MagYa^^ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Jagoda, jak tam u Ciebie na piaskowni mozna z psami wpasc? BO ja ostatnio u siebie nad zalewem uslyszalam kilka przykrych slow - ja oczywiscie olalam ludzi, bo moje psy sa pewnie czystrze niz ci ludzie :angryy: ...ale wpadlam z moimi szczylami bez smyczy a tam grile, smakolyki wiec zglupialy i musialam szybko zawijac sie do domu. Ale z TZem planujemy kupic ponton :evil_lol: i z cala nasza feraina poplywac po jakims zalewie ;) i szkoda, ze nie mam siusiaka-bo bym sie odlala z tego pontonu na tych ludzi:evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Pochwalę się moim prawie psem, czyli kotem... iii moj spiacy pies - matka krzestna rudego Cześka: Quote
Donvitow Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 . Ale z TZem planujemy kupic ponton :evil_lol: i z cala nasza feraina poplywac po jakims zalewie ;) i szkoda, ze nie mam siusiaka-bo bym sie odlala z tego pontonu na tych ludzi:evil_lol:[/quote] Jezu.:oops: . Wiesz z pontonu jest ciężko. Nawet z kajaka:diabloti: . Może się skończyć kąpielą. PS Kotek śliczny rudzielec. Quote
MagYa^^ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Donvitow napisał(a):. Jezu.:oops: . Wiesz z pontonu jest ciężko. Nawet z kajaka:diabloti: . Może się skończyć kąpielą. hmm.... widze, ze ktos tu probowal :evil_lol: Quote
justynavege Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ależ śliczności zawitały na wątek Misi :)) Quote
Donvitow Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 MagYa^^ napisał(a):hmm.... widze, ze ktos tu probowal :evil_lol: Jasne jestem wodniakiem. Naprawdę ciężko:diabloti: Quote
MagYa^^ Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Nie wiadomo co u Misi, ale pewnie wszystko ok. inaczej wiedzielibysmy... Miska miala miec sterylke, ciekawe czy miala.. Troszke niepokoi mnie ten brak kontaktu z DT.. Quote
justynavege Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 MagYa^^ ja tez wolę jak Dt lub domek stały mam non stop pod kontrolą :loveu: ciekawe czy juz po sterylce i jak ją Misia zniosla Quote
cyberhycel Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Miśka jeszcze nie jest wysterylizowana, ale będzie do końca czerwca. Ma się i wygląda rewelacyjnie (będą zdjęcia)... Na lato jedzie do Częstochowy. Quote
Negri Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jej tak dawno mnie tu nie było :oops::oops::oops: Aż wstyd się pokazać...... Ale na zdjęcia czekam również :cool3: Quote
yewcia1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Misia pokaz sie panno na pierwszej stronie:lol: Quote
MagYa^^ Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='cyberhycel']Miśka jeszcze nie jest wysterylizowana, ale będzie do końca czerwca. Ma się i wygląda rewelacyjnie (będą zdjęcia)... Na lato jedzie do Częstochowy.[/quote] ooooooooooooooo a ktoz to? ktoz to? :evil_lol: z ktorym z opiekunow przyjemnosc mamy? czyzby z "matką adopcyjna" Misiaka?:razz: Quote
Jagoda Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ello! Cyberhycel :multi: witamy całą Waszę Cyber100dencką ekipę:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Donvitow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cyberr nie wk....rzaj mnie . Mają być regularne info. Jak nie to w łep.:angryy: Quote
Negri Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Donvitow']Cyberr nie wk....rzaj mnie . Mają być regularne info. Jak nie to w łep.:angryy:[/quote] W łep przez kompa..... będzie ciężko :evil_lol: Quote
cyberhycel Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 najnowsze wiadomości od misi, nadal ma się dobrze ona nie jest u mnie jak tam zawitam to zportretuję i wstawię zdjęcia... Quote
yewcia1 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='cyberhycel']najnowsze wiadomości od misi, nadal ma się dobrze ona nie jest u mnie jak tam zawitam to zportretuję i wstawię zdjęcia...[/quote] to witać i wstawiać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 haha Donvitow jaki agresiv :diabloti: dobrze dobrze :razz: tak tak ja mam rowniez nadzieje, ze bedziemy tu czytac duzo newsow. Niestety DT do mnie nie pisze, pomimo tego ze sotawilam im maila i gg :mad: ...a prosilam o zdjecia i o info.. no ale coz, moze zabiegani sesja w toku.. Szczerze mowiac mam nadzieje, ze uda nam sie jeszcze z Miska przed wakacjami zobaczyc.. Jagonia co Ty na to?:razz: gdzies na jakims spacerze.. Quote
Recommended Posts