Korenia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ja właśnie będę robić bazarek dla Misi - kilka książek wystawiam :) Sorrcia, że dopiero teraz, ale komputer był chory i musiał mieć formata... Quote
Donvitow Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Fajne fotki. Fajnie że jestw domu i się "socjalizuje". Trzyma kciuki za domek na stałe. Quote
Korenia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Bazarki :) Prosze o podnoszenie ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63222 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5162082 Quote
yewcia1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Korenia napisał(a):Bazarki :) Prosze o podnoszenie ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63222 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5162082 Już się podnosi:lol: :lol: :lol: :lol: jak postów nie wetnie bo ostatni dogo robi z nas wariatów:angryy: Quote
Donvitow Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Oj poginęły posty z fotami Miśki z DT albo ja ich nie wdzę. A były ! Quote
Donvitow Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ale cuda.Nie widziałem całej strony. Jak napisałem że ktoś ją " zwinął" to się znalazła. Ale nie ma mojego posta. Podnoszę. Quote
justynavege Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Bazarki postaram sie podniesc ale nie dosc ze mi strony dogo otwieraja sie po 10 minut to posty wcina :mad: Miska Ty sliczna jestes :loveu: Quote
solito Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 To wspaniale, że Misieńka jest już bezpieczna!:multi: Quote
MagYa^^ Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dzien dobry - Nazywam sie Maks. A Misia.. to moja mamusia. ..a to moj kolega Cliford i ja.. Mieszkamy sobie od niedawna razem i jest nam naprawde dobrze. Czasami pogonię Clifa.. ..ale szybciutko wracamy w nasze kolezenskie stosunki i znowu jestesmy razem. Naszym zadaniem jest strzec naszego terenu! I to robimy... z malymi wyjatkami na glaskanie (ale to pomiedzy obowiazkami :evil_lol:). Quote
Negri Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Będę brutalna............ JAK MIłO ŻE NIE TYLKO JA MAM TAKIE PROBLEMY Z DOGO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: aż mi ulżyło, myślałam że tylki mi 1 strona otwiera się 10 minut:shake: Quote
Cisex Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Właśnie siedzie sobie z Miśka i ona mi tak w sekrecie powiedziała że bardzo by chciała mieć już własny kochany domek. Quote
MagYa^^ Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 :placz: ..co sie dzieje z tym dogo ??? Quote
Donvitow Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 :angryy: Negri napisał(a):Będę brutalna............ JAK MIłO ŻE NIE TYLKO JA MAM TAKIE PROBLEMY Z DOGO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: aż mi ulżyło, myślałam że tylki mi 1 strona otwiera się 10 minut:shake: Ma szybki net iotwiera się 5 min ale giną posty, strony:angryy: Negri. Na koncie nadal cicho. Sprawdzam:mad: Quote
Tootiki Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Ależ śliczności!! :loveu: A jaki do mamusi podobny!!! Kto go adoptował?? Quote
MagYa^^ Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Tootiki napisał(a): Ależ śliczności!! :loveu: A jaki do mamusi podobny!!! Kto go adoptował?? Tootiki a to spiczne psisko jest u moich dobrych znajomych ;) ..biegaja nad nim jak na dzidziusiem :D Quote
Donvitow Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Fajnie że sunia spokojna i dobrze znosi pobyt w domu. Zawsze mieszkała na dworze w budzie. Przyda się taki pobyt i nauka domowych zachowań przy adopcji. Wraca do studentów wet?/ nie załapałem/ Gdzie będzie mieszkać i co tam będzie robić ? Czy będziecie jej szukać Domu?. Pewnie się pogubiłem przez te fiksacje Dogo. Syneczek fajny.:lol: Quote
Donvitow Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Jednak znowu wcina.:angryy: Pogubiłem się. Wraca do studentów ? to gdzie będzie i jak długo. Będziecie jej szukać Domu ?. Fajnie że mieszka u ciska w domu bo do tej pory była buda. A tak wiadomo jak się zachowa po ew. adopcji.:lol: Negri- nadal nic.:shake: Quote
Cisex Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 U Miśki wszystko dobrze tylko bardzo potrzebuje stałego domku bo znowu się przyzwyczai do osób zajmujących się nią i straci wiare w człowieka. Musi szybko znaleść swoich ludzi na zawsze. Quote
Recommended Posts