MagYa^^ Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 cisza.. sluchajcie mam wiesci od opiekunow Misi, ze wszystko jest w pozadku :) mala jeszcze nie miala sterylki, poniewaz jest przed cieczka-a to zbyt ryzykowny zabieg w tym okresie. dostalam jeszcze zapytanie a propos transportu we wroclawiu po steryle - czy ktos moglby naszym 100dentom pomoc? Misia to jednak kawalek psa.. prosze aby ktos pomogl:razz: Quote
Cisex Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja się zgłaszam dogadamy się z cyberhyclem z domkiem tymczasowym wiec nie będzie problemu:razz: Quote
MagYa^^ Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Cisex napisał(a):Ja się zgłaszam dogadamy się z cyberhyclem z domkiem tymczasowym wiec nie będzie problemu:razz: :cool2::Rose: Cisex :))) dziekuje za pomoc:multi: Quote
Cisex Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Niestety nie mogę pomóc Misia bedzie maila zabieg w środę o 11-12 można ją odebrać. Ja w środe wogole nie mogę. Transport niestety nadal potrzebny. Quote
MagYa^^ Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 No trudno Cisex, dzieki ze chcialas pomoc :) NADAL PROSIMY O POMOC W PRZETRANSPORTOWANIU MISZY - zaraz napisze w tytule watku.. Quote
monikita Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 skad dokad ma byc trnspor? Piszcie szybciutko poki mam jeszcze wolne minuty Quote
Koperek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Jeżeli transport w środę potrzebny to mogę pomóc do godziny 15. Tylko tak jak napisała monikita: skąd dokąd?? Quote
MagYa^^ Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Cisex napisał(a):Z AR na Wyszyńskiego - nie jest to daleko, ale otumaniona Miśka musi jakos bezpiecznie przybyc tą trase. Quote
Koperek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No to OK- moja okolica. Napiszcie o której pod AR ( i jaka dokładnie ulica i adres) i może dobrze, jakby ktoś na mnie tam czekał i znał dokładny adres na Wyszyńskiego. Quote
MagYa^^ Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Koperek napisał(a):No to OK- moja okolica. Napiszcie o której pod AR ( i jaka dokładnie ulica i adres) i może dobrze, jakby ktoś na mnie tam czekał i znał dokładny adres na Wyszyńskiego. Koperek - PRIV! :multi::evil_lol: Quote
Jagoda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 MagYa^^ napisał(a): Jagoda widzisz ją???? widzę, choć jakby przez mgłę, bo mi się "oczy spociły":cool3: Jaka ona przecudna ta Misieńka.:loveu: No i chciałam tak się podzielić takimi przemyśleniami, ze nad nami Mag, to jakaś opatrzność czuwała, że spotkałysmy na swojej drodze "naszych" 100dentów !! Że pomogła nam w odpowiedniej chwili Monikita, wsparła Dziuba, Neris, Dominik, Aneta i Agnieszka z AR i cała reszta ekipy. Wszystkim bardzo mocno dziękujemy za to, co już się stało w życiu Misi. Przy tej fantastycznej grupce ludzi, u których Misiolec na razie mieszka jest szansa , ze przełamie tą barierę niepewności, nieufności i strachu i bedzie gotowa pokochać kogoś swojego. Jej właśnie potrzebna była taka terapia szokowa, duza ilość głasków każdego dnia, opiekuńczych rąk i nachylających się życzliwych twarzy. Quote
yewcia1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Misiunia kolejny raz na górę po domek biegnij. Quote
MagYa^^ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 trzymajmy kciuki zeby dzisiejsza sterylka poszla jak nalezy Quote
MagYa^^ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Nasza Misia juz po zabiegu w domku :) Powoli sie przebudza i rozpoczyna rehabilitacje :) OPIEKUNOM WIEEEEELKIE DZIEKI :):loveu: Quote
Tootiki Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Misiula, wracaj prędko do siebie!! I do domu!!! Quote
MagYa^^ Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Królewno nie obijaj się ;) zapraszam do 1 rządku Quote
yewcia1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Właśnie co u Misi? I czy widać już domek na horyzoncie? Quote
MagYa^^ Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 ..domku jak nie bylo, tak nie ma :placz: Misia pojechala na wakacje ze swoja opiekunka -pod czestochowe. Moze tam cos sie znajdzie? A moze spodoba jej sie zycie studenckie ...? ;) Quote
Recommended Posts