Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
a co tu tak cicho, jak psinka sie ma?

Miska niestety nei ma jeszcze domku stalego, ale ma za to cudowny Tymczas :) Jej opiekunka Ania naprawde o nia dba. Mam na bierzaco informacje od nich i wiem, ze wszystko jest w pozadku.

Jesli Ania czasami podczytuje sobie nasz watek na dogo to serdecznie pozdrawaim :multi:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
sluchajcie... poratujcie mnie - niech jakas dobra dusza poda mi strone do AFN.. albo ja jestem juz tak slepa, albo gloopia...
chce poczytac w jaki sposob rozilczac sie z funduszem aby nie tworzyc niepotrzebnych problemow.

:oops: prosze :oops:

Tutaj masz stronę psich skarpet http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 na pierwszej szczegóły na ostatniej masz widok psich skarpet ( mozesz zobaczyć Miśki wyniki)

Na tej stronie AFN-u mozesz o wszystko zapytać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307

Jak np kupujesz Miśce żarełko za swoje bierzesz fakture na afn

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19

14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929

KRS 0000264523

numer konta

78213000042001038801430001

Potem wysyłasz ta fakturę dla Tweety

Faktury prosze przesylac na:
Agnieszka Szwed
Al. Słowackiego 17a pok. 9
31-159 Kraków

I muszisz koniecznie dołączyć karteczkę do wysyłanej fakturyJedzenie Miśki z Kamieńca

Tak samo jest w przypadku gdy faktura jest płatna w ciągu 2 tyg przelewem

W razie pytań pisz do kobiet z AFN-u lub justynyvege:lol:
Ale cześniej wysyłyłasz pw do Green Evil
Na pytania również odpowie Ci Aga Mazury i Twetty

Posted

Donvitow napisał(a):
Jeśli masz problem to porozum się bezpośrednio z GrenEvil:lol:

Jak Grenn nie bedzie dostępna zawsze zostaje Aga_Mazury:lol:
Co u Miśki?

Posted

Kochani u Misi wszystko w pozadku. Jest grzeczna, przyzwyczaila sie do spacerkow, zaakceptowala rodzicow Ani (opiekunki z DT). Jest naprawde wzorowym psem.
Ale ufa tylko tym, ktorych zna dluzej i na codzien.. Dlatego domek staly musi byc naprawde wierny w stosunku do niej..

Posted

Ja rozumie, ze ciezko jest z domkami zwlaszcza, dla "takich" psiakow.. Ale nie wiem jak to bedzie :( Powoli zaczyna mnie to przerazac. Czy aby obarczanie Ani obowiazkiem stalej opieki nad Miska jest w ogole fear... Mysle kiedy sie to skonczy..

Posted

miska, torche to imie do niej nie pasuje, bo misia to cos malego, a tu kawal baby jest. czy nikt misi nie chce przygarnac? przeciez jest taka sliczna.