M&S Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Mazowszanka']To jest odpowiedni tytuł ![/QUOTE] Tak, tytuł jak trzeba:) Quote
malagos Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :) Konfirm, zapraszam, możesz rowerem przyjechać :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malagos']To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :) Konfirm, zapraszam, możesz rowerem przyjechać :)[/QUOTE] Ja przyjadę na pewno, ale nie rowerem :) Quote
konfirm13 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malagos']To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :) Konfirm, zapraszam, możesz rowerem przyjechać :)[/QUOTE] Dziękuję za zaproszenie :). Jeśli rowerem, to niechybnie się wyłożę. Wstyd powiedzieć, kiedy ostatnio..... pedałowałam i dlatego mój rower poszedł do ludzi, ale jak mnie TZ zawiezie, to czemu nie ;). O, i PKSem - też (chyba?) można. No, to teraz tylko czekać na prawdziwą wiosnę i.....jechać :). Tylko ja nigdy nie byłam na wizycie ani "przed", ani "po" adopcyjnej i nie wiem, o co wypytywać aktualny domek Milusi i na co mam zwracać szczególną uwagę, chyba............... że malagos mnie udzieli stosownych nauk - najlepiej wspólnie z Mazowszanką. Bo taka nieprzygotowana, to się boję :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='konfirm13']Dziękuję za zaproszenie :). Jeśli rowerem, to niechybnie się wyłożę. Wstyd powiedzieć, kiedy ostatnio..... pedałowałam i dlatego mój rower poszedł do ludzi, ale jak mnie TZ zawiezie, to czemu nie ;). O, i PKSem - też (chyba?) można. No, to teraz tylko czekać na prawdziwą wiosnę i.....jechać :). Tylko ja nigdy nie byłam na wizycie ani "przed", ani "po" adopcyjnej i nie wiem, o co wypytywać aktualny domek Milusi i na co mam zwracać szczególną uwagę, chyba............... że malagos mnie udzieli stosownych nauk - najlepiej wspólnie z Mazowszanką. Bo taka nieprzygotowana, to się boję :)[/QUOTE] Malagos nie musisz się bać, ani jej TZ-a. To łagodni ludzie są ! Quote
Ziutka Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malagos']To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :) Konfirm, zapraszam, możesz rowerem przyjechać :)[/QUOTE] My też przyjedziemy z Nutusią i Olusiem :) tylko niech już 100 % bedzie ciepło :) Quote
wegielkowa Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malagos']To kto się pisze na wizytę poadopcyjna? Dziewczyny? Miałyście przyjechać, jak będzie ciepło :) Konfirm, zapraszam, możesz rowerem przyjechać :)[/QUOTE] Wszyscy przyjedziemy rowerem:) Quote
Poker Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 A ja nie dam rady rowerem , ani czymś innym :-( Quote
konfirm13 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Mazowszanka']Malagos nie musisz się bać, ani jej TZ-a. To łagodni ludzie są ![/QUOTE] No, to nabieram odwagi :) [quote name='wegielkowa']Wszyscy przyjedziemy rowerem:)[/QUOTE] Ale super :) Quote
malagos Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='majgra']czyli usuwam wydarzenie z Fb ?[/QUOTE] Usuwamy :) Na forum borderów też napisałam, ze Mila ma dom stały. Ziutka, te 100% ciepła to masz w Egipcie, nie u nas - wiec może początek maja? Zbieraj ekipę! Tyle dni wolnych się zapowiada! Grilka się odpali, piwko się kupi, chińskiej herbatki jaśminowej zaparzy.... Ekologiczną metodą i Olkowi damy szmatkę z przeżutym makiem, będzie spał smacznie :) Aldrumka, Plac Bankowy zawsze aktualny, a proponuję spotanie na Polach, tam co roku jest duży festyn, dla dzieci i dorosłych, moc stoisk, różnych fundacji, wiejskiego żarcia i dużo miejsca na pogaduszki. Tylko musimy się umówić gdzie konkretnie sie spotkamy, no i czy ktoś w ogóle chce się spotkać. Quote
Mazowszanka13 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nie wiem czy będę w Warszawie 28 maja. Za to na weekend majowy będę tam gdzie trzeba ! [B]Aldrumko,[/B] ja bedę na Placu Bankowym w środę lub czwartek o 16.30 ( spotkanie z Gusiaczkiem). Jeśli możesz w któryś z tych dni to umówimy się na przekazanie fantów ( zebrało się tego z dwóch bazarków). Quote
Nutusia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 O, to może i ja na pl. Bankowy się machnę ze swetrem dla Gusiaczka, który już jakiś czas temu odebrałam na... pl. Bankowym ;) :) Na Pola też się z Ziutką wybierałyśmy, tylko nie wiem czy się dalej wybieramy... No i jako napisała powyżej - do Malagosów tako samo :) Quote
