justynavege Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No Misia cos pusto tu u Ciebie dzisiaj......... Quote
MagYa^^ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ojojojj :( nikt czasu dla Ciebie dzisiaj nie mial ... Misiu gdzie twoj dom??? ;( Quote
MagYa^^ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Misiulec! Pokazuj sie wszystkim.. moze komus wpadniesz w oko? Quote
justynavege Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 eeeeeee Miska Ty juz zmykaj z dogo powinnas juz mieszkac dawno w stałym domku Quote
MagYa^^ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Hallooo Misia dobija sie do ludzkich serduszek!!! Spojrzcie! Zauwazcie! ...pokochajcie... Quote
Negri Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zadam pytanie, którego nikt pewnie nie chce słyszeć.... ale co z Miśką na czas wakacji no i po wakacjach <mam nadzieję, że szybciej domek znajdzie> Będzie u Mossi?? Tylko na ile mamy kase?? Quote
MagYa^^ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Negri napisał(a):Zadam pytanie, którego nikt pewnie nie chce słyszeć.... ale co z Miśką na czas wakacji no i po wakacjach <mam nadzieję, że szybciej domek znajdzie> Będzie u Mossi?? Tylko na ile mamy kase?? Negri, pytanie jest oczywiste i sami sie zastanawiamy. Poki co awaryjnie Misia pojedzie do Mossi. Ale ja tak cichutko licze na to, ze zdarzy sie jakis cud... :roll: Musimy dac z siebie wszytko, zeby zabka znalazla domek i dobrego opiekuna. Niedlugo beda nowe zdjecia suni. Quote
Negri Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tylko gdzie ją jeszcze poogłaszać?? Ona ma już chyba wszędzie ogłoszenia... Quote
yewcia1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Negri napisał(a):Tylko gdzie ją jeszcze poogłaszać?? Ona ma już chyba wszędzie ogłoszenia... A wrocławskie lokalne portale opanowane? Quote
MagYa^^ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ..Misia jest cudna :) a piekna panna, ze ho ho... zdjecia wrzuce jutro. Poklony i dziekczynienia w strone 100dentow!:loveu: Quote
Koperek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tzn. zdrowa już panna?? Czy jeszcze trochę z tą chorobą skóry trzeba powalczyć?? Quote
MagYa^^ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Koperek napisał(a):Tzn. zdrowa już panna?? Czy jeszcze trochę z tą chorobą skóry trzeba powalczyć?? Choroba skory opanowana. Miska jest naprawde piekna. Czarna! Blyszczaca! Okaz zdrowia.. Tylko brakuje jej tego odpowiedniego, jedynego czlowieka co widac. Brakuje Pana, przewodnika, ktory nastawilby do zycia w radosci, milosci i zgodzie z innymi. No ale coz - czekamy. 100denci naprawde to najlepsze co moglo sie jej teraz trafic. Dbaja o nia, tula, targaja, spaceruja. Misia podobno jest bardzo grzecznym psem. Zostaje sama w domu. Podobno ciut wybredna przy jedzeniu - ale to dobrze o niej swiadczy :evil_lol: Quote
Cisex Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Fajna jest ta Misia tylko ona naprawdę potrzebuje swojego i jedynego pana. Quote
MagYa^^ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Cisex napisał(a):Fajna jest ta Misia tylko ona naprawdę potrzebuje swojego i jedynego pana. Tak to prawda. Miska wczoraj uznala Jagode jej kolezanke i mnie chyba za zagrozenie. Nie chciala podejsc, warczala. Pies w stosunku do nas sie uwstecznil. Ale nie ma sie czemu dziwic, w koncu za swoich panstwa uznal ludzi z ktorymi mieszka i ktorzy go karmia. Przykre to troszke bylo, ze reagowala na nas tak jak w pierwszych dniach jak przyjezdzalysmy do Kamienca.. Dlatego ten ostateczny czlowiek jest taki wazny.. Misia musi wiedziec, kto jest jego panem. Quote
Donvitow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Misia po domek. A jak się przeciągnie. Negri będzie robiła bazarki a mój doradca bankowy dostanie na głowę.:eviltong: od "dziwnych" przelewów. Miśka szukaj domku. Quote
justynavege Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Miska jest owczarkowata moze yewciu oprosic Anashara...... Ty wiesz o co :evil_lol: bo chyba tam jej nie ma........ Quote
Negri Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Donvitow napisał(a):Misia po domek. A jak się przeciągnie. Negri będzie robiła bazarki a mój doradca bankowy dostanie na głowę.:eviltong: od "dziwnych" przelewów. Miśka szukaj domku. Nie proponuj bo jeszcze będziesz miał mnie dość :evil_lol: A jak coś to ja zawszę pomogę jak tylko mogę:roll: Quote
Recommended Posts