Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Ello MagYa:loveu: witaj, Agnieszka mi powiedzaiła przez telefon, ze AR będzie się chciało rozliczyć z nami ale na razie nikt nie dzwonił do mnie w tej sprawie.
to wypoczywaj po podrózy i daj znać jak się pozbierasz.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cisex']A ja mam pytanie tak z innej beczki, czy zabrałyście już bude Miśki z kamieńca? I czy wrazie czego moża by ja było porzyczys staruszkowi z watku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5355026#post5355026?

Cisex, no ofkors, ze buda dla Dziadka jak najbardziej.Już napisałam na wątku. Tylko gdzie tą budę wieżć? Czy ktoś dysponuje samochodem z hakiem, bo MagYa jakąs przyczypkę ostatnio wynalazła i budę można by tam włożyć.

Posted

tak koperek, buda jest w Kamieńcu, tylko gdzie ją zawieżć:shake: tego nie wiemy.
Ale jeszcze tak myślę, czy Dzaidunio się tam zmieści do tej budy.

Posted

powitac wieczorowa pora i z gory przeprosic za nieobecnosc moja.. ale cos z czasem nie wyrabiam ostatnio :watpliwy:

ciekawa jestem co u naszej gwiazdy ..oj bardzo ciekawa..

juz podaje stan rachunku konta Misi w "mojej kieszonce"

-Beata.J "Dla Misi" - 50
-Donvitow "sunia z Kamienca" - 100
-Beata.J "OD BEATA J DLA MISI BAZAREK YEWCIA1SZKATUŁKA" - 36
-Kara "BAZAREK BEATY J ZA KOMPLECIK OD KARA. DLA MISI" - 25
-Han&Dom "Od Han&Dom za bazarki Beata J. 40.00 zł pozostała część dla Misi od wu jka" - 150
-AsiuniaP "PŁYTA ASIUNIAP" - 30
Agnieszka B. "OPŁ.ZA CD Wpłata w UP nr:008957070424AE#70393" - 25
-Maupa4 "MAUPA4 DLA MISI - BAZAREK PŁYTA Wpłata w UP nr:001091070425SD#70161" - 27,50
-Kajetan W. "AGA76" - 20
-Kajetan W. "DONVITOW-SUNIA Z KAMIEŃCA PRZYJACIEL KONI RAMKA 25 PLN DLA MI" - 25
-Kajetan W. "DONVITOW-SUNIA Z KAMIEŃCA CANGUROTTO" - 10

suma = 490 zl.

latwiej bylo mi napisac w ten sposob, mozecie sprawdzic czy wszystko sie zgadza, staralam sie nie popelnic bledu.

Jagoduś a kiedy i jak dokonac oplaty na AR? mamy tam pojechac w jakims okreslonym terminie czy jak?

Posted

MagYa^^ napisał(a):

Jagoduś a kiedy i jak dokonac oplaty na AR? mamy tam pojechac w jakims okreslonym terminie czy jak?

hejka:loveu: pan doktor ma do nas dzwonić, nasze numery mają.

Posted

Negri napisał(a):
Mag mogę prosić nr konta?? Mam wpłacić do Ciebie za bazarek:roll:

Poszlo!

Cos Misia ostatnio nie ma powodzenia. Wujostwo pozapominalo...:mad:

Posted

...ogromna szkoda psinki.. jesli te psy koncza tam w taki sposob, to.... chociaz go i tak bardziej humanitarne niz wsadzenie psa do worka i do rzeki..

dziadunio, niech Ci lekko juz bedzie, bedziemy pamietac :(

Posted

Cały czas trzymam rekę na pulsie:lol: , ale nie lubię strzępić języka jak nie mam nic konkretnego do powiedzenia:diabloti: , nie mniej trzymam kciuki za Miśkę :loveu: i jak bedzie trzeba służę pomocą:lol: ... pozdrawiam