Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]to myślę tak na szybko na co może by się przydać parę zl w utrzymaniu niuni w domku tymczasowym - taka opcja na teraz:
- karma (jesli sucha to chyba jakaś lepsiejsza taka dla psiaków na rekonwalescencji?, a jeśli gotowana - to ryż? mięsko? ale tego się nie da wysłać raczej:smile:)
- chyba przydałoby się coś na stawy, bo musi mieć je jak koń teraz (tak myślę)
- leki - jeśli tfu tfu coś zacznie się paprać (bo to rożnie bywa, a trzeba pamiętać, że ona była cała w ziemi, duża utrata krwi)
- zdjęcie szwów w ustalonym terminie
- no i ew. potem jak wydobrzeje sterylizacja

Jak myślicie? [/QUOTE]-ok czyli to przekleje na fb jesli chodzi o pomoc rzeczowa a pieniądze jak ktoś wpłaci,to już w Waszej gestii,co będzie potrzebne.Andzia przesłałem Ci priva w sprawie oferty dla Frajdy.
----------------------------------------------------------------------------------------

Doczytałem,że Rudzia przeklei informacje .To jeszcze lepiej.W takim razie Andzia jedynie co miałem do przekazania to ta oferta na priv:loveu:

Posted

[quote name='DONnka']O jesssoo jakie dobre wieści :multi: :multi: :multi:
Wpadłam przed chwilą do domu i od razu do kompa a tu taka miła niespodzianka :)
[B]Ewa[/B] jesteś kochana dziewczyna :loveu:
Czyli od jutra Frajda będzie się wylegiwać na poduszkach :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Tak jak pisałam wcześniej SKARPETA OWCZARKOWA może zamówić worek dobrej karmy
Zaraz zgłoszę to do przegłosowania :)
Na ile znam owczarkarzy, jestem pewna, że będzie zgoda ;)[/QUOTE]

ojj kochana gdybys poznała mojego owczarka :d niezła z niego gadzina

Posted

Rudziu ja porobię fotki. Teraz też siedzę i pomniejszam bo nigdy tego nie robiłam i popstrykałam zdjęcia fantów w dużej rozdzielczości. Czwarty dzień siedzę i to dziadostwo kopiuję i pomniejszam:oops: Już wiem jak robić następne.

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Już widzę oczętami wyobraźni co się tam będzie działo :evil_lol:
pierwsza dostaniesz zaproszenie :loveu:[/QUOTE]

O mnie to już nie pamiętasz:obrazic:?
A Frajda zrobiła dziś.... koopolca:). Idzie w dobrym kierunku. Tylko Ewo nie wiem, czy początkowo nie będziesz musiała rozdzielić psiaków. Żeby z tą połamaną miednicą, na jednej łapie nie szalała zbytnio.

Posted

[quote name='ewu']Rudziu ja porobię fotki. Teraz też siedzę i pomniejszam bo nigdy tego nie robiłam i popstrykałam zdjęcia fantów w dużej rozdzielczości. Czwarty dzień siedzę i to dziadostwo kopiuję i pomniejszam:oops: Już wiem jak robić następne.[/QUOTE]

Ewu nie pomniejszaj, wyśllj mi na [email][email protected][/email] , picassa sama zmniejszy ;)

Posted

[quote name='ewab'][B]O mnie to już nie pamiętasz:obrazic:?[/B]

pamiętam ale malw nie mam :placz:
[B]A Frajda zrobiła dziś.... koopolca:). Idzie w dobrym kierunku. Tylko Ewo nie wiem, czy początkowo nie będziesz musiała rozdzielić psiaków. Żeby z tą połamaną miednicą, na jednej łapie nie szalała zbytnio[/B].
olimpiada specjalna druga edycja

Posted

moj pies bedzie standardowo na zewnatrz bo on nie spi w domu gardzi ciepłym posłankiem wiec kontak bedzie ograniczony wiem ze jak ją zobaczy to dostanie do glowy i bedzie sie pchał do domu ale dostanie narazie zakaz dreczenia

Posted

Udostępniałam małą gdzie się da, wchodzę na dogo, a tu mila niespodzianka. Jak większość też podziwiam [COLOR=#000000]Ewę 1980 za ogromne serducho! [/COLOR]:bday: <-- to dla psiaka [COLOR=#000000]Ewy 1980, czytałam, że ma urodzinki i akurat sunia na jego urodzinki będzie w domu [/COLOR];) Udostępniam dalej bidulkę!

Posted

[quote name='lenkaaaa2']Udostępniałam małą gdzie się da, wchodzę na dogo, a tu mila niespodzianka. Jak większość też podziwiam [COLOR=#000000]Ewę 1980 za ogromne serducho! [/COLOR]:bday: <-- to dla psiaka [COLOR=#000000]Ewy 1980, czytałam, że ma urodzinki i akurat sunia na jego urodzinki będzie w domu [/COLOR];) Udostępniam dalej bidulkę![/QUOTE]

dzieki Rino dostał już torcik z mięsa mielonego zniknął w tempie expres

Posted

Tak jak przypuszczałam owczarkarze nie zawiedli :multi:
[B]Mamy już w SKARPECIE OWCZARKOWEJ wystarczające poparcie dla zakupu karmy dla Frajdy[/B] :):):)

[B]Ewo[/B], proszę na PW o adres do wysyłki i numer telefonu dla kuriera
Jak dziewczynka będzie już u Ciebie zaraz składam zamówienie :)
A teraz idę poszukać odpowiedniej karmy dla naszej bidulinki ;)

Posted

[quote name='lunarmermaid']A ja czekam na informacje czy mój DT będzie dalej potrzebny dla suni... Na razie rezerwuję dla niej miejsce.[/QUOTE]

czy ona u Ciebie byłaby w domu???

Posted

[quote name='andzia69']Ewa, Lunarmermaid - dziękuję!!!!:loveu:

powiem wam, że nie wierzyłam, że się uda....aż nie wiem, co powiedzieć:placz:[/QUOTE]

nie placz chyba że ze szczęścia :)

Posted

[quote name='ewa1980o']nie placz chyba że ze szczęścia :)[/QUOTE]

no ze szczęścia! że sunia żyje, będzie żyła! i będzie miała opiekę!!!:):) a nie miejsce pod prysznicem w schronisku:(