Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Wczoraj zakończyłam 2 bazarki. Kajetan na Twoje konto powinno w niedługim czasie wpłynąć 6 i 10 zł... daj znać jak już dostaniesz;) A ze zdjęciami zaraz będe walczyć.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja wyłożę tą kasę , którą nam brakuje teraz do opłacenia hoteliku, tylko
zawieżć jej nie mogę jutro ani w sobotę, mogłabym dziś, ale ona ma jutro jeszcze być obejrzana przez lekarzy prowadzących i dostać zastrzyki kolejne, więc do jutra musi zostać w szpitalu

Posted

Jagoda napisał(a):
Normalna cena to jest 30 zł za dobę, ale ze względu na okolicznosci policzy nam po 25 zł.
.

kurcze strasznie macie drogo :( u nas po 20 zeta sa normalnie a kiwi to nawet po dychu liczą :(

Posted

Asior napisał(a):
a powiedzcie mi bo chyba cos mi umkneło...na początku czytałam ze misia miała szczenięta...gdzie one są????

1 szczeniak (jeszcze za panowania "pana"), trafil do soltysa sasiedzkiej wsi,
1 mieszka u moich dobrych znajomych...
1 jest na tymczasie (w przytulisku-chyba, ze juz ma stala rodzinke)
2 .... nie przezyly :-( ...a byly takie śliczne :-(

Posted

Kurcze, przez tydzień mnie nie było, a tyle się wydarzyło.

Cieszę się bardzo, że u Misi wszystko na dobrej drodze. Szkoda rzeczywiście, że z tym szczepieniem tak wyszło:-(

W każdym razie gratuluję Wam dziewczyny, że udało się Wam poskromić "złośnicę";)

Posted

"żywej gotówki" mamy 400 zl.

Za Hotelik zaplacimy przy "odbiorze" suni 25 zl x 7 (dni) = 175 zl. Wiec spokojnie bedzie.

W niedziele pojade po kudlaczke i zabiore ja gdzies, omowie z Panem Tomkiem forme platnosci.

Posted

Naatkaa, a może byś tej slicznej suni nowy wątek założyła, bo tam na Miśce, to zginie.
@All, alarm odwołany.Kto ma nr do Dominika, zeby go poinformować, zeby się nie martwił.
Misię zabierze na ten tydzień chłopak z weterynarii i potem odwiezie ją sam do domku tymczasowego.Czyli akcja "hotelik" nieaktualna.

Posted

:lol: Tak więc, na 99,99% to ja bedę zawoziłu Miśkę do Szymanowa...
Więc jak ktoś ma ochotę nam towarzyszyć to trzeba być na AR przed ambulatorium około 16.20... zapraszam:lol:
Dominik

Posted

No proszę....
Zmiany co chwila, ale to super dla Misi, bo trzeba ją trochę socjalizować.
Tak więc jednak dzisiaj mam wolne popołudnie:diabloti: ..
Dominik

Posted

Tootiki napisał(a):

Misia jest piękna!!! Te orzechowe łagodne oczęta...

Ona odwdzięczy się całą swoją miłościa temu kto ją przygarnie. Będzie najwierniejszym psem...