handzia Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='ewu'][B]Dalej mam problemy z pisaniem postów. Martwię się bo może być głupio jak zamilknę a Wy załatwiacie transport. Na wszelki wypadek podaję mojego maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Podajcie mi swoje numery telefonów domowe i komórkowe.[/B][/QUOTE] Ewu, nic się nie martw :) Dajemy radę na razie ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 teraz ciocia Wiola idzie dalej wypoczywac bo mi leb peka:roll: Jutro zajrze:) Powodzonka;) Quote
handzia Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dzięki wielkie jeszcze raz :loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Widzialy? Widzialy:evil_lol: uda sie zebrac mowie wam:) Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Widzialy? Widzialy:evil_lol: uda sie zebrac mowie wam:)[/QUOTE] Widziały ...widziały a z radości aż podskoczyły ;) jeszcze sporo drogi przed Daszeńką ale przecież nie może utknąć na środku autostrady bo paliwa zabraknie :shake: Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']OTO I ON;) tRANSPORTOWY:) hANDZIA NAPISZ PIERWSZY POST PO MNIE BEDZIESZ PROWADZIC ROZLICZENIE;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk%21-Do-20-01-2013?p=20230898#post20230898"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-łańcucha-na-szyji-do-salonów-w-Krk!-Do-20-01-2013?p=20230898#post20230898[/URL][/QUOTE] Przypominamy o bazarku dla Daszeńki ...każdy km na wagę złota :) zapraszamy !!!!!!!!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 nie tragizuj ;) Nie utknie:eviltong: Ale teraz to juz spadam bo mnie Milosz zastrzeli kiedys:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']nie tragizuj ;) Nie utknie:eviltong: Ale teraz to juz spadam bo mnie Milosz zastrzeli kiedys:evil_lol:[/QUOTE] ja tam wolę dramatyzować ;) :eviltong: ciotka poszłaaaaaaaa do łóżka ale to już !!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Quote
handzia Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']nie tragizuj ;) Nie utknie:eviltong: Ale teraz to juz spadam bo mnie Milosz zastrzeli kiedys:evil_lol:[/QUOTE] Nie utknie :) Dobrze idzie :) Quote
yolanovi Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dziewczynki, ja tej deklarowanej stówki od Sendi jeszcze nie wpłaciłam to może byłoby na transport? Przelałabym na prywatne konto. Jak chcecie? Jeśli chcecie to poproszę o konto :) Quote
ala123 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='handzia']Dzięki Ala za propozycję. Może udałoby się nam zrobić bazarek na paliwo? Widzialam kiedyś jak dziewczyny zrobiły dla innego psiaka i w jeden dzień nazbierały. Tylko ja nie umiem robić takiego wirtualnego bazarku...:oops: Kierowca pewnie by się znalazł. :)[/QUOTE] Jeżeli kierowca się znajdzie,to może rozważyć tę skodę. Wychodzi ok.230 zł (wg moich obliczeń ). Quote
handzia Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='yolanovi']Dziewczynki, ja tej deklarowanej stówki od Sendi jeszcze nie wpłaciłam to może byłoby na transport? Przelałabym na prywatne konto. Jak chcecie? Jeśli chcecie to poproszę o konto :)[/QUOTE] Już wysyłam, oczywiście, że się przyda :) Quote
handzia Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='ala123']Jeżeli kierowca się znajdzie,to może rozważyć tę skodę. Wychodzi ok.230 zł (wg moich obliczeń ).[/QUOTE] Alu, tak wyniesie troszkę mniej, ale nie chcę już męczyć Madzi, a mój tz nie wiem czy zechce albo czy bedzie mógł pojechać, 100 zł więcej, a nie musimy nikogo prosić... Quote
ala123 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='handzia']Alu, tak wyniesie troszkę mniej, ale nie chcę już męczyć Madzi, a mój tz nie wiem czy zechce albo czy bedzie mógł pojechać, 100 zł więcej, a nie musimy nikogo prosić...[/QUOTE] Rozumiem. Nie nalegam,tym bardziej,że mój TZ nie jest też zachwycony ciągłym pożyczaniem samochodu. Jednak chciałam pomóc,bo zrozumiałam, że każda złotówka się liczy.:roll: Quote
handzia Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Oczywiście, że się liczy, ale może damy razem radę. :) Quote
Jasza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dziewczyny, jestem na Dogo z doskoku, konto się nie zmieniło? Zbieracie na prywatne? Quote
yolanovi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='handzia']Już wysyłam, oczywiście, że się przyda :)[/QUOTE] Przelewik poleciał. Jak pieniążki dotrą proszę o potwierdzenie. Dziękuję:) Quote
MALWA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Przepraszam, ale jeszcze tu zamieszczę mój apel: Proszę o pomoc: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238219-CEGIEŁKOWY-NA-ŻYCIE-DLA-ZAGŁODZONEGO-PSA!-DO-20-01-13-r-godz-22-00?p=20232042#post20232042"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20232042[/COLOR][/URL] Dziękuję. MALWA Quote
handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Jasza']Dziewczyny, jestem na Dogo z doskoku, konto się nie zmieniło? Zbieracie na prywatne?[/QUOTE] Tylko na tym bazarku na transport suni do Krakowa [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk!-Do-20-01-2013[/url] Quote
handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 (edited) [quote name='yolanovi']Przelewik poleciał. Jak pieniążki dotrą proszę o potwierdzenie. Dziękuję:)[/QUOTE] Zapisałam już na wątku bazarku i tym sposobem mamy już całą kwotę :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-łańcucha-na-szyji-do-salonów-w-Krk!-Do-20-01-2013[/URL] Potem posprawdzam wpłaty i wszystko uzupełnię :) Edited January 7, 2013 by handzia Quote
handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Koło południa ma dzwonić do mnie pan, który wiezie Daszkę. Powiem potem co i jak. Tylko mam pytanie, bo Michelle się nie odzywa, mam nadzieję, że hotelik ma aktualne nadal miejsce? :cool3: I ciocoa, ktora ma ją zawieźć z Krakowa w dalszą podróż jest przygotowana na to, że to już jutro. Teraz na razie zmykam do weta z moją sunią, do zobaczenia ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 super :) to zostało dograć szczegóły z ewu i hotelikiem i w drogę :lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jesli macie calosc bazarek zamkne;) czekam na info:) Quote
ewu Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']super :) to zostało dograć szczegóły z ewu i hotelikiem i w drogę :lol:[/QUOTE] Czekam na wieści kiedy mam jechać do Krakowa. Pewnie dojedzie wieczorem , to ją zatargam do Gliwic i rano wyruszymy do Wrocławia. Dziewczyny proszę tylko wyczyście ją trochę ,żebym nie miała problemów w pociągu. Dziękuję:) Quote
handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Jesli macie calosc bazarek zamkne;) czekam na info:)[/QUOTE] Trzeba pewnie zamykać :) dzięki za ten ekspresowy bazarek Wiola :loveu: Quote
Recommended Posts