justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 MagYa^^ napisał(a):..wiecie co, Miska to jednak jest tak "kupka nieszczesc".. najpierw niekochana.. rodzila.. wychowywala.. glodzona byla.. chora, a teraz? teraz ma wspanialy dom zastepczy, ale nie ma perspektyw na dom staly :( niedlugo Ania wroci z nia do Wroclawia i trzeba bedzie ponowic akcje "szukanie domu"..jakie to smutne, nikt jej nie chce :-( MagYa mysle ze czas naglosnic Miske allegro i inne portale........ kto pomoze w tym?? w uciechowie troszke ruszylo dzieki ogloszeniom Quote
yewcia1 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Miśka potrzebuje bardzo ogłoszeń - kto pomoże? Quote
MagYa^^ Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Mysle, ze Misie moznaby zaczac naglasniac za jakies 2-2,5 tyg. poniewaz do pazdziernika panna bedzie u Ani w Czestochowie. A nowi wlasciciele musza byc dobrani skrupulatnie i musza wiedziec o wszystkim co dotyczy Miski zachowania i przyzwyczajen. Ehh.. byle sie w koncu ktos zakochal w jej bursztynowych oczach.. Quote
justynavege Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 czyli jest caly wrzesien na szukanie i wybor domku........ Quote
MagYa^^ Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 justynavege napisał(a):czyli jest caly wrzesien na szukanie i wybor domku........ ale jesli ktos chcialby zobaczyc Miske to jak? Quote
MagYa^^ Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 justynavege napisał(a):no właśnie jak?? ..i dlatego proponuje rozpoczac akcje w polowie wrzesnia. Tak mysle.. Quote
yewcia1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czyli od 15 masa roboty- kto pomoże Miśce? Quote
MagYa^^ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 hallo panno Misiu.. czas po domek! Quote
diana79 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='MagYa^^']..buda po Misce chyba przepadla :( Nie wiem czy ludzie, ktorzy tam zamieszkali schwali ja, czy dali komus, czy po prostu wyrzucili.. Nie ma jej tam gdzie byla. a nie można się zapytać ich co zrobili z budą? może ją tylko gdzieś schowali? buda bardzo pilnie jest tu potrzebna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78148 Quote
MagYa^^ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Cholera wlasnie dowiedzialam sie, ze dzisiaj w Dobrzykowicach (pod Wroclawiem) w rowie lezal jakis potracony skomlacy pies, ktory ostatecznie trafil do Dr Niemana do Krzykowa.. wiec pewnie juz nie zyje.. Nikt nie chcial sie zajac psem, a czlowiek ktory go znalazl nie chcial go nigdzie zawiezc.. oddzwanial tylko lecznice.. Eh.. ludzie ludzie ;( Quote
yewcia1 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 MagYa^^ napisał(a):Cholera wlasnie dowiedzialam sie, ze dzisiaj w Dobrzykowicach (pod Wroclawiem) w rowie lezal jakis potracony skomlacy pies, ktory ostatecznie trafil do Dr Niemana do Krzykowa.. wiec pewnie juz nie zyje.. Nikt nie chcial sie zajac psem, a czlowiek ktory go znalazl nie chcial go nigdzie zawiezc.. oddzwanial tylko lecznice.. Eh.. ludzie ludzie ;( Popaprany ten nasz świat - prawie totalna znieczulica:angryy: Quote
MagYa^^ Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 dostalam od opiekunki misi zdjecia.. NIE UWIEZYCIE!!! ale dzisiaj juz padam na pysk i zdjecia wrzuce jutro, musze odreagowac.. te fotki chociaz podniosly mnie na duchu po tym, jak ujrzalam dzisiaj multum pozabijanych zwierzat na drogach.. Quote
MagYa^^ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Panie, Panowie... Czy poznajecie ta Panienke? :cool3: ..tutaj sobie slodko spie z gryzaczkiem miedzy lapeczkami.. Piekna jestem prawda? ku.. ku.. czy ktos mnie wolal? hallo hallo..zabaw sie ze mna :lol: niah niah.. czy ktos mnie w koncu zauwazy i pokocha? :oops: POKOCHAJ MNIE :roll::oops::roll: Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ależ Miska wypękniała :multi: chyba przytyla prawda? :lol: Quote
MagYa^^ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 ..prawda? Piekna jest!!! Marze o takim psie, ale poki co nie moge, nie mam warunkow. Ale Miska potrzebuje dobrego, dbajacego o nia opiekuna na dobre i na zle. Jest zdrowa, piekna, ma sie dobrze. Jest bojazliwa, ale odpowedni czlowiek moze to zmienic. A cialka nabrala, a jakże! Quote
MagYa^^ Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Miśka pokaz sie Państwu.. Moze Cie ktos wypatrzy? Pokocha..? Quote
MagYa^^ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Misior! Dziecko kiedy CIe ktos pokocha? Quote
yewcia1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zaspałam i dopiero teraz widzę jakie cuda potrafi zrobić super domek tymczasowy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dziękuję ślicznie za uratowanie życia Miśi wszystkich zaplątanym w losy Misi:loveu: Quote
Jagoda Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hejka, Miśka boska:multi:.MagYa, czyli na pobyt stały tam w Częstochowie nie ma możliwości?:-( Quote
MagYa^^ Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 wlasciwie to nie wiem :| Ania nie okreslila sie jesli chodzi o czas.. Miska pewnie przyjedzie niedlugo do Wroclawia.. Rozmawialam dzisiaj z moja wet na temat tej suczy od szczeniakow z Kamienca. Wiec w najblizszych dniach dowie sie czy sucz aby znowu nie zaciazona i zajmie sie nia. Powiedzialam, ze jakos pokryjemy koszta starylki.. WIec bedzie wszsytko po kosztach. Quote
Recommended Posts