Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cisza..

sluchajcie mam wiesci od opiekunow Misi, ze wszystko jest w pozadku :) mala jeszcze nie miala sterylki, poniewaz jest przed cieczka-a to zbyt ryzykowny zabieg w tym okresie.

dostalam jeszcze zapytanie a propos transportu we wroclawiu po steryle - czy ktos moglby naszym 100dentom pomoc? Misia to jednak kawalek psa..
prosze aby ktos pomogl:razz:

Posted

Cisex napisał(a):
Ja się zgłaszam dogadamy się z cyberhyclem z domkiem tymczasowym wiec nie będzie problemu:razz:

:cool2::Rose: Cisex :))) dziekuje za pomoc:multi:

Posted

Niestety nie mogę pomóc Misia bedzie maila zabieg w środę o 11-12 można ją odebrać. Ja w środe wogole nie mogę. Transport niestety nadal potrzebny.

Posted

No to OK- moja okolica. Napiszcie o której pod AR ( i jaka dokładnie ulica i adres) i może dobrze, jakby ktoś na mnie tam czekał i znał dokładny adres na Wyszyńskiego.

Posted

Koperek napisał(a):
No to OK- moja okolica. Napiszcie o której pod AR ( i jaka dokładnie ulica i adres) i może dobrze, jakby ktoś na mnie tam czekał i znał dokładny adres na Wyszyńskiego.

Koperek - PRIV! :multi::evil_lol:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Jagoda widzisz ją????

widzę, choć jakby przez mgłę, bo mi się "oczy spociły":cool3:
Jaka ona przecudna ta Misieńka.:loveu:
No i chciałam tak się podzielić takimi przemyśleniami, ze nad nami Mag, to jakaś opatrzność czuwała, że spotkałysmy na swojej drodze "naszych" 100dentów !!
Że pomogła nam w odpowiedniej chwili Monikita, wsparła Dziuba, Neris, Dominik, Aneta i Agnieszka z AR i cała reszta ekipy.
Wszystkim bardzo mocno dziękujemy za to, co już się stało w życiu Misi. Przy tej fantastycznej grupce ludzi, u których Misiolec na razie mieszka jest szansa , ze przełamie tą barierę niepewności, nieufności i strachu i bedzie gotowa pokochać kogoś swojego.
Jej właśnie potrzebna była taka terapia szokowa, duza ilość głasków każdego dnia, opiekuńczych rąk i nachylających się życzliwych twarzy.

Posted

..domku jak nie bylo, tak nie ma :placz:
Misia pojechala na wakacje ze swoja opiekunka -pod czestochowe. Moze tam cos sie znajdzie? A moze spodoba jej sie zycie studenckie ...? ;)