malagos Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Ryjonek napisał(a):To ja się stawie o 16 w takim razie:) bez tipsów i trwałej niestety...... nie zdążę..... Ryjonek ma tę przewagę, że nie ma 5 i 6 w peselu na początku ........ że też takie obrzydliwie młode osoby też są dogomaniakami, ale cóż zrobić. Moze za to jest ruda, co Kasiu? :diabloti: Idę po zakupy i muszę ogarnąć, gdzie się tu w okolicy pl.Bankowego ziemniaczki nabywa drogą kupna, bo mam zrobić obiad z dwóch dań :razz: Quote
Mazowszanka13 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Nutusia napisał(a):Ja chwilę po 16-tej, by dotrzymać Mazowszance towarzystwa w "nierudości":razz: Stara baba w zielonej kurtce nabytej drogą kupna na psim bazarku, z brązową torebką, nabytą tą samą drogą. Po rozbiórce ukaże się jeszcze czarny sweterek i serduszkowy wisiorek z tego samego "źródła" :eviltong: To ja nałożę pierścienie bazarkowe dla towarzystwa :eviltong: Quote
Isadora7 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Nutusia napisał(a):Ja chwilę po 16-tej, by dotrzymać Mazowszance towarzystwa w "nierudości":razz: Stara baba w zielonej kurtce nabytej drogą kupna na psim bazarku, z brązową torebką, nabytą tą samą drogą. Po rozbiórce ukaże się jeszcze czarny sweterek i serduszkowy wisiorek z tego samego "źródła" :eviltong: Dobra zęby trzymać fason, będę (ukaże sie zdjeciu wierzchniego okrycia) w kufajce nabytej też ongis na jakowymś bazarosie. Oczywiście będę dzierżyc torebkę również nabyta na bazarku no i zabiorę jako znak rozpoznawczy jamnika. Mazowszanka napisał(a):Ale za to będzie wesoło :lol: jasne po to idziemy :) malagos napisał(a):Ryjonek ma tę przewagę, że nie ma 5 i 6 w peselu na początku ........ że też takie obrzydliwie młode osoby też są dogomaniakami, ale cóż zrobić. Moze za to jest ruda, co Kasiu? :diabloti: Idę po zakupy i muszę ogarnąć, gdzie się tu w okolicy pl.Bankowego ziemniaczki nabywa drogą kupna, bo mam zrobić obiad z dwóch dań :razz: Ale ryjonek wie co dobre dlatego spotyak sie z 5 i 6 Quote
Aldrumka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 i całe szczęście, że jest to 5 i 6 , bo strach byłoby się pokazać :) Quote
Isadora7 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Aldrumka napisał(a):i całe szczęście, że jest to 5 i 6 , bo strach byłoby się pokazać :) ciiiiiiiiiii bo się nam Ryjonek wypłoszy Quote
wiosenka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 I jak było??? Pewnie super skoro jeszcze nikt nie wrócił... Quote
wiosenka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Ale fajnie, kurcze żeby tak kiedyś w weekend się dało... Edit Męczyłam męża, żeby pokazał mi Mazowszankę ;). Edited January 16, 2013 by wiosenka Quote
wegielkowa Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 To opowiadać, która jest która- poznaję tylko medialną, wystrojoną w białą kuszulę, Biggosową. Quote
Isadora7 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='wiosenka']Ale fajnie, kurcze żeby tak kiedyś w weekend się dało... Edit Męczyłam męża, żeby pokazał mi Mazowszankę ;). i pokazał? :lol: [quote name='wegielkowa']To opowiadać, która jest która- poznaję tylko medialną, wystrojoną w białą kuszulę, Biggosową. Ja powiem tylko tyle ze mnie nie ma na tych fotach (robiłam zdjęcia) Quote
wiosenka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Niby pokazał, ale zweryfikuje może w weekend bo nie był za pewny ;). Ja widziałam Aldrumke, ale było tak dawno i zimno i ciemno że też pewności nie mam... Quote
