Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mimiś i Panna Marple dziękuję,że zajrzałyście na wątek. Błagam pomóżcie mu szukać domu.

edek,dziękuję,że zaprosiłaś kolejne dobre dusze!

nie mam żadnego hotelu, dzwoniłam w 2 miejsca z ogłoszeń na gumtree,ale chyba jaja sobie robią chcąc 45-50zł/dobę! to jakieś cholerne zdzierstwo!

Posted (edited)

Gosia7 masz zapchaną skrzynkę. Wyślij mi na pw pełne dane doprzelewu, Cioteczki nie mogą zrobić bez nich przelewu.

Edited by edek
Posted

[quote name='Panna Marple']Proszę o numer konta na pw- deklaracja jednorazowa[/QUOTE]

Witam serdecznie, dziękuję za przybycie do psiaka :) gosia7 wysłałaś konto ?

Posted

[quote name='MALWA']Gosiu, a czy Ty mogłabyś wziąźć do siebie psiaka?

Może sama zostałabyś DT, a deklaracje tu na wątku pokryłyby koszt jedzenia dla Kanga.[/QUOTE]

już bylo ze gosia nie ma warunków nawet na kilka dni=/ a może jakiś parking strzezony ? albo jakas firma ktora by sie zgodzila na postawienie budy na kilka dni?

Posted (edited)

do przelewu w niektórych bankach wymagalna jest rubryka "adres"-wystarczy [B]nazwa miejscowości[/B], -np.Warszawa,-dostałam nr konta ale bez tej danej;)
dt nie mogę zostac :( proście o pomoc organizacje -jedynie one maja jakieś tam mozliwości..

Edited by mimiś
Posted

[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]kilka fundacji ODMÓWIŁO kiedy jeszcze koczował na ulicy ,albo miałytakie wymogi,że [/SIZE][/FONT][/COLOR]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]-piszę o tym kilka str wcześniej. Centrum Pomocy Zwierzętom Trip w Wwie nawet ODMÓWIŁO darmowo zaszczepić i odrobaczyć psa (mimo, że tel.mówiono,że mają "coś" z darów i żeby przyjechać,to pani dr coś wyda). Zorganizowałam transport,zapakowałam psa i g...no to dało,tylko go tam niepotrzebnie ciągnęłam!!! Pani wet zbadała (stwierdziła guz do operacji) i powiedziała,że pies nie jest po wypadku,nic nie zagraża "na już" jego życiu,więc w niczym nie pomogą. Nie mają pieniędzy i miejsca.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]Malwa,gdybym mogła zabrać psa,pewnie nawet nie zakładałabym tutaj wątku.Pisałam już wielokrotnie,że mam PSA, nie SUKĘ i byłaby jatka(mój pies nie toleruje samców),a izolowanie ich w 30m kawalerce(JEDEN POKÓJ Z KUCHNIĄ) jest NIEWYKONALNE. Do tego mam 4 koty(jeden ze śmiertelną białaczką,którą każdy stres zabija). W kuchni jak jestem w pracy są izolowane zdrowe koty (białaczką koty zarażają się przez np.wspólne miski i kuwetę)-3 koty są zdrowe i muszą być oddzielone,kiedy nie mogę kontrolować skąd jedzą,gdzie się załatwiają.W maciupkiej łazience Kanga się nie zmieści,jak wejdzie nawet nie będzie miał miejsca by się obrócić-to spory pies. Nie mogę zostać DT. Zrozumcie. [/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]Dane do przelewów wysłałam na PW mimiś i Pannie Marple. Miejscowość to Wwa.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Bjuta']Dajcie nr konta to chociaż symbolicznie go wspomogę.[/QUOTE]

Witamy serdecznie :) , dziękujemy za wsparcie :bigcool:. Już wysyłam konto gosi7 :)

Posted (edited)

Ja mogę "chyba" biedaczka wziąć do siebie,jeżeli będę miała wsparcie na karmę i weterynarza.Pies niestety musi być odrazu kastrowany,ponieważ u mnie są cztery dziewczynki i tylko jedna wysterylizowana.Sara,która jest u mnie na bdt jest wiekowa i lekarze boją się narkozę jej podawać,a dwie siostry mastifki pirenejskie nie mogę sterylizować,ponieważ nie mogłabym jeździć na wystawy.Tylko Daśka jest przez "PSITULMNIE" W Zabrzu wysterylizowana.Muszę porozmawiać z tz.Proszę ewentualnie o kontakt telefoniczny,ponieważ rzadko kiedy mam zasięg internetu.

Edited by daśka
błąd ortograficzny ogromnie nieciekawy
Posted (edited)

na kastracje to pomaga kundelkowa skarbonka...
na transport tez :-)
z nieba daska spadłaś!
trzeba psiaka koniecznie wykastrowac i do domku!

Edited by Aryste
Posted

[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]daśka bardzo dziękuję Ci za Twoją wstępną propozycję. Będziemy mieć na uwadze,bo póki co to chłopak niekastrowany, Ty w okolicach Gdańska-daleko[/SIZE][/FONT][/COLOR]:roll:[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2],a brak stałego dostępu do neta także,niestety, kluczowy w intensywnym szukaniu DS.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]Panna Marple dziękujemy[/SIZE][/FONT][/COLOR]:multi:

[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]narazie nieśmiało pojawiają się widoki na przetrzymanie świąteczno-noworoczne Kanga,napewno nie wyląduje chłopak na bruku.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

mysle, ze dopoki nei ma domu, gdzie moglby sie kurowac, nei ma co myslec na razie o usuwaniu guza.
to sie moze babrać i do tego potrzebna sa potem domowe warunki.
duzo psow, ma tego typu guzy. to nie takie mega pilne.
teraz kluczowe jest znalezienie mu schronienia na okres swiateczno noworoczny.
potem moze rusza adopcje.

Posted

[quote name='gosia7']
[COLOR=#222222][FONT=Verdana][SIZE=2]narazie nieśmiało pojawiają się widoki na przetrzymanie świąteczno-noworoczne Kanga,napewno nie wyląduje chłopak na bruku.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Trzymam bardzo mocno kciuki !!! przelałam jeszcze moją wygranąlotka całe 24 zł :evil_lol:

Posted

no fakt jest daleko...to jeszcze szybciutko dopiszę,że dom bezpłatny,tylko karma by się przydała i zwrot kosztów za weta,mogę brać oczywiście faktury.Biedny ten psiak i naprawdę,aż się serce kroi,że nie ma nikogo w okolicy na przetrzymanie.No i brak dostępu do neta utrudnia szukanie domku,ale miejcie mnie na uwadze.