MagYa^^ Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 ..no dobra dostalam jeszcze info, ze misia jeszcze pilnie sie uczy do egzaminow ;) ale w koncu niedlugo wyjedzie na te wakacje :razz: Quote
yewcia1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 MagYa^^ napisał(a):..no dobra dostalam jeszcze info, ze misia jeszcze pilnie sie uczy do egzaminow ;) ale w koncu niedlugo wyjedzie na te wakacje :razz: Złota kobieta z tej studentki:lol: :lol: :lol: Quote
MagYa^^ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Misia jest od dzisiaj u swojej opiekunki Ani pod Czestochowa :) Dziewczyny sa swietne :) Misia-bo grzeczna a Ania, bo..-jest grzeczna ;) mila :) wyrozumiala :) a przede wszyskim ma dobre serduszko :) Dzisiaj przelalam 100zl. za sterylke Misiowca. Na koncie Miśkowym pozostaje 283,50 :) Quote
justynavege Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 czy Miska potrzebuje jeszzce funduszy? jesli tak MagYa napisz to jakos bazarkowo wspomozemy :loveu: Quote
MagYa^^ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 justynavege napisał(a):czy Miska potrzebuje jeszzce funduszy? jesli tak MagYa napisz to jakos bazarkowo wspomozemy :loveu: Justyś ja rozliczam Misie z tych wplat, ktore byly wrzucane w miskową skarpete na moim koncie. Jesli chodzi o AFN to ja tam jestem ciemna w tym - ale nie kozystalismy jeszcze z Funduszu, dlatego powinno poki co starczyc. Doraznie mam te 283 zl. Quote
Jagoda Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a jeszcze się nie rozliczyłysmy z AR:cool3: ale coś czuję, że Misia taki szczęsciarz jest i za free mieszkała i się badała:razz: Quote
yewcia1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tutaj wątek rozliczeniowy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=35 Miska Kamieniec 900.00 Quote
MagYa^^ Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 ooo matko, to chyba odsetki jakies urosly :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jedyne czego teraz Misia potrzebuje to super domek. Quote
justynavege Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 no tak Panna z kasą to tylko dobry domek potrzebny :loveu: Quote
MagYa^^ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Chyba wszyscy powyjezdzali bo do panny nie ma kto zagladac. Misia rozgoscilas sie u opiekunki, ale moze czas do domu? W tej chili troche ciezko prowadzic na naszych terenach akcje reklamowa psiny, poniewaz jest w Czestochowie. Sama nie wiem juz co robic. Wszystkie moje zrodla gdzie moglaby zagrzac miejsce wyczerpaly sie :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Przepraszam, ze zasmiece, ale sprawa pilna Potrzebny transport dla Podhalanki.. ..w promieniu 30 km od Wrocławia. Z racji swojego wieku nie ma ona szans na adopcję na terenie Wrocławia, co wiecej znalezienie domu na terenie calej Polski jest rowniez watpliwe. (9l, niezsocjalizowana, nie zna podstawowych norm zachowań).Znalazla sie wspaniala osoba z Niemiec, ktora zechciala przyjac suczke do siebie.Niestety, nie jest w stanie podjechac po nia osobiscie.Orientacyjnie zostal zalatwiony transport - mezczyzna jedzie do Szwajcarii, przez Niemcy z konmi.. moglby zabrac nasza Podhalanke.Niestety, nie wiadomo, czy bedzie w stanie przeciac Wroclaw.Mozliwe, ze trzeba mu bedzie podwiezc sunie w promieniu 30, a moze i wiekszej ilosci km od Wroclawia. Szukamy osob dobrej woli, ktore dysponuja samochodem i moglyby nam w tym pomoc. Mezczyzna bedzie w naszych okolicach wstepnie jutro ok. godz 16-17. To dla naszej suni szansa na normalna, godna psia przyszlosc. Quote
Donvitow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 SZukaj Pegazy. Nik La-pegaza. Jak żle napisałem to szukaj na wątkach bokserowych niku. Quote
MagYa^^ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 ojj :( ja bym mogla, ale akurat jutro mi nie pasuje :( pojutrze, popojutrze.., popopo... ale nie jutro. Ehh.. Niestety. Agnieszko a dokladnie jakie to okolice? Polnoc? Poludnie? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Tak naprawdę to jeszcze nawet osoba, ktora to wszystko organizuje nie wie w jakie konkretnie okolice.Mozliwe, ze ten transport w ogole nie bedzie potrzebny, bo mezczyzna przejedzie przez Wroclaw.. ale AWARYJNIE musimy kogos miec. Quote
MagYa^^ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Rozumie. W sumie to glowna trasa przez Wroclaw prowadzi niedaleko Skarobwcow. Sunie zawsze mozna by przeprowadzic kawalek zeby czlowiek nie musial sie pchac tymi waskimi uliczkami pod schron. No ale miejmy nadziej, zeszsto sie powiedzie. Jesli jest mozliwosc, to transport musi dojsc do skutku! TRZYMAJMY KCIUKI!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dzięki bardzo MagYa, przydadzą się te kciuki.. oj przydadzą.. a tymczasem w górę Miśka..! Quote
irysek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 a czy bohaterka watku nie ma domku u studentki weterynarii? bo czytalam czytalam i juz sie pogubilam. a transport juz teraz nie jest potrzebny, suka zeby zostac zabrana musialaby sie znalezc do jutra do 11 w szczecinie. gdzy pan jadacy z tymi konmi moze non stop jechac jedynie 8h. a jadac kolo wroclawia jechalby 4h dluzej. sprawa wyglada tak ze konie moga podrozowac 8h non stop a potem potrzebny im jest ilus godzinny postoj. sam pan tego nie wiedzial. zadzwonil do mamy niedawno i powiedzial jak sprawa stoi. to na tyle. Quote
MagYa^^ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Niestety Misia szuka domku. Ania-studentka weterynarii wziela Misie do siebie na wakacje i z calego serca jej za to dziekuje, bo nie wiem co by to bylo... Ania opiekuje sie Miśka, sciagnela jej szwy po sterylce i psina doszla do siebie. Dziewczyna naprawde jest wspanialym opiekunem, szkoda ze nie stalym.. Ale kto wie... moze sie w sobie zakochaja bez pamieci :cool3: Quote
MagYa^^ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 sluchajcie... poratujcie mnie - niech jakas dobra dusza poda mi strone do AFN.. albo ja jestem juz tak slepa, albo gloopia... chce poczytac w jaki sposob rozilczac sie z funduszem aby nie tworzyc niepotrzebnych problemow. :oops: prosze :oops: Quote
Recommended Posts