Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Cisex napisał(a):
Mam pytanie w jakim stanie zdrowotnym jest suczka. Czy swierzb jest juz zaleczony i czy ma inne zarazliwe sprawy?

Swierzbowca juz nie ma, innych zakaznych ponoc tez nie. Misia byla juz kapana 2 razy w ziolkach i wyglada naprawde cudnie.

Misia musi miec odpowiedni domek! Odpowiednio odpowiedzialny i kochajacy nasza sunie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odpowiadalam juz wczoraj na to pytanie..i nie widze tego :-o

Cisex napisał(a):
Mam pytanie w jakim stanie zdrowotnym jest suczka. Czy swierzb jest juz zaleczony i czy ma inne zarazliwe sprawy?

Świerzbowca nie ma:multi: Innych choróbsk skórnych (z tego co nam powiedziano) tez nie :multi:
Dostala jednak jeszcze jakis zastrzyk profilaktyczny i witaminki.
Miska pieknieje z dnia na dzien :loveu:

..niestety nie wiem jak to sie stalo, ale nie mamy tel. do tego kogos kto wziol psine na dlugi weekend :shake:

Posted

yewcia1 napisał(a):
Czyli Misia jest już w domku tymczasowym?

TAK :) Misia się juz tymczasuje. W tej chwili jest u kolegi dziewczyny, ktora wziela Misie na tymczas, poniewaz wystapil problem wyjazdu-braku szczepien-ale to chyba lepiej, ze nikt jej nie narazal na przygody w pkp :niedowia:

Tymczas jest i tymczas tymczasu to 100denci weterynari ;) mniejmy nadzieje, ze bedzie wszystko ok.

Posted

Cisex napisał(a):
A ja wiem gdzie jest i to nie są studenci wetu. Zrobie dzisiaj zdjecia to jutro wstawie z tymczasu tymczasowego:razz:

Jak to? :crazyeye: To skad sie biora takie informacje jakie dotarly do mnie :mad:
Cisex prosze napisz mi jesli trzeba na pw gdzie jest mala:-o

Posted

..w tej chwili rowniez nie bardzo podoba mi sie ta tajemniczosc, co do pobytu psa.. gdzie indziej miala byc, gdzie indziej jest - nie wiem z czego to wynika..

Cisex ma przyniesc jutro swierze informacje co do Misi i zdjecia.

Posted

justynavege napisał(a):
MagYa^^ adresu nie musicie podawac :evil_lol:
byle by bylo wiadomo ze Misia jest w dobrych rekach

Justyna. no ale ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze Misia nie jest tam gdzie byc powinna, wiec... Sama nie wiem gdzie jest, procz tego ze jest z 2 mezczyznami "od" Cisex.
Nie chce robic zamieszania..
Badz co badz czuje sie ciut niepewnie.

Posted

Cisex napisał(a):
Nie wiem czemu sie denerwujesz przeciez wiedziałaś ze nie moze zostać na tymczasie bo oni wyjechali i ze jest narazie u ich znajomego.

Cisex, to nie tak, ze denerwuje sie gdzie Ona jest.. Wiem, ze jesli Ty nad tym "czuwasz" to nic zlego jej sie nie stanie :razz:

Podirytowal mnie fakt, ze wmawiano nam, ze pies bedzie gdzie indziej a jest gdzie indziej. (i nie mowie tu o DT z ktorego ludzie mieli wybyc na dlugi week.)
Oddajac psa do DT absolutnie nie zamierzam sie rozstawiac z jego dalszymi losami. Miska to jak moje dziecko.. tyle tygodni razem..

Jesli nic zlego sie nie dzieje, a pewnie tak jest, to ok :)
Nie ma sensu rozdrapywac tu czegokolwiek. Ja juz siedze cicho, jednak o kontakt poprosilabym - tak na wszelki wypadek, gdyby mi sie cos zlego przysnilo w nocy o Misce..;)

Posted

Cisex napisał(a):
Nie wiem czemu sie denerwujesz przeciez wiedziałaś ze nie moze zostać na tymczasie bo oni wyjechali i ze jest narazie u ich znajomego.

Czyli jak to bedzie - ona teraz w DT u znajomych Cisex, a po weekendzie do 100dentów weterynarii?
Bo ja już zgłupiałam:oops:

Posted

Suczka jeszcze troche niepewna. Troche się boi ale pomału zaczyna sie oswajać z nowym miejscem:

Zostanie do przyszłej niedzieli a pozniej idzie do studentów wet.

Posted

Donvitow napisał(a):
Ale kryminał:crazyeye: . Trzymam kciuki za Sunię i czekam na pewne wieści od Magya lub Jagody.:lol:

Donvitow-informacja potwierdzona Misia jest pod opieka chlopaka Cisex.. i jak widac ma sie dobrze.

Cisex dzieki za zdjecia :) Oczy suni jeszcze wystraszone..ale to chwile potrwa :)
Misia naszczescie jest bardzo spokojnym psem :)

Dzisiaj widzialam sunka Misi :loveu: ...pozniej lub jutro wkleje zdjecia :D ...maly ma na imie Maks i jest bardzo podobny do Misi, chociaz poki co to 1/3 z niej i jest biszkoptowy :D ale w porownaniu do tego jakiego go odbieralam.. jest PIEKNY CUDNY AHH OHH TRALALA :)

Posted

Cisex napisał(a):
Suczka jeszcze troche niepewna. Troche się boi ale pomału zaczyna sie oswajać z nowym miejscem:

Zostanie do przyszłej niedzieli a pozniej idzie do studentów wet.

Cisex dziękujemy pięknie za fotki Miśi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: