justynavege Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Cisex swieta racja Misia juz pewnie sie przyzwyczaja...................:placz: Quote
Negri Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Oj daje.... mi się 1 strona tyle czasu otwiera że szok....:angryy: Quote
justynavege Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 zeżarło mi znów post :angryy: racja Misia się bedzie przyzwyczajać do tymczasowych opiekunow....... Quote
MagYa^^ Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Hej cioteczki i wujaszkowie, zajmijcie sie odpowiednio losami Miski do czasu az wroci Jagoda i poprzypilnuje co i jak dalej sie potoczy.. Ja musze wyjechac, mozliwe ze w nastepny weekend uda sie przyjechac i wtedy byloby cudownie przeczytac, ze sunia juz u swoich wlascicieli ;) Quote
justynavege Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Miśkę bedziemy trzymać na wirtualnej smyczy :) Quote
Donvitow Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Bazarek Negri- Przyjaciel Koni 25 PLN ramka dla Miśki. Leci jutro do Magya Quote
Negri Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 :loveu::loveu::loveu:DZIĘKUJEMY:loveu::loveu::loveu: Quote
Cisex Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Misia przywiązała się bardzo do Tomka który się nia zajmuje jak wychodzi z domu to bardzo za nim płacze:-(. W domu czuje się dobrze gorzej jak przychodzą nowe osoby bardzo się boi i ucieka do innego pomieszczenia. Misia nie lubi fotografowania przez to na wszystkich zdjęciach jest smutna tak reaguje na aparat. Quote
justynavege Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Faktycznie smutne oczeta bidulka tyle przeszła wiec zanim zaufa minie sporo czasu :-( Quote
Donvitow Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bazarek Negri kolejne 10 PLN leci do MaGya/ z przelewu nie jestem pewien co jest nikiem -Cangurotto ?. No wreszcie jakieś info i fajne fotki. Dziękujemy. Sunia super fajna. Musi mieć fajny domek.:lol: Quote
Negri Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ok... dzięki wielkie wiem gdzie mam wysłać;) Ale przyjaciel_koni wpłacił kasę i nie podał adresu gdzie wysłać... dwa PW już napisałam i cisza......:-( Quote
solito Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Misia jest taka śliczna! Ale "na żywo" nie jest już taka smutna? Quote
Donvitow Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jak nie masz adresu to wystawiaj ponownie . W razie reklamacji ja zapłacę. Pozdrawiam. Kajetan Quote
Negri Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Wiesz co tak dziwnie... :roll: Na tą ramkę i tak był tylko 1 chętna osoba:oops: no może się odezwie... Quote
yewcia1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wracać z weekendu i pisac co tam u naszej ulubienicy. Quote
Donvitow Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Negri napisał(a):Wiesz co tak dziwnie... :roll: Na tą ramkę i tak był tylko 1 chętna osoba:oops: no może się odezwie... Teraz wiele osób wyjechało.Może nie mają netu. Od poniedziałku wszystko się znormalizuje. Wtedy przeczytaja. A ja jutro sprawdzę na przelewie adres. Dzisiaj z kompa w pracy nie chcę wchodzić na swoje konto bo komputer ogolnie dostepny i bez zabezpieczeń. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts