Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

MagYa, Dominik moze jakoś umówimy się i odwiedzimy Misię. może ktoś jeszcze ma ochotę, to śmiało. A reszta bedzie towarzyszyć nam wirtualnie:loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo bym chciał zobaczyć Miśkę:loveu: , ale z wolnym czasem u mnie kruchawo:roll: , no ale a nóż widelec się uda coś wykroić... :lol: Tylko kiedy???

Posted

:roll: Myślę też, że warto by się rozliczyć na AR, żeby było wiadomo jak stoimy z kasą, bo chyba była jeszcze mowa, że trzeba Miśkę wysterylizować jak trochę w nowym miejscu okrzepnie.... To byśmy wiedzieli ile nam jeszcze brakuje...

Posted

Han&Dom napisał(a):
:roll: Myślę też, że warto by się rozliczyć na AR, żeby było wiadomo jak stoimy z kasą, bo chyba była jeszcze mowa, że trzeba Miśkę wysterylizować jak trochę w nowym miejscu okrzepnie.... To byśmy wiedzieli ile nam jeszcze brakuje...

z ta sterylka jestem ZA ! a odwiedziny nalezaloby zorganizowac jakos w ktorys weekend po uprzednim umowieniu sie z DT.

...gdzie ten domek staly..? kochajacy..? no gdzie? :(

Posted

W skarpecie Miśkowej na ANF-ie jest 900 zł :multi: Trochę teraz wpłynie za bazarek (dziękujemy Dominik:loveu: ). Miśke trzeba wysłać do wyborczej ? KTo ma układy :cool3: ? JEżeli nikt ja mogę ;) Tylko poproszę o dane kantaktowe :) I o wiek Miśki, bo nie wiem ;)

Posted

Korenia napisał(a):
W skarpecie Miśkowej na ANF-ie jest 900 zł :multi: Trochę teraz wpłynie za bazarek (dziękujemy Dominik:loveu: ). Miśke trzeba wysłać do wyborczej ? KTo ma układy :cool3: ? JEżeli nikt ja mogę ;) Tylko poproszę o dane kantaktowe :) I o wiek Miśki, bo nie wiem ;)

Korenia co do wyborczej mam takie pytanie czy we wrocławskiej można tak zrobić, aby za gratis ukazało się zdjęcie psiaka?i ogłoszenie?

Posted

yewcia1 napisał(a):
Korenia co do wyborczej mam takie pytanie czy we wrocławskiej można tak zrobić, aby za gratis ukazało się zdjęcie psiaka?i ogłoszenie?

Zawsze jak wysyłałam jakieś psy z fotką to fotka też się ukazywała. Chyba, że było dużo zaginionych to wtedy nie, ale tak to zawsze.

Posted

Korenia napisał(a):
Zawsze jak wysyłałam jakieś psy z fotką to fotka też się ukazywała. Chyba, że było dużo zaginionych to wtedy nie, ale tak to zawsze.

Mam jeszcze pytanie czyli psy zgłasza się przez maila i za free??
Tak jak w moj pies??

Posted

Korenia napisał(a):
Dokładnie, przez maila i za free :)

To ja ma wielką prośbę o podesłanie maila - moze jakaś bida z Uciechowa się wylansuje w GW:loveu: Dziękuję:loveu:

Posted

Misia ma 3 lata jest spokojna suczyna, zapewne strach jej jeszcze nie opuscil.. Ale to cudowne po tym co przeszlysmy z Jagoda, patrzec na machajacy ogon suni ;)

Telefon moj to 504824840. Jednak dla pewnosci wolalabym aby byl podany tel. Jagody-jak sie zgodzi. Ja ostatnio bywam czesto za granica, a tam ... :oops: jak nie odbiore raz czy drugi to bedzie wygladalo bardzo niepowaznie:roll:

Posted

Korenia napisał(a):
Wysłałam ogłoszenie do wyborczej :)

super:loveu:
t_kasiek, Miśka przebywa obecnie na tymczasie u studentów weterynarii. Niestety tylko do wakacji, więc na gwałt musimy szukać jej drugiego tymczasu (np. na czas wakacji) lub najlepiej stałego domu.
Jest juz zdrowa.W tej chwili Korenia umieściła ogłoszenie o niej w Wyborczej.
Słuchajcie, a kto coś wie o procedurze umieszczania ogłoszeń w gazetach psiowych. Mój Pies , Pies Przyjaciel? czy tam długo się czeka w kolejce na publikacje?

Posted

Wystarczy tekst i zdjęcie i wysyła się na maila [email protected] koniecznie podać nr tel, z czekaniem bywa różnie, ale warto wysłać ( był nasz rybaczek, ale niestety nic z adopcji nie wyszło)
Moj Pies - adres jest na wprost bo to jeden wydawca;)
Do roboty kobity - ładny tekst i zdjęcia koniecznie w dobrej rozdzielczości a nie kopiowane z watku.

Posted

nie wiem dlaczego nie mam subskrypcji watkow dogo.. :/ musze sie w histori doszukiwac jakiegos watku i grzebac za Miśką :mad:

mala gdzie twoj dom? trzeba sie chyba na serio do niej wybrac, bo cos nie wiadomo co sie dzieje.. jakies fotomachen.. caluski, cukierki, ciasteczka..:p