Nutusia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 A no pewnie! Ja to WSZYSTKO dementuję. No, z wyjątkiem tego, że ruda (na własną prośbę zresztą ;)). A zamienić się nie idzie na te szychty?... Quote
Gusiaczek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Nutusia napisał(a):A no pewnie! Ja to WSZYSTKO dementuję. No, z wyjątkiem tego, że ruda (na własną prośbę zresztą ;)). A zamienić się nie idzie na te szychty?... Nie idzie :-( Quote
Nutusia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Pech... Czyli Tobie by bardziej to popołudnie od 9 rano pasowało?... Quote
Ryjonek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Może byc jeszcze po 19 chyba? To będzie po drugiej zmianie. A czy Nutusia i Wiosenka o takiej porze by mogły? jakby był problem z transportem to ja mogę potem rozwieźć ciotki szanowne ( konkretnie to 4 ciotki szanowne bo więcej nie mam miejsc ). Ale ja moge o dowolnej porze więc i o 15 i o 16 sie stawić mogę:) Quote
Gosiapk Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ryjonek napisał(a):Może byc jeszcze po 19 chyba? To będzie po drugiej zmianie. A czy Nutusia i Wiosenka o takiej porze by mogły? jakby był problem z transportem to ja mogę potem rozwieźć ciotki szanowne ( konkretnie to 4 ciotki szanowne bo więcej nie mam miejsc ). Ale ja moge o dowolnej porze więc i o 15 i o 16 sie stawić mogę:) Jakaś większa imprezka się szykuje :siara: Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 To ja znowu swoje, że mogę o każdej porze i w razie zmian dostosuję się :) Quote
wiosenka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ja niestety mam chyba 3 zmiany ;) bo dopiero po 22... Quote
malagos Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Jestem i ja na chwilkę. Mnie tez godzina 16 bardziej odpowiada:) to co, kto może niech się stawi :) Quote
Isadora7 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 malagos napisał(a):Jestem i ja na chwilkę. Mnie tez godzina 16 bardziej odpowiada:) to co, kto może niech się stawi :) Mnie pasi o rety muszę zdążyć do kosmetyczki fryzjera wizażystki zrobic tipsy coby nikogo nie wypłoszyć Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Isadora7 napisał(a):Mnie pasi o rety muszę zdążyć do kosmetyczki fryzjera wizażystki zrobic tipsy coby nikogo nie wypłoszyć Konieczna sprawa :megagrin: Quote
malagos Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 No wariatki kochane :) Żeby nas tylko z tej knajpy gdzieś pod most nie wygonili.......... :diabloti: Stare i rude czarownice sie zlecą :evil_lol: Ciekawe, czy tam maja koperek włoski i geriawit :razz: Quote
EVA2406 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 malagos napisał(a):No wariatki kochane :) Żeby nas tylko z tej knajpy gdzieś pod most nie wygonili.......... :diabloti: Stare i rude czarownice sie zlecą :evil_lol: Ciekawe, czy tam maja koperek włoski i geriawit :razz: Koperek włoski, to chyba dla niemowlaków..........czy o czymś nie wiem :evil_lol: Szkoda, że tak późno mówicie o spotkaniu, bo ja już mam mocno zapchany jutrzejszy dzień :( Quote
Ziutka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ale wam fajnie, że się spotakcie...ja też chce :( Quote
Ziutka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 wiosenka napisał(a):A jak maluch :)? A dziękuje :) wszystko dobrze - tfu odpukać Quote
Nutusia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Odstawię Małża chwilę po 16-tej - niech jedzie się ogonami zająć i przylecę (na miotle ;)) Piszę, żebyście nie dzwoniły, bo komórka w domu została... Quote
Gusiaczek Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Nie ma siły - kolejny zlot Czarownic zorganizujemy tak, żeby wszystkim pasiło:) Quote
Aldrumka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jak sabat czarownic to może poznam z daleka :) wpadnę po 16-tej Quote
malagos Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 To ja będę czekać o godz. 15.50 przed wejściem do kawiarni, ok? Stara baba w różowej czapeczce nika i brązowym kożuszku - to ja :) Mazowszanka, poczekasz ze mną na resztę dziewcząt, we dwie raźniej, zajmiemy w środku miejsca.... co? Quote
Mazowszanka13 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Oczywiście, czyli mam być o 15.50 ? To będą dwie stare baby ;) Quote
Ryjonek Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 To ja się stawie o 16 w takim razie:) bez tipsów i trwałej niestety...... nie zdążę..... Quote
Isadora7 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 malagos napisał(a):To ja będę czekać o godz. 15.50 przed wejściem do kawiarni, ok? Stara baba w różowej czapeczce nika i brązowym kożuszku - to ja :) Mazowszanka, poczekasz ze mną na resztę dziewcząt, we dwie raźniej, zajmiemy w środku miejsca.... co? Mazowszanka napisał(a):Oczywiście, czyli mam być o 15.50 ? To będą dwie stare baby ;) trzy stare baby, na dodatek jeszcze ja w wersji gruba :evil_lol: Ryjonek napisał(a):To ja się stawie o 16 w takim razie:) bez tipsów i trwałej niestety...... nie zdążę..... No ja chyba tez nie zdąże, zatem przymknijcie oko aby się nie przestarszyć. Quote
Nutusia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ja chwilę po 16-tej, by dotrzymać Mazowszance towarzystwa w "nierudości":razz: Stara baba w zielonej kurtce nabytej drogą kupna na psim bazarku, z brązową torebką, nabytą tą samą drogą. Po rozbiórce ukaże się jeszcze czarny sweterek i serduszkowy wisiorek z tego samego "źródła" :eviltong: Quote
Recommended Posts