Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej cioteczki i wujaszkowie, zajmijcie sie odpowiednio losami Miski do czasu az wroci Jagoda i poprzypilnuje co i jak dalej sie potoczy..
Ja musze wyjechac, mozliwe ze w nastepny weekend uda sie przyjechac i wtedy byloby cudownie przeczytac, ze sunia juz u swoich wlascicieli ;)

Posted

Misia przywiązała się bardzo do Tomka który się nia zajmuje jak wychodzi z domu to bardzo za nim płacze:-(. W domu czuje się dobrze gorzej jak przychodzą nowe osoby bardzo się boi i ucieka do innego pomieszczenia. Misia nie lubi fotografowania przez to na wszystkich zdjęciach jest smutna tak reaguje na aparat.

Posted

Bazarek Negri kolejne 10 PLN leci do MaGya/ z przelewu nie jestem pewien co jest nikiem -Cangurotto ?.
No wreszcie jakieś info i fajne fotki. Dziękujemy. Sunia super fajna. Musi mieć fajny domek.:lol:

Posted

Ok... dzięki wielkie wiem gdzie mam wysłać;) Ale przyjaciel_koni wpłacił kasę i nie podał adresu gdzie wysłać... dwa PW już napisałam i cisza......:-(

Posted

Negri napisał(a):
Wiesz co tak dziwnie... :roll: Na tą ramkę i tak był tylko 1 chętna osoba:oops: no może się odezwie...

Teraz wiele osób wyjechało.Może nie mają netu. Od poniedziałku wszystko się znormalizuje. Wtedy przeczytaja. A ja jutro sprawdzę na przelewie adres. Dzisiaj z kompa w pracy nie chcę wchodzić na swoje konto bo komputer ogolnie dostepny i bez zabezpieczeń.
Pozdrawiam.