M&S Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Dzień dobry :) No widzę, że wybieracie się na imprezkę;) Oby pogoda dopisała. Quote
Ellig Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Gratulacje, oj ,bedzie miala Mila wspanialy domek:) Quote
malagos Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='M&S']Dzień dobry :) No widzę, że wybieracie się na imprezkę;) Oby pogoda dopisała.[/QUOTE] Ależ i Ty się zabieraj z Ziutko-Nutusiami!! Do nas 1,5 godzinki, to rzucik berecikiem od warszawy :) A w związku z tym Placem Bankowym moze i wiosenka by odebrała zaległe słoiczki od Agnieszki? Aga nie przyjeżdza do nas na weekend i będize u siebie. Quote
Mazowszanka13 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='malagos']Ależ i Ty się zabieraj z Ziutko-Nutusiami!! Do nas 1,5 godzinki, to rzucik berecikiem od warszawy :) A w związku z tym Placem Bankowym moze i wiosenka by odebrała zaległe słoiczki od Agnieszki? Aga nie przyjeżdza do nas na weekend i będize u siebie.[/QUOTE] Też o tym pomyślałam, odezwę się do niej ( Agi znaczy się). Quote
M&S Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='malagos']Ależ i Ty się zabieraj z Ziutko-Nutusiami!! Do nas 1,5 godzinki, to rzucik berecikiem od warszawy :) A w związku z tym Placem Bankowym moze i wiosenka by odebrała zaległe słoiczki od Agnieszki? Aga nie przyjeżdza do nas na weekend i będize u siebie.[/QUOTE] Dziękuję za zaproszenie, ale w tym czasie będę na wystawie z moimi potfforami (jak dobrze pójdzie;)). Quote
Ziutka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Nutusia']Na Pola też się z Ziutką wybierałyśmy, tylko nie wiem czy się dalej wybieramy... [/QUOTE] Pewno, że sie wybieramy :) Malagosku - maj pasuje jak talala :) zrobimy sobie wycieczke !!! Quote
kcd Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 O matko! Musiałyście to wszystko zrobić jak mnie nie było??? Mam zawał! :crazyeye: A Milusi gratuluję najlepszego domku pod słońcem!!!! Dajcie mi znać, kiedy ten festyn to wpadnę z moimi sierściuchami - w ilości takiej, jak Los da :-) Quote
inka33 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) [quote name='malagos']13 grudnia pisałam na tym wątku:[INDENT] no ciekawe, czy i kto sie zgłosi po Milusię - to taki bezproblemowy pies........ Ulubienica Tomka, On chętnie by jej nie oddawał ............. [/INDENT] O żadnej tymczasowiczce tak nie mówił, jak o Mili :)[/QUOTE] Hehe, to może ten p. Tomek z łydką, to TEN Tomek - założył specjalnie maila, zmienił programikiem głos w komórce i się podał za chętnego, żeby potem móc się nie odzywać, jako ten "niepoważny klient"...? :diabloti: ...no, że skoro Mili nikt nie chce, nawet ten, co niby chciał, to nie ma innego wyjścia, jak ją sobie zostawić... [quote name='Mazowszanka'][B]Aldrumko,[/B] ja bedę na Placu Bankowym w środę lub czwartek o 16.30 ( spotkanie z Gusiaczkiem). Jeśli możesz w któryś z tych dni to umówimy się na przekazanie fantów ( zebrało się tego z dwóch bazarków).[/QUOTE] Fanciki, powiadasz...? :hmmmm: Edited April 12, 2013 by inka33 Quote
konfirm13 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Witam Milusię i wszystkie Dziewczyny :). W czasie długiej majówki będę mieć u siebie dzieci i wnuki, ale postaram się wyrwać od nich na chwilę i do malagos i Was wszystkich, wpaść z TZ -tem i psicą. Nie samą rodziną człowiek żyje ;). No i strasznie chcę zobaczyć w naturze bordera mazowieckiego :). Quote
malagos Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='kcd']O matko! Musiałyście to wszystko zrobić jak mnie nie było??? Mam zawał! :crazyeye: A Milusi gratuluję najlepszego domku pod słońcem!!!! Dajcie mi znać, [B]kiedy ten festyn [/B]to wpadnę z moimi sierściuchami - w ilości takiej, jak Los da :-)[/QUOTE] Festyn na Polu Mokotowskim jest w [B]niedzielę 28 kwietnia[/B] - ale nie wiem, czy się ktoś deklaruje podjechać na spotkanko? Ja chętnie bym się wybrała, bo co roku specjalnie przyjeżdżam PKS do stolicy na Dzień Ziemi. a spotkanko grillowe u mnie - kiedy chcecie, to zaplanujemy?.... Czekam na propozycje :) Quote
Recommended Posts