Tootiki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Biedna zagubiona Misia:-( Ona musi szybko znaleźć dom na stałe!!!! Quote
Han&Dom Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dzisiaj jest więcej chętnych...:lol: Ma być Jagoda, Ja i może Negri się uda dotrzeć... Spotykamy się pod ambulatorium, zaraz na lewo od wejścia głównego. Quote
t_kasiek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 mam pytanie (bo nie przekopię się przez ponad 50 stron) - jak wygląda sprawa suni ?? jakie są szanse na domek i gdzie się w tym momencie znajduję ?? Chciałabym poprostu wiedzieć, bo przejęła mnie jej historia :( Quote
asiak Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 kochana, smutna Misia :-( ale na całe szczęście już bezpieczna :loveu: Quote
Jagoda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dominik:loveu: , super z Ciebie facet!! bosze, jak mi żal tej Misi naszej. Jej samotność nie doskwiera napewno tak, jak brak przestrzeni. Ona w życiu nie mieszkała w zamknięciu, a teraz mały boks, krata, obcy ludzie i zapachy medyczne:placz: t_kasiek :loveu: Misia przebywa obecnie na leczeniu stacjonarnym. Szukamy dla niej domu,bardzo szukamy. Obecnie po leczeniu, wstępnie mamy umówiony płatny hotelik u Mossi pod Częstochową, w spokojnym miejscu pod lasem. ale to będzie kolejny szok dla Misiola, długa podróż i znów tymczas, nowe miejsce i ludzie. p.s. przygotowałam aparat przed wyjściem z domu, rano, ale niestety zapomniałam go, MagYa się nie zgłasza, więc nie wiem czy również podjedzie z aparatem. Quote
MagYa^^ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 :loveu: ALLE nasza Misia ma powodzenie :D ... Zapadla w derducho wszystkim!!! Dziaiaj miala wielu gosci: ciocia Jagoda, ciocia Negri, wujo Dominika i ja :razz: oraz ostaconarna opiekunka zabralismy mala na spacer... Bylo milo, nawet bardzo :) Miska zminila sie :) jest odwazniejsza, poznaje nas, macha ogonem. CUDO :loveu: Okazalo sie, ze mamy domeczek tymczasowy dla naszej niuni :loveu: DO WAKACJI!!! Wiec mamy jeszcze kilka tyg. na znalezienie domku. Jutro panna idzie na tymczas do bardzo milych i odpowiedzialnych ludzi ;) do Wro.. Mossi jesli nas nadal czytasz to dziekujemy za oferowana pomoc z Twojej strony, jesli jednak nie uda nam sie znalezc domciu do wakacji, to czy Misia znajdzie u Ciebie spokojny kacik? Aaa...i mam kila zdjec ;) ...zaraz z nimi zawalcze:evil_lol: Wor karmy zostal przekazany do DT dziekujemy Justyna :Rose: Pileczka? ...Misiunia nie czuje powolania do takich zabaw ;), ale przyda sie:cool3: Duzo by tu AHHHAĆ i EHHHAĆ.... najprosciej.. SZCZERZE DZIEKUJE :loveu: Quote
Korenia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 JA dostałam od Wujka Dominika rzeczy na bazarek :) Ale na razie (kwestia kilku dni) musze powalczyć z kompem... Dziękujemy za superow książki! Quote
MagYa^^ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Bursztynowe oczka mam komu je dam..? :loveu: Quote
justynavege Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Miśka miss normalnie :loveu: Cudownie ze udało się znaleźc domek tymczasowy czy szkamy stałego czy czekamy az tymczasowy tak sie w Miśce zakocha ze nie zechce jej oddac ? ;) :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 chyba szukamy domku... wszystko sie okaze na dniach ;) ale wyciomalam dzisiaj małą :loveu: ona jest cudowna!!! Quote
Negri Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ja też mam sporo zdjęć ale dogo mi tak muli :mad::mad::mad: Będę walczyć jutro;) Quote
yewcia1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Super wiadomości - to jak Misia jeszcze bedzie się leczyć, ale Juz w DT? I czy można liczyć na fotki z DT oraz wieści od Misi? Quote
Tootiki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hurra!! Ale wieści cudowne!!:loveu: A Misia cudna!!! Sama łagodność i wdzięk!!:loveu: Quote
solito Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Wspaniałe wiadomości!:loveu: A jak ona spokojnie idzie na smyczy!!! A taki niby był z niej dzikusek!:evil_lol: Quote
