Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ryjonek napisał(a):
To ja się stawie o 16 w takim razie:) bez tipsów i trwałej niestety...... nie zdążę.....

Ryjonek ma tę przewagę, że nie ma 5 i 6 w peselu na początku ........ że też takie obrzydliwie młode osoby też są dogomaniakami, ale cóż zrobić. Moze za to jest ruda, co Kasiu? :diabloti:
Idę po zakupy i muszę ogarnąć, gdzie się tu w okolicy pl.Bankowego ziemniaczki nabywa drogą kupna, bo mam zrobić obiad z dwóch dań :razz:

Posted

Nutusia napisał(a):
Ja chwilę po 16-tej, by dotrzymać Mazowszance towarzystwa w "nierudości":razz: Stara baba w zielonej kurtce nabytej drogą kupna na psim bazarku, z brązową torebką, nabytą tą samą drogą. Po rozbiórce ukaże się jeszcze czarny sweterek i serduszkowy wisiorek z tego samego "źródła" :eviltong:

To ja nałożę pierścienie bazarkowe dla towarzystwa :eviltong:

Posted

Nutusia napisał(a):
Ja chwilę po 16-tej, by dotrzymać Mazowszance towarzystwa w "nierudości":razz: Stara baba w zielonej kurtce nabytej drogą kupna na psim bazarku, z brązową torebką, nabytą tą samą drogą. Po rozbiórce ukaże się jeszcze czarny sweterek i serduszkowy wisiorek z tego samego "źródła" :eviltong:

Dobra zęby trzymać fason, będę (ukaże sie zdjeciu wierzchniego okrycia) w kufajce nabytej też ongis na jakowymś bazarosie. Oczywiście będę dzierżyc torebkę również nabyta na bazarku no i zabiorę jako znak rozpoznawczy jamnika.

Mazowszanka napisał(a):
Ale za to będzie wesoło :lol:

jasne po to idziemy :)

malagos napisał(a):
Ryjonek ma tę przewagę, że nie ma 5 i 6 w peselu na początku ........ że też takie obrzydliwie młode osoby też są dogomaniakami, ale cóż zrobić. Moze za to jest ruda, co Kasiu? :diabloti:
Idę po zakupy i muszę ogarnąć, gdzie się tu w okolicy pl.Bankowego ziemniaczki nabywa drogą kupna, bo mam zrobić obiad z dwóch dań :razz:

Ale ryjonek wie co dobre dlatego spotyak sie z 5 i 6

Posted

[quote name='wiosenka']Ale fajnie, kurcze żeby tak kiedyś w weekend się dało...
Edit Męczyłam męża, żeby pokazał mi Mazowszankę ;).

i pokazał? :lol:

[quote name='wegielkowa']To opowiadać, która jest która- poznaję tylko medialną, wystrojoną w białą kuszulę, Biggosową.

Ja powiem tylko tyle ze mnie nie ma na tych fotach (robiłam zdjęcia)

Posted (edited)

Isadora7 napisał(a):

Ja powiem tylko tyle ze mnie nie ma na tych fotach (robiłam zdjęcia)

a Isadora to sie umie ustawić :) a czy wszystkie się zgodziły na udostępnienie wizerunku :evil_lol:

Edited by Aldrumka
Posted

Aldrumka napisał(a):
a Isadora to sie umie ustawić :) a czy wszystkie się zgodziły na udostępnienie wizerunku :evil_lol:

Żadna sie nie zgodziła, ale ja lubię podpadać:evil_lol:

Posted

Tylko nas na czarne kwiatki nie dawajcie :)
Ja dzis uciekam na wieś wieczorem, ale........ będę nawiedzać stolicę i Was nękać o kolejne spotkanie:)
Następnym razem w podobnym składzie możemy zaatakować jakieś Chrcynno, jakieś Ruskie Wsie albo manifę zrobić!

Posted

[quote name='malagos']Tylko nas na czarne kwiatki nie dawajcie :)
Ja dzis uciekam na wieś wieczorem, ale........ będę nawiedzać stolicę i Was nękać o kolejne spotkanie:)
Następnym razem w podobnym składzie możemy zaatakować jakieś Chrcynno, jakieś Ruskie Wsie albo manifę zrobić![/QUOTE]

Zgadza się.
Baby stare ale jare, duży potencjał razem mamy :)

Posted

[quote name='malagos']Tylko nas na czarne kwiatki nie dawajcie :)
Następnym razem w podobnym składzie możemy zaatakować jakieś Chrcynno, jakieś Ruskie Wsie albo manifę zrobić![/QUOTE]
To niesprawiedliwe, ze Wy tak często się spotykacie:placz:. Ja Wam zazdraszczam:placz::placz:

Posted

Następnym razem musimy się umówić ze stosownym wyprzedzeniem, co by Kielcówka takowy sabat wpisała w terminarz i też mogła zjechać. Tym bardziej, że wczoraj wszystkie zgodnie doszłyśmy do wniosku, że baaaaaaardzo byśmy chciały Węgielkową poznać w realu ;) Ja, w razie co, proponuję nocleg, ale od razu zastrzegam, że tylko z opcją przynajmniej jeden pies pod kołdrą :)

Posted

[quote name='Nutusia']Fajnie, fajnie! Baaaardzo dziękuję jeszcze raz za przemiłe spotkanie i zapowiedź następnych :)
To mówiłam ja, Nutusia, z bazarkowymi serduszkami na szyi ;)[/QUOTE] Nutusia, czy nad Twoją głową zalega Dzwoneczek z Piotrusia Pana?

Posted

[quote name='Nutusia']Czy ja wiem?... Wolałabym aureolę, ale chyba aż tak nie da się naciągnąć, co? ;)[/QUOTE] Jeśli to aureola, to w formie koncentratu :razz:. Jest pierun ognisty i pierun w kuli, to może z aureolami też tak jest?

Mocno Święta Nutusława.:p

Posted

Nutusia, spotkanie musi sie odbyc bo soczek i smalczyk Ci obiecalam ;-) Mazowszanka "stare" to my tam bylysmy wsrod tych malolatow :evil_lol:, ale mialysmy cel i tematy ktore nas interesuja, to mowilam ja Kora z gestem "bez zadnych zdjec" ;-)