Korenia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jak wolicie> wpłata z bazarków na AFN czy na konto Magy? Quote
Tootiki Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 yewcia1 napisał(a):Wystarczy tekst i zdjęcie i wysyła się na maila [email protected] koniecznie podać nr tel, z czekaniem bywa różnie, ale warto wysłać ( był nasz rybaczek, ale niestety nic z adopcji nie wyszło) Moj Pies - adres jest na wprost bo to jeden wydawca;) Do roboty kobity - ładny tekst i zdjęcia koniecznie w dobrej rozdzielczości a nie kopiowane z watku. A jaka to powinna być rozdzielczość? (:oops:) Czekamy na nowe wieści od Misi! :razz: Quote
yewcia1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czekamy na wieści od Misi:lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
asiak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Misulka kochana jak zdrówko??? a nie ukrywam że z chęcią obejrzała bym, nowe fotki Miśki :loveu: Quote
Negri Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wczoraj wieczorem wysłałam kase za mój bazarek, Mag jak dojdzie daj znać;) Quote
Korenia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 MagYa prosze o numer konta - za bazarek poleci ;) Quote
Korenia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ogłoszenie w wyborczej już jest :multi: Super, że już dzisiaj - bo jest piąek i najwięcej osób kupuje - bo jest program Tv. Wydaje mi sie, że Miśka ma najładniejszy tekst - tzn. nie chodzi o to, ze ja pisalam - ale o to ze najbardziej wzruszajacy - wiec mam nadzieje ze bedzie jakis odzew! Quote
MagYa^^ Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Korenia napisał(a):Ogłoszenie w wyborczej już jest :multi: Super, że już dzisiaj - bo jest piąek i najwięcej osób kupuje - bo jest program Tv. Wydaje mi sie, że Miśka ma najładniejszy tekst - tzn. nie chodzi o to, ze ja pisalam - ale o to ze najbardziej wzruszajacy - wiec mam nadzieje ze bedzie jakis odzew! Reniu:loveu: dziekuje :)))) Modle sie tylko, zeby Misia wyladowala w odpowiedzialnych dloniach.. Byla traktowana jak przedmiot, teraz nalezy jej sie uczucie czlowieka. Quote
yewcia1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Misia tylko do super domku i to najlepiej na kanape. Trzymać kciuki Wszyscy mocno. Quote
justynavege Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no Miska jest szansa medialna sie zrobilas:) Quote
MagYa^^ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Kochana czekamy na jakies wiadomosci.... Moze ktos zadzwoni... Moze pokocha... Moze to bedzie juz ten wlasciwy, staly domek...? Quote
Jagoda Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 kurde, żadnego telefonu:placz: :-( A czy to ogłoszenie będzie jeszcze , czy tylko w piątek? Quote
yewcia1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Moze uda się ponowić ogłoszenie w wyborczej? Moze jest jakaś strona wrocławska w necie? i można ogłosić. Quote
Korenia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jagoda napisał(a):kurde, żadnego telefonu:placz: :-( A czy to ogłoszenie będzie jeszcze , czy tylko w piątek? Z tego co zawsze bylo to ogloszenie ukazuje sie przez jakiś czas. Quote
justynavege Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Moze jest jeszcze szansa ze ogloszenie da efekt w postaci domku Quote
justynavege Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Moze jest jeszcze szansa ze ogloszenie da efekt w postaci domku Quote
Korenia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 justynavege napisał(a):Moze jest jeszcze szansa ze ogloszenie da efekt w postaci domku Oby.... :-( :shake: :roll: Quote
MagYa^^ Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 ojjj Misiu co z Toba bedzie? :( nie wiem czy na miejscu jest tracic nadzieje, ona podobno umiera ostatnia... licze, ze jeszcze sie cos zmieni, ze ruszy sie cala sprawa. ten wlasciwy domek, nie wie jeszcze, ze to on dla Ciebie... ehh :( a moze pomalu organizowac sie na wyjazd do hoteliku? zeby pozniej nie bylo na leb na szyje..? Quote
asiak Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 trzeba wierzyć że Misi się uda..... a uda się na pewno... Quote
Jagoda Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 MagYa^^ napisał(a): a moze pomalu organizowac sie na wyjazd do hoteliku? zeby pozniej nie bylo na leb na szyje..? Mag, musimy jakies ustalenia z Mossi zrobić koniecznie. No i pojechac do Misi w odwiedziny, porobić fotki nowe i pogadać z Agnieszką, poprosić, żeby oni ze swojej strony tez się rozpytywali, szukali. Quote
MagYa^^ Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Jagoda napisał(a):Mag, musimy jakies ustalenia z Mossi zrobić koniecznie. No i pojechac do Misi w odwiedziny, porobić fotki nowe i pogadać z Agnieszką, poprosić, żeby oni ze swojej strony tez się rozpytywali, szukali. Święta racja! Pakuj psy w bagaznik i wal do mnie na spacer nad Odre. O! Mossi Mossi kochana jestes tutaj nadal z nami od czasu do czasu??? Quote
Recommended Posts