Donvitow Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Bardzo fajnie. Negri czy wystawiasz bazarki dla suni ? Pozdrawiam. Jak tak fajnie się "cywilizuje" to jest nadzieja. Tylko Tymczas niech jej ze smyczy nie spuszcza ! i adresówka.Ona może szukać starego domku. Quote
asiak Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 tak się cieszę, że aż słów mi brak :placz: to łzy szczęścia Misia ma tak wspaniałych ludzi obok siebie :loveu: Cioteczki i Wujaszkowie dla Was pokłony..... Quote
Jagoda Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Negri, Dominik:loveu: miło było poznać w realu:multi: Wielkie dzięki , ze dotarliście wczoraj. Mamy wielką nadzieję, ze tak jak Justynavege pisze, nowi opiekunowie tymczasowi pokochają naszego Misiola koffanego. Jaka to mądra sunia i jaka piękna! MagYa, ja teraz wyjezdzam na tydzień, więc w sprawie przewozu budy to dopiero po długim weekendzie. @All, mamy przyczepkę, Mag gdzieś zdobyła, potrzebny byłby więc samochód z hakiem i ktoś, kto umiałby taką przyczepkę ciągnąc (znaczy się nie osobiście:evil_lol: tylko autem, bo ja nigdy nie jechałam takim wehikułem dwuczłonowym:lol: ) Quote
yewcia1 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Super robota kochani - czekam na wieści od Misi:lol: Quote
Jagoda Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 no i jest problem i to poważny. Właśnie dzwoniły do mnie dziewczyny z AR, że jedna z opiekunek , ktora miała zabrać Miśkę na weekend majowy zmuszona jest jechac pociągiem a Misia nie jest szczepiona p/wściekliźnie. MagYa, zadzwoń do tego hoteliku co mówiłaś, bo chyba trzeba Misię tam zabrać. Chyba, zę ktoś ma inny pomysł , moze ktoś zna kogoś , kto jedzie autem w okolice Częstochowy i mógłby zabrać dziewczynę z psem. Quote
MagYa^^ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 o cholera!!!:crazyeye: TO nie da sie zaszczepic jej przed tym wyjazdem? przeciez to kwestia szczepionki/kasy(?) i papierku... jesli chodzi o pieniadze, to niech dziewczyna wezmie kwita na nią i wszystko jej oddam.. kurka.. Quote
yewcia1 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Jagoda napisał(a):no i jest problem i to poważny. Właśnie dzwoniły do mnie dziewczyny z AR, że jedna z opiekunek , ktora miała zabrać Miśkę na weekend majowy zmuszona jest jechac pociągiem a Misia nie jest szczepiona p/wściekliźnie. MagYa, zadzwoń do tego hoteliku co mówiłaś, bo chyba trzeba Misię tam zabrać. Chyba, zę ktoś ma inny pomysł , moze ktoś zna kogoś , kto jedzie autem w okolice Częstochowy i mógłby zabrać dziewczynę z psem. Kobity napiszcie na watku transportowym, ze jak coś mozecie ciut dorzucić do paliwa , moze się ktoś trafi - lepiej na paliwo dać a nie za hotelik płacić, no i napiszcie w jakich dniach Quote
Jagoda Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 nie da się zaszczepić, ponieważ Miśka bierze tyle leków obecnie i jest w trakcie leczenia a to wyklucza zaszczepienie Zasugerowałam inne rozwiązanie, no ale nie mogę nikogo do tego zmusić (czyjeś zaświadczenie, jakiegoś pieska rasa mieszaniec, kolor czarny ktoś pewnie ma takiego i mógłby pożyczyć) Więc dzwoń MagYa do tego hoteliku co mówiłaś wczoraj i znasz, zapytaj o miejsce, bo idzie weekend i też moze być problem, Ja wyjeżdzam w sobotę o świcie i co zrobisz sama? aha, dałam jeszcze zapytanie na wątku transportowym Quote
MagYa^^ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Wyslalam maila z zapytaniem do Szymanowa. Zawsze w ten sam dzien dostawalam odpowiedz. Quote
Jagoda Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dzwoniłam do tego Szymanowa właśnie. Pan się zgodził przyjąć Miśkę. Normalna cena to jest 30 zł za dobę, ale ze względu na okolicznosci policzy nam po 25 zł. Co robimy? Umówiłam się wstępnie, ze Misia przyjedzie do nich w piątek wieczorem lub sobotę rano. Kto mógłby Misię przewieżć, jest bardzo grzeczna w aucie. Mag, ile mamy kasy "żywej", żeby wiedzieć ile trzeba dołożyć. Quote
Recommended Posts