Ryjonek Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 To się pokociło:) Skąd nowe koty u Was? A czy warszawski kot dojechał w końcu? Quote
malagos Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Z takim mozołem szyta konstrukcja wytrzymała. do rana, po pierwszym spacerze jakoś przodzik się podarł. I to nie wina psa, nie, tylko ta piżamka była bardzo zleżała i się rozeszła. Teraz Mila chodzi nago albo zakładamy bluzeczkę - nogi w rękawki, przód zebrany koło szyi na dwie agrafki. A kot? To ten nasz znaleziony, jak szmatka wyglądał, w lutym. Pojechał do ds do mojej siostry i z nią przyjechał na święta. Persiczka jest Agi. Oba wrócą dopiero za tydzień do Warszawy. Quote
wegielkowa Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Piiżamę zleżałą na sukienkę sylwestrową dla Milusi przerobili.... i naszyjnik z agrafek:crazyeye: Quote
malagos Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 To lepszy pomysł, niz szyte kubraczki :) Milusia dziś dostała betamox, bo coś nie ma apetytu i rano zwymiotowała. Ranka jest sucha, psikamy aluspreyem. Quote
wegielkowa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 malagos napisał(a):To lepszy pomysł, niz szyte kubraczki :) Milusia dziś dostała betamox, bo coś nie ma apetytu i rano zwymiotowała. Ranka jest sucha, psikamy aluspreyem. Na Sylwestra błyscąco , jak znalazł.. Quote
Nutusia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Może się w święta przejadła? ;) Milucha, zdrowiej raz dwa, bo się sylwestrowa kreacja zmarnuje! :) Quote
malagos Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Przy szwie ma mały krwiak, który oczywiscie musi lizać! Kolejna koszulka w robocie, z krótkimi rękawkami, by nie wsadzała ryja w dziurę pod koszulkową pachą. A poza tym jest bardzo kochana, trzyma się nogi, rozdaje buziaczki i jest naj naj. Quote
malagos Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Z krwiaczkiem już mały kłopot, wchłania się pomału. Kochane suczysko się przypomina - moze ktoś chce bordera? :evil_lol: Quote
mimiś Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Oby border znalazł super dom s Nowym Godom! Niech 2013 bedzie nie gorszy- a może ciut lepszy? od tego uciekajacego .;):lilangel: Quote
malagos Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 A wzajemnie, mimisiu kochany, wzajemnie :) Ten rok dla nas był dobry, oby nie było gorzej.......... Quote
Nutusia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Tak jest - oby gorzej nie było ;) Spokojnego, miłego wieczoru w dobrym towarzystwie życzymy :) Quote
malagos Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Nutusia napisał(a):Tak jest - oby gorzej nie było ;) Spokojnego, miłego wieczoru w dobrym towarzystwie życzymy :) Dziękujemy i wzajemnie, dobrego nastroju i towarzystwa! My powitamy Nowy Rok na drodze wiejskiej przed naszym domem, lokalnym skrzyżowaniu w naszej wsi - wypijemy szampana w towarzystwie sąsiadów, każdy przynosi butelkę i kieliszek i jest fajnie. Taka nowa świecka tradycja, którą zapoczątkował Tomek jako sołtys i już 3 rok się sprawdza;) Quote
Poker Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzy Kredka , Dolarek ,Kulka, pańcio i 2 Pokerki. Quote
wiosenka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 (edited) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2013. Edited January 1, 2013 by wiosenka Quote
wegielkowa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 A gdzie Józefka się zagubiła? Józefkaaa 2013 się rozpoczął! Quote
malagos Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Ja też się dziwię, tyle maiła dla nas czasu, a teraz tak mało........ bu.......... Dziecko ma przeciez duze, roczne, to i roboty mniej..... Quote
mestudio Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Józefka ma co robić, oj ma. Nawet do niej nie dzwonię i czekam na jej czas - jak znajdzie chwilkę to się odezwie biedna. Quote
Ryjonek Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Może Józefka imprezę sylwestrową odsypia?? Quote
Ziutka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Jestem...jestem:) małe problemy z brzuszkiem mamy ale staramy sie nie dawać, dlatego mnie tu tak mało, ale obiecuje poprawe :) Quote
malagos Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Ziutka napisał(a):Jestem...jestem:) małe problemy z brzuszkiem mamy ale staramy sie nie dawać, dlatego mnie tu tak mało, ale obiecuje poprawe :) Jesteśmy z Tobą wirtualnie, trzymamy kciuki za brzuszek bobaska, inaczej nie możemy pomóc......... Śnilo mi się dziś, ze mam na ręku takie małe dziecko, i to chyba okazało się moje....... Quote
Ryjonek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 malagos napisał(a):Jesteśmy z Tobą wirtualnie, trzymamy kciuki za brzuszek bobaska, inaczej nie możemy pomóc......... Śnilo mi się dziś, ze mam na ręku takie małe dziecko, i to chyba okazało się moje....... A ja myślałam, że to tylko w Ameryce jest możliwe - człowiek dowiaduje się, że jest w ciąży dopiero na porodówce:) a tu proszę... u nas można się zorientować jeszcze później:eviltong: Quote
malagos Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Ty Ryjonku sobie tak nie dowcipkuj, bo... sama wiesz, że czasem nie ma żartów :diabloti: Milunia chodzi już bez kubraczków i innych szmatek na agrafki, szew ładny, po krwiaczku ani śladu. Zadomowiła się w łóżku i często nas odwiedza, a ze po świętach jakaś grypka mnie dopadła i polegiwałam pod kocem, wierny pies obok cały czas...... I ratlerek, i kota, i Borys (kot), i Dalia w nogach. Czułam się jak matka Teresa z Kalkuty otoczona tą biedą, bojącą się wystrzałów, huków, a przy mnie tak bezpieczna i śpiaca spokojnie. Jak tylko udawałam sie w kierunku sypialni, stado biegło przodem i zajmował co lepsze pozycje. Dobrze, ze łoże szerokie, małżeńskie. Kocham te diablaki :multi: Quote
Nutusia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 U nas było podobnie, tyle że to Małż się rozłożył. I psiury korzystały z łóżka w pokoju gościnnym, a ja miałam taaaaaakie luzy, że aż piżamę musiałam cieplejszą włożyć, co by nie zmarznąć ;) My mamy fajnego sołtysa, ale Wy chyba jednak macie... fajniejszego :) Quote
malagos Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 a pewnie, ze sołtys fajny, a ja mogę się nawet z nim przespać bezkarnie....... :) Quote
Recommended Posts