MagYa^^ Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Cisex napisał(a):Mam pytanie w jakim stanie zdrowotnym jest suczka. Czy swierzb jest juz zaleczony i czy ma inne zarazliwe sprawy? Swierzbowca juz nie ma, innych zakaznych ponoc tez nie. Misia byla juz kapana 2 razy w ziolkach i wyglada naprawde cudnie. Misia musi miec odpowiedni domek! Odpowiednio odpowiedzialny i kochajacy nasza sunie. Quote
samoglow Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Misia uratowana. Moze pomozemy tej biedaczce. Czerwony Alarm!!! Jesli kto moze.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62987&page=4 Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 odpowiadalam juz wczoraj na to pytanie..i nie widze tego :-o Cisex napisał(a):Mam pytanie w jakim stanie zdrowotnym jest suczka. Czy swierzb jest juz zaleczony i czy ma inne zarazliwe sprawy? Świerzbowca nie ma:multi: Innych choróbsk skórnych (z tego co nam powiedziano) tez nie :multi: Dostala jednak jeszcze jakis zastrzyk profilaktyczny i witaminki. Miska pieknieje z dnia na dzien :loveu: ..niestety nie wiem jak to sie stalo, ale nie mamy tel. do tego kogos kto wziol psine na dlugi weekend :shake: Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 yewcia1 napisał(a):Czyli Misia jest już w domku tymczasowym? TAK :) Misia się juz tymczasuje. W tej chwili jest u kolegi dziewczyny, ktora wziela Misie na tymczas, poniewaz wystapil problem wyjazdu-braku szczepien-ale to chyba lepiej, ze nikt jej nie narazal na przygody w pkp :niedowia: Tymczas jest i tymczas tymczasu to 100denci weterynari ;) mniejmy nadzieje, ze bedzie wszystko ok. Quote
Cisex Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 A ja wiem gdzie jest i to nie są studenci wetu. Zrobie dzisiaj zdjecia to jutro wstawie z tymczasu tymczasowego:razz: Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Cisex napisał(a):A ja wiem gdzie jest i to nie są studenci wetu. Zrobie dzisiaj zdjecia to jutro wstawie z tymczasu tymczasowego:razz: Jak to? :crazyeye: To skad sie biora takie informacje jakie dotarly do mnie :mad: Cisex prosze napisz mi jesli trzeba na pw gdzie jest mala:-o Quote
Cisex Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Miśka jst w dobrych rekach wiec nie ma co się martwić:razz: Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Cisex podaj jakis tel. namiar na siebie. Quote
yewcia1 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Powiedzcie coś gdzie Misia i jak się panna sprawuje w DT? Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 ..w tej chwili rowniez nie bardzo podoba mi sie ta tajemniczosc, co do pobytu psa.. gdzie indziej miala byc, gdzie indziej jest - nie wiem z czego to wynika.. Cisex ma przyniesc jutro swierze informacje co do Misi i zdjecia. Quote
justynavege Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 MagYa^^ adresu nie musicie podawac :evil_lol: byle by bylo wiadomo ze Misia jest w dobrych rekach Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 justynavege napisał(a):MagYa^^ adresu nie musicie podawac :evil_lol: byle by bylo wiadomo ze Misia jest w dobrych rekach Justyna. no ale ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze Misia nie jest tam gdzie byc powinna, wiec... Sama nie wiem gdzie jest, procz tego ze jest z 2 mezczyznami "od" Cisex. Nie chce robic zamieszania.. Badz co badz czuje sie ciut niepewnie. Quote
justynavege Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 MagYa^^ tez mnie to nie uspokaja ale poczekajmy do jutra skoro mają być wiadomosci Quote
MagYa^^ Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Do gory piesa.. Dzisiaj koniecznie na dlugi spacer na "odludzie" :razz: Quote
Cisex Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Nie wiem czemu sie denerwujesz przeciez wiedziałaś ze nie moze zostać na tymczasie bo oni wyjechali i ze jest narazie u ich znajomego. Quote
MagYa^^ Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Cisex napisał(a):Nie wiem czemu sie denerwujesz przeciez wiedziałaś ze nie moze zostać na tymczasie bo oni wyjechali i ze jest narazie u ich znajomego. Cisex, to nie tak, ze denerwuje sie gdzie Ona jest.. Wiem, ze jesli Ty nad tym "czuwasz" to nic zlego jej sie nie stanie :razz: Podirytowal mnie fakt, ze wmawiano nam, ze pies bedzie gdzie indziej a jest gdzie indziej. (i nie mowie tu o DT z ktorego ludzie mieli wybyc na dlugi week.) Oddajac psa do DT absolutnie nie zamierzam sie rozstawiac z jego dalszymi losami. Miska to jak moje dziecko.. tyle tygodni razem.. Jesli nic zlego sie nie dzieje, a pewnie tak jest, to ok :) Nie ma sensu rozdrapywac tu czegokolwiek. Ja juz siedze cicho, jednak o kontakt poprosilabym - tak na wszelki wypadek, gdyby mi sie cos zlego przysnilo w nocy o Misce..;) Quote
yewcia1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Cisex napisał(a):Nie wiem czemu sie denerwujesz przeciez wiedziałaś ze nie moze zostać na tymczasie bo oni wyjechali i ze jest narazie u ich znajomego. Czyli jak to bedzie - ona teraz w DT u znajomych Cisex, a po weekendzie do 100dentów weterynarii? Bo ja już zgłupiałam:oops: Quote
Cisex Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Suczka jeszcze troche niepewna. Troche się boi ale pomału zaczyna sie oswajać z nowym miejscem: Zostanie do przyszłej niedzieli a pozniej idzie do studentów wet. Quote
Negri Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 No to czekamy na zdjęcia i jakieś wiadomości:roll: Quote
Donvitow Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ale kryminał:crazyeye: . Trzymam kciuki za Sunię i czekam na pewne wieści od Magya lub Jagody.:lol: Quote
MagYa^^ Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Donvitow napisał(a):Ale kryminał:crazyeye: . Trzymam kciuki za Sunię i czekam na pewne wieści od Magya lub Jagody.:lol: Donvitow-informacja potwierdzona Misia jest pod opieka chlopaka Cisex.. i jak widac ma sie dobrze. Cisex dzieki za zdjecia :) Oczy suni jeszcze wystraszone..ale to chwile potrwa :) Misia naszczescie jest bardzo spokojnym psem :) Dzisiaj widzialam sunka Misi :loveu: ...pozniej lub jutro wkleje zdjecia :D ...maly ma na imie Maks i jest bardzo podobny do Misi, chociaz poki co to 1/3 z niej i jest biszkoptowy :D ale w porownaniu do tego jakiego go odbieralam.. jest PIEKNY CUDNY AHH OHH TRALALA :) Quote
yewcia1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Cisex napisał(a):Suczka jeszcze troche niepewna. Troche się boi ale pomału zaczyna sie oswajać z nowym miejscem: Zostanie do przyszłej niedzieli a pozniej idzie do studentów wet. Cisex dziękujemy pięknie za fotki Miśi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts