Jagoda Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 MagYa, Dominik moze jakoś umówimy się i odwiedzimy Misię. może ktoś jeszcze ma ochotę, to śmiało. A reszta bedzie towarzyszyć nam wirtualnie:loveu: Quote
Han&Dom Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Bardzo bym chciał zobaczyć Miśkę:loveu: , ale z wolnym czasem u mnie kruchawo:roll: , no ale a nóż widelec się uda coś wykroić... :lol: Tylko kiedy??? Quote
Han&Dom Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :roll: Myślę też, że warto by się rozliczyć na AR, żeby było wiadomo jak stoimy z kasą, bo chyba była jeszcze mowa, że trzeba Miśkę wysterylizować jak trochę w nowym miejscu okrzepnie.... To byśmy wiedzieli ile nam jeszcze brakuje... Quote
MagYa^^ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Han&Dom napisał(a)::roll: Myślę też, że warto by się rozliczyć na AR, żeby było wiadomo jak stoimy z kasą, bo chyba była jeszcze mowa, że trzeba Miśkę wysterylizować jak trochę w nowym miejscu okrzepnie.... To byśmy wiedzieli ile nam jeszcze brakuje... z ta sterylka jestem ZA ! a odwiedziny nalezaloby zorganizowac jakos w ktorys weekend po uprzednim umowieniu sie z DT. ...gdzie ten domek staly..? kochajacy..? no gdzie? :( Quote
justynavege Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 o to zbiaramy na sterylke :) to wazna rzecz :) Quote
Korenia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 W skarpecie Miśkowej na ANF-ie jest 900 zł :multi: Trochę teraz wpłynie za bazarek (dziękujemy Dominik:loveu: ). Miśke trzeba wysłać do wyborczej ? KTo ma układy :cool3: ? JEżeli nikt ja mogę ;) Tylko poproszę o dane kantaktowe :) I o wiek Miśki, bo nie wiem ;) Quote
yewcia1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Korenia napisał(a):W skarpecie Miśkowej na ANF-ie jest 900 zł :multi: Trochę teraz wpłynie za bazarek (dziękujemy Dominik:loveu: ). Miśke trzeba wysłać do wyborczej ? KTo ma układy :cool3: ? JEżeli nikt ja mogę ;) Tylko poproszę o dane kantaktowe :) I o wiek Miśki, bo nie wiem ;) Korenia co do wyborczej mam takie pytanie czy we wrocławskiej można tak zrobić, aby za gratis ukazało się zdjęcie psiaka?i ogłoszenie? Quote
Korenia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 yewcia1 napisał(a):Korenia co do wyborczej mam takie pytanie czy we wrocławskiej można tak zrobić, aby za gratis ukazało się zdjęcie psiaka?i ogłoszenie? Zawsze jak wysyłałam jakieś psy z fotką to fotka też się ukazywała. Chyba, że było dużo zaginionych to wtedy nie, ale tak to zawsze. Quote
yewcia1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Korenia napisał(a):Zawsze jak wysyłałam jakieś psy z fotką to fotka też się ukazywała. Chyba, że było dużo zaginionych to wtedy nie, ale tak to zawsze. Mam jeszcze pytanie czyli psy zgłasza się przez maila i za free?? Tak jak w moj pies?? Quote
Korenia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 yewcia1 napisał(a):Mam jeszcze pytanie czyli psy zgłasza się przez maila i za free?? Tak jak w moj pies?? Dokładnie, przez maila i za free :) Quote
yewcia1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Korenia napisał(a):Dokładnie, przez maila i za free :) To ja ma wielką prośbę o podesłanie maila - moze jakaś bida z Uciechowa się wylansuje w GW:loveu: Dziękuję:loveu: Quote
justynavege Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 lansuj siostro lansuj proponuje na poczatek mojego synka Rybaka Quote
Korenia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 yewcia1 napisał(a):To ja ma wielką prośbę o podesłanie maila - moze jakaś bida z Uciechowa się wylansuje w GW:loveu: Dziękuję:loveu: Proszę bardzo: [email protected] Quote
MagYa^^ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Renia :loveu: dziekuje w imieniu psiny! Ona napewno chcialaby trafic juz do swojego stalego domku... a tutaj prosze o zagladniecie, kolejne.. z naszego terenu biedy.. ktore czeka schronisko:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5437962#post5437962 Quote
Korenia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 MagYa proszę o kontakt do ciebie - najlepiej telefoniczny i w jakim wieku jest Miśka ? To wyślę :) Quote
yewcia1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Korenia napisał(a):Proszę bardzo: [email protected] Dziękuję pieknie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MagYa^^ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Misia ma 3 lata jest spokojna suczyna, zapewne strach jej jeszcze nie opuscil.. Ale to cudowne po tym co przeszlysmy z Jagoda, patrzec na machajacy ogon suni ;) Telefon moj to 504824840. Jednak dla pewnosci wolalabym aby byl podany tel. Jagody-jak sie zgodzi. Ja ostatnio bywam czesto za granica, a tam ... :oops: jak nie odbiore raz czy drugi to bedzie wygladalo bardzo niepowaznie:roll: Quote
Jagoda Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no jasne, proszę bardzo:cool3: : 609 195 277 Korenia, dziękujemy za pomoc:loveu: Quote
t_kasiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 o kurcze...dawno mnie tutaj nie było....jak sie ma sprawa psiaczki ?? proszę o szybkie streszczenie :roll::roll::roll: Quote
Jagoda Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Korenia napisał(a):Wysłałam ogłoszenie do wyborczej :) super:loveu: t_kasiek, Miśka przebywa obecnie na tymczasie u studentów weterynarii. Niestety tylko do wakacji, więc na gwałt musimy szukać jej drugiego tymczasu (np. na czas wakacji) lub najlepiej stałego domu. Jest juz zdrowa.W tej chwili Korenia umieściła ogłoszenie o niej w Wyborczej. Słuchajcie, a kto coś wie o procedurze umieszczania ogłoszeń w gazetach psiowych. Mój Pies , Pies Przyjaciel? czy tam długo się czeka w kolejce na publikacje? Quote
yewcia1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wystarczy tekst i zdjęcie i wysyła się na maila [email protected] koniecznie podać nr tel, z czekaniem bywa różnie, ale warto wysłać ( był nasz rybaczek, ale niestety nic z adopcji nie wyszło) Moj Pies - adres jest na wprost bo to jeden wydawca;) Do roboty kobity - ładny tekst i zdjęcia koniecznie w dobrej rozdzielczości a nie kopiowane z watku. Quote
MagYa^^ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 nie wiem dlaczego nie mam subskrypcji watkow dogo.. :/ musze sie w histori doszukiwac jakiegos watku i grzebac za Miśką :mad: mala gdzie twoj dom? trzeba sie chyba na serio do niej wybrac, bo cos nie wiadomo co sie dzieje.. jakies fotomachen.. caluski, cukierki, ciasteczka..:p Quote
justynavege Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 na fotomachen to ja czekam niecierpliwie :) Quote
Recommended Posts