Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda, jak tam u Ciebie na piaskowni mozna z psami wpasc? BO ja ostatnio u siebie nad zalewem uslyszalam kilka przykrych slow - ja oczywiscie olalam ludzi, bo moje psy sa pewnie czystrze niz ci ludzie :angryy: ...ale wpadlam z moimi szczylami bez smyczy a tam grile, smakolyki wiec zglupialy i musialam szybko zawijac sie do domu.
Ale z TZem planujemy kupic ponton :evil_lol: i z cala nasza feraina poplywac po jakims zalewie ;) i szkoda, ze nie mam siusiaka-bo bym sie odlala z tego pontonu na tych ludzi:evil_lol:

Posted

.
Ale z TZem planujemy kupic ponton :evil_lol: i z cala nasza feraina poplywac po jakims zalewie ;) i szkoda, ze nie mam siusiaka-bo bym sie odlala z tego pontonu na tych ludzi:evil_lol:[/quote]

Jezu.:oops: . Wiesz z pontonu jest ciężko. Nawet z kajaka:diabloti: . Może się skończyć kąpielą.

PS Kotek śliczny rudzielec.

Posted

Donvitow napisał(a):
.
Jezu.:oops: . Wiesz z pontonu jest ciężko. Nawet z kajaka:diabloti: . Może się skończyć kąpielą.

hmm.... widze, ze ktos tu probowal :evil_lol:

Posted

Nie wiadomo co u Misi, ale pewnie wszystko ok. inaczej wiedzielibysmy... Miska miala miec sterylke, ciekawe czy miala.. Troszke niepokoi mnie ten brak kontaktu z DT..

Posted

[quote name='cyberhycel']Miśka jeszcze nie jest wysterylizowana, ale będzie do końca czerwca.
Ma się i wygląda rewelacyjnie (będą zdjęcia)...
Na lato jedzie do Częstochowy.[/quote]

ooooooooooooooo a ktoz to? ktoz to? :evil_lol: z ktorym z opiekunow przyjemnosc mamy? czyzby z "matką adopcyjna" Misiaka?:razz:

Posted

[quote name='Donvitow']Cyberr nie wk....rzaj mnie . Mają być regularne info. Jak nie to w łep.:angryy:[/quote]

W łep przez kompa..... będzie ciężko :evil_lol:

Posted

[quote name='cyberhycel']najnowsze wiadomości od misi,
nadal ma się dobrze
ona nie jest u mnie jak tam zawitam to zportretuję i wstawię zdjęcia...[/quote]
to witać i wstawiać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

haha Donvitow jaki agresiv :diabloti: dobrze dobrze :razz:

tak tak ja mam rowniez nadzieje, ze bedziemy tu czytac duzo newsow. Niestety DT do mnie nie pisze, pomimo tego ze sotawilam im maila i gg :mad: ...a prosilam o zdjecia i o info.. no ale coz, moze zabiegani sesja w toku..

Szczerze mowiac mam nadzieje, ze uda nam sie jeszcze z Miska przed wakacjami zobaczyc.. Jagonia co Ty na to?:razz: gdzies na jakims spacerze..