystkich, wpaść z TZ -tem i psicą. Nie samą rodziną człowiek żyje ;). No i strasznie chcę zobaczyć w naturze bordera mazowieckiego :).

Posted

[quote name='kcd']O matko! Musiałyście to wszystko zrobić jak mnie nie było??? Mam zawał! :crazyeye:

A Milusi gratuluję najlepszego domku pod słońcem!!!!

Dajcie mi znać, [B]kiedy ten festyn [/B]to wpadnę z moimi sierściuchami - w ilości takiej, jak Los da :-)[/QUOTE]

Festyn na Polu Mokotowskim jest w [B]niedzielę 28 kwietnia[/B] - ale nie wiem, czy się ktoś deklaruje podjechać na spotkanko? Ja chętnie bym się wybrała, bo co roku specjalnie przyjeżdżam PKS do stolicy na Dzień Ziemi.
a spotkanko grillowe u mnie - kiedy chcecie, to zaplanujemy?.... Czekam na propozycje :)