Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bea dziekujemy, ze o nas pomyslalas :loveu:

A tymczasem pies pokazuje sie w calej okazalosci i przypomina, ze zdrowy juz i piekny czeka na swoj domek :):cool3:

Posted

MagYa, znajdziesz jakiś wieczór wolny i podjedziemy do Miśki?
Trzeba jej foty nowe porobić i pogadać z Agnieszką co i jak dalej. Co z rozliczeniem, jakie są mozliwości sterylki i do kiedy konkretnie Misia może u nich zostać.No i trzeba przemyśleć sprawę, czy jesli mamy płacić u Mossi 20 zł za dobę , to nie lepiej oddac Misię do Kubusia w Kątach za tyle samo kasy a zawsze można ją odwiedzić i zabrać na spacer a suni oszczędzimy stresu podrózy.

Posted

Jagoda napisał(a):
MagYa, znajdziesz jakiś wieczór wolny i podjedziemy do Miśki?
Trzeba jej foty nowe porobić i pogadać z Agnieszką co i jak dalej. Co z rozliczeniem, jakie są mozliwości sterylki i do kiedy konkretnie Misia może u nich zostać.

kochana jasne! pisz kiedy CI pasuje :) ja sie dostosuje, chyba ze cos mi wypadnie (ale nie planuje..)

Posted

justynavege napisał(a):
Wytargowałyscie w Kubusiu po 20 zł ? :loveu:

..ja nic o tym nie wiem :( Jagonia chyba pomylila sie, bo to juz naprawe cena nierealna..
Ja jednak mysle, ze u Mossi mialaby opieke jej samej i wieksze mozliwosci na domek.. Ja juz sama nie wiem :( troche mi smutno, ze do tej pory taka stagnacja.. a mialobyc tak pieknie :roll:

Posted

taką cenę dostałam awaryjnie, pewnie na całe wakacje to niedałoby rady, szczególnie, że studenci mają 3 miechy wakacji, ale 25 zł to całkiem realne.
Wydaje mi się, że tak naprawdę to szansę na domek Miśka ma wszędzie jednakowe, zależą one jedynie od tego czy los będzie się chciał do niej usmiechnąc kiedyś:-( .

Posted

Podejrzewam, ze ogloszen nie ma - ale na 100% nie wiem poniewaz nie ja je organizowalam i nie mialam jak sledzic gdzie byly lub sa.
Nalezaloby chyba raz jeszcze zaapelowac w ogloszeniach o domek..

Posted

justynavege napisał(a):
im wiecej ogłoszen bedzie miała Misia tym wieksze szanse na domek

zgadzam sie! kogo ladnie mamy prosic o ogloszenie naszej szarej myszki w mediach???

Posted

makulka super:)

kto wyskoczy z dobrym tekstem ??

ja udostepnie swoj wiersz o ile sie nadaje

Błaganie psa ze schroniska

W schroniskowym boksie

już kolejny rok
ileż pięknych wiosen
przeszło gdzieś tak obok
wokół ziąb strach i mrok
a ja pobiegłbym
człowieku za Tobą

Zebyś tylko zechciał szansę
małą dać
ja odwdzięczę się
pięknie całym sobą
a Ty mi tylko nie pozwól
się bać
tego że nie weźmiesz
mnie stad ze sobą

Daj mi choć nadzieję
że mnie stąd zabierzesz
że pobiegam jeszcze
wśród zielonych traw
żebym żyć nie przestał chcieć
Ty człowieku spraw

justynavege 04.03.2007

Posted

makulka napisał(a):
Ja moge ogłosic na allegro ,allegratce,gumtree ,4 łapy,autogiełdzie tylko dajcie gotowy tekst bo ja słaba pisarka

Korenia miala jakis tekst, ktory dawala do gazety. Chyba ze cos skopiowac z 1 postu.
Dzieki makulka:loveu:

Posted

miałyśmy jechać do Misi jutro, ale opiekunowie dali mi znać, ze mają do 21-22 zajęcia, więc przełozyłam spotkanie na poniedziałek.
Magya-będziesz mogła ?wtedy porobimy fotki.