Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co za dziwne godziny wpisów macie, moje miłe! Ja chyba z racji wieku idę spaciulki przed 23, trochę poczytam przed snem i, o ile mnie któraś z suczek nie obudzi ( czasem Dalia musi wyjść i szczeka pod drzwiami na taras), to śpię sobie do 6 rano. No tak, ale nie mam dziecka przy piersi :cool3:

Posted

[quote name='malagos']co za dziwne godziny wpisów macie, moje miłe! Ja chyba z racji wieku idę spaciulki przed 23, trochę poczytam przed snem i, o ile mnie któraś z suczek nie obudzi ( czasem Dalia musi wyjść i szczeka pod drzwiami na taras), to śpię sobie do 6 rano.[B] No tak, ale nie mam dziecka przy piersi[/B] :cool3:[/QUOTE] Nie masz??:-o

Posted

Obraczusiu, wymiziana panna od Ciebie - ona to uwielbia! to dość smutny pies, nie szaleje, nie bawi się zabawkami, nie gania z innymi po ogrodzie, ale uśmiecha się, jak człowiek ją klepie po tłustym kuferku i drapie za uchem :)

Majgra zrobiła jej wydarzenie na fb, zajrzyjcie proszę, kto zalogowany

[url]https://www.facebook.com/events/383186411774591/[/url]

Posted

Się wykona, po powrocie do domku:)
Dziś mamy po południu plebana po kolędzie.... Zawsze mam ten sam problem, zamknięcie psów, zwłaszcza Nutki, która będzie szczekać bez przerwy od pierwszego "pochwalony" do ostatniego "Bóg zapłać" :diabloti:
Ale tak jest co roku od lat 9, więc nic nie poradzimy. Kto u nas był, ten Nutkę zna, małą szczekająca wyłupiastooką wredotę ratlerkę :diabloti:

Posted

Wredota z TAKIM imieniem - niemożliwe!!!!
A ja tam bym nie zamykała - przeszkadza księdzu, to niech... nie przychodzi ;) Gusiaczek kiedyś miała taką historię ze swoim jamniorkiem szorpatym i plebanem. Pleban wszedł i od progu zażądał zamknięcia psa w łazience. Domownicy odmówili, bo pies to też człowiek i w łazience zamykany nie będzie. No i było... po wizycie :)

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']Zajrzałam i nic ponadto, bo nie jestem fejsbukowa.[/QUOTE]

co nic PONADTO!!! to ja sie staram, moglabys choc udostepnic link u siebie na fb wyslac znajomym ,troche pomoc!!!!!!!

Edited by majgra
Posted

[quote name='majgra']co nic PONADTO!!! to ja sie staram, moglabys choc udostepnic link u siebie na fb wyslac znajomym ,troche pomoc!!!!!!![/QUOTE]

Ej, nie krzycz, jesteśmy z epoki kamienia łupanego :)
Ale poproszę iwonamaj, Ona mi robiła wydarzenie dla innego tymczasa, poproszę o wsparcie.

Posted

[quote name='majgra']co nic PONADTO!!! to ja sie staram, moglabys choc udostepnic link u siebie na fb wyslac znajomym ,troche pomoc!!!!!!![/QUOTE].

[COLOR=#add8e6]Nie mam konta na fejsbuku [/COLOR]:oops:

Posted

ej, Małgoś i czego się wstydzisz??
Dziękuję że tu zaglądasz, wspierasz i to jest najważniejsze! A nie miej sobie i konta, ale tu zaglądaj i tu podnoś, to najważniejsze!

Posted (edited)

[quote name='malagos']Ej, nie krzycz, jesteśmy z epoki kamienia łupanego :)
[/QUOTE]
te łupki bitumiczne z których powstała ropa naftowa,łupałam z malagos osobiście;)

Edited by mimiś
Posted

Ziutko kochana!
Wysłałam na mejla kilka zdjęć Mili i tekst z kontaktem - do ogłoszeń. ale bardzo Cie proszę, zrób jej kilka tylko, nie za dużo, szkoda Twojego czasu. Bardzo proszę......