Aldrumka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Isadora7 napisał(a): Ja powiem tylko tyle ze mnie nie ma na tych fotach (robiłam zdjęcia) a Isadora to sie umie ustawić :) a czy wszystkie się zgodziły na udostępnienie wizerunku :evil_lol: Edited January 16, 2013 by Aldrumka Quote
Isadora7 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Aldrumka napisał(a):a Isadora to sie umie ustawić :) a czy wszystkie się zgodziły na udostępnienie wizerunku :evil_lol: Żadna sie nie zgodziła, ale ja lubię podpadać:evil_lol: Quote
Mazowszanka13 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 No i się porobiło, dowód rzeczowy jak w pysk strzelił. Fajnie było :) wiosenko, ta w czerwonym Quote
malagos Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Tylko nas na czarne kwiatki nie dawajcie :) Ja dzis uciekam na wieś wieczorem, ale........ będę nawiedzać stolicę i Was nękać o kolejne spotkanie:) Następnym razem w podobnym składzie możemy zaatakować jakieś Chrcynno, jakieś Ruskie Wsie albo manifę zrobić! Quote
Nutusia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Fajnie, fajnie! Baaaardzo dziękuję jeszcze raz za przemiłe spotkanie i zapowiedź następnych :) To mówiłam ja, Nutusia, z bazarkowymi serduszkami na szyi ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='malagos']Tylko nas na czarne kwiatki nie dawajcie :) Ja dzis uciekam na wieś wieczorem, ale........ będę nawiedzać stolicę i Was nękać o kolejne spotkanie:) Następnym razem w podobnym składzie możemy zaatakować jakieś Chrcynno, jakieś Ruskie Wsie albo manifę zrobić![/QUOTE] Zgadza się. Baby stare ale jare, duży potencjał razem mamy :) Quote
Nutusia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 STARE?!?!?!?!? Muszę sprawdzić w słowniku definicję tego pojęcia ;) Quote
wegielkowa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='malagos']Tylko nas na czarne kwiatki nie dawajcie :) Ja dzis uciekam na wieś wieczorem, ale........ będę nawiedzać stolicę i Was nękać o kolejne spotkanie:) Następnym razem w podobnym składzie możemy zaatakować jakieś Chrcynno, jakieś Ruskie Wsie albo manifę zrobić![/QUOTE] To niesprawiedliwe, ze Wy tak często się spotykacie:placz:. Ja Wam zazdraszczam:placz::placz: Quote
Nutusia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Następnym razem musimy się umówić ze stosownym wyprzedzeniem, co by Kielcówka takowy sabat wpisała w terminarz i też mogła zjechać. Tym bardziej, że wczoraj wszystkie zgodnie doszłyśmy do wniosku, że baaaaaaardzo byśmy chciały Węgielkową poznać w realu ;) Ja, w razie co, proponuję nocleg, ale od razu zastrzegam, że tylko z opcją przynajmniej jeden pies pod kołdrą :) Quote
wegielkowa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Nutusia']Fajnie, fajnie! Baaaardzo dziękuję jeszcze raz za przemiłe spotkanie i zapowiedź następnych :) To mówiłam ja, Nutusia, z bazarkowymi serduszkami na szyi ;)[/QUOTE] Nutusia, czy nad Twoją głową zalega Dzwoneczek z Piotrusia Pana? Quote
Nutusia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Czy ja wiem?... Wolałabym aureolę, ale chyba aż tak nie da się naciągnąć, co? ;) Quote
wegielkowa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Nutusia']Czy ja wiem?... Wolałabym aureolę, ale chyba aż tak nie da się naciągnąć, co? ;)[/QUOTE] Jeśli to aureola, to w formie koncentratu :razz:. Jest pierun ognisty i pierun w kuli, to może z aureolami też tak jest? Mocno Święta Nutusława.:p Quote
Kora Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Nutusia, spotkanie musi sie odbyc bo soczek i smalczyk Ci obiecalam ;-) Mazowszanka "stare" to my tam bylysmy wsrod tych malolatow :evil_lol:, ale mialysmy cel i tematy ktore nas interesuja, to mowilam ja Kora z gestem "bez zadnych zdjec" ;-) Quote
Recommended Posts