Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa^^ napisał(a):
..wiecie co, Miska to jednak jest tak "kupka nieszczesc".. najpierw niekochana.. rodzila.. wychowywala.. glodzona byla.. chora, a teraz? teraz ma wspanialy dom zastepczy, ale nie ma perspektyw na dom staly :(
niedlugo Ania wroci z nia do Wroclawia i trzeba bedzie ponowic akcje "szukanie domu"..jakie to smutne, nikt jej nie chce :-(

MagYa mysle ze czas naglosnic Miske
allegro i inne portale........
kto pomoze w tym??
w uciechowie troszke ruszylo dzieki ogloszeniom

Posted

Mysle, ze Misie moznaby zaczac naglasniac za jakies 2-2,5 tyg. poniewaz do pazdziernika panna bedzie u Ani w Czestochowie. A nowi wlasciciele musza byc dobrani skrupulatnie i musza wiedziec o wszystkim co dotyczy Miski zachowania i przyzwyczajen.
Ehh.. byle sie w koncu ktos zakochal w jej bursztynowych oczach..

Posted

Cholera wlasnie dowiedzialam sie, ze dzisiaj w Dobrzykowicach (pod Wroclawiem) w rowie lezal jakis potracony skomlacy pies, ktory ostatecznie trafil do Dr Niemana do Krzykowa.. wiec pewnie juz nie zyje.. Nikt nie chcial sie zajac psem, a czlowiek ktory go znalazl nie chcial go nigdzie zawiezc.. oddzwanial tylko lecznice.. Eh.. ludzie ludzie ;(

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Cholera wlasnie dowiedzialam sie, ze dzisiaj w Dobrzykowicach (pod Wroclawiem) w rowie lezal jakis potracony skomlacy pies, ktory ostatecznie trafil do Dr Niemana do Krzykowa.. wiec pewnie juz nie zyje.. Nikt nie chcial sie zajac psem, a czlowiek ktory go znalazl nie chcial go nigdzie zawiezc.. oddzwanial tylko lecznice.. Eh.. ludzie ludzie ;(

Popaprany ten nasz świat - prawie totalna znieczulica:angryy:

Posted

dostalam od opiekunki misi zdjecia.. NIE UWIEZYCIE!!! ale dzisiaj juz padam na pysk i zdjecia wrzuce jutro, musze odreagowac.. te fotki chociaz podniosly mnie na duchu po tym, jak ujrzalam dzisiaj multum pozabijanych zwierzat na drogach..

Posted

Panie, Panowie...
Czy poznajecie ta Panienke? :cool3:
..tutaj sobie slodko spie z gryzaczkiem miedzy lapeczkami..
Piekna jestem prawda?
ku.. ku.. czy ktos mnie wolal?
hallo hallo..zabaw sie ze mna :lol:
niah niah..
czy ktos mnie w koncu zauwazy i pokocha? :oops:
POKOCHAJ MNIE :roll::oops::roll:

Posted

..prawda? Piekna jest!!! Marze o takim psie, ale poki co nie moge, nie mam warunkow.
Ale Miska potrzebuje dobrego, dbajacego o nia opiekuna na dobre i na zle. Jest zdrowa, piekna, ma sie dobrze. Jest bojazliwa, ale odpowedni czlowiek moze to zmienic.
A cialka nabrala, a jakże!

Posted

Zaspałam i dopiero teraz widzę jakie cuda potrafi zrobić super domek tymczasowy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Dziękuję ślicznie za uratowanie życia Miśi wszystkich zaplątanym w losy Misi:loveu:

Posted

wlasciwie to nie wiem :| Ania nie okreslila sie jesli chodzi o czas.. Miska pewnie przyjedzie niedlugo do Wroclawia..

Rozmawialam dzisiaj z moja wet na temat tej suczy od szczeniakow z Kamienca. Wiec w najblizszych dniach dowie sie czy sucz aby znowu nie zaciazona i zajmie sie nia. Powiedzialam, ze jakos pokryjemy koszta starylki..
WIec bedzie wszsytko po kosztach.