tymuś Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 jezuuuu ile jeszcze tych bid?!!! ja moge podrzucać mój dpm jest pełny nie dam rady ją wziąść:-( Quote
wolf122 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [QUOTE]to myślę tak na szybko na co może by się przydać parę zl w utrzymaniu niuni w domku tymczasowym - taka opcja na teraz: - karma (jesli sucha to chyba jakaś lepsiejsza taka dla psiaków na rekonwalescencji?, a jeśli gotowana - to ryż? mięsko? ale tego się nie da wysłać raczej:smile:) - chyba przydałoby się coś na stawy, bo musi mieć je jak koń teraz (tak myślę) - leki - jeśli tfu tfu coś zacznie się paprać (bo to rożnie bywa, a trzeba pamiętać, że ona była cała w ziemi, duża utrata krwi) - zdjęcie szwów w ustalonym terminie - no i ew. potem jak wydobrzeje sterylizacja Jak myślicie? [/QUOTE]-ok czyli to przekleje na fb jesli chodzi o pomoc rzeczowa a pieniądze jak ktoś wpłaci,to już w Waszej gestii,co będzie potrzebne.Andzia przesłałem Ci priva w sprawie oferty dla Frajdy. ---------------------------------------------------------------------------------------- Doczytałem,że Rudzia przeklei informacje .To jeszcze lepiej.W takim razie Andzia jedynie co miałem do przekazania to ta oferta na priv:loveu: Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='DONnka']O jesssoo jakie dobre wieści :multi: :multi: :multi: Wpadłam przed chwilą do domu i od razu do kompa a tu taka miła niespodzianka :) [B]Ewa[/B] jesteś kochana dziewczyna :loveu: Czyli od jutra Frajda będzie się wylegiwać na poduszkach :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tak jak pisałam wcześniej SKARPETA OWCZARKOWA może zamówić worek dobrej karmy Zaraz zgłoszę to do przegłosowania :) Na ile znam owczarkarzy, jestem pewna, że będzie zgoda ;)[/QUOTE] ojj kochana gdybys poznała mojego owczarka :d niezła z niego gadzina Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Kochane , dobre Ludziska:) Frajda nawet nie wiesz ile dobrych myśli wokół Ciebie. Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Rudziu ja porobię fotki. Teraz też siedzę i pomniejszam bo nigdy tego nie robiłam i popstrykałam zdjęcia fantów w dużej rozdzielczości. Czwarty dzień siedzę i to dziadostwo kopiuję i pomniejszam:oops: Już wiem jak robić następne. Quote
ewab Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Już widzę oczętami wyobraźni co się tam będzie działo :evil_lol: pierwsza dostaniesz zaproszenie :loveu:[/QUOTE] O mnie to już nie pamiętasz:obrazic:? A Frajda zrobiła dziś.... koopolca:). Idzie w dobrym kierunku. Tylko Ewo nie wiem, czy początkowo nie będziesz musiała rozdzielić psiaków. Żeby z tą połamaną miednicą, na jednej łapie nie szalała zbytnio. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='ewu']Rudziu ja porobię fotki. Teraz też siedzę i pomniejszam bo nigdy tego nie robiłam i popstrykałam zdjęcia fantów w dużej rozdzielczości. Czwarty dzień siedzę i to dziadostwo kopiuję i pomniejszam:oops: Już wiem jak robić następne.[/QUOTE] Ewu nie pomniejszaj, wyśllj mi na [email][email protected][/email] , picassa sama zmniejszy ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='ewab'][B]O mnie to już nie pamiętasz:obrazic:?[/B] pamiętam ale malw nie mam :placz: [B]A Frajda zrobiła dziś.... koopolca:). Idzie w dobrym kierunku. Tylko Ewo nie wiem, czy początkowo nie będziesz musiała rozdzielić psiaków. Żeby z tą połamaną miednicą, na jednej łapie nie szalała zbytnio[/B]. olimpiada specjalna druga edycja Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 moj pies bedzie standardowo na zewnatrz bo on nie spi w domu gardzi ciepłym posłankiem wiec kontak bedzie ograniczony wiem ze jak ją zobaczy to dostanie do glowy i bedzie sie pchał do domu ale dostanie narazie zakaz dreczenia Quote
ewab Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Chętnie zobaczę drugą edycję paraolimpiady, ale za miesiąc:) Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 O mój boże :( zapisuję sunieczkę ...... Quote
lenkaaaa2 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Udostępniałam małą gdzie się da, wchodzę na dogo, a tu mila niespodzianka. Jak większość też podziwiam [COLOR=#000000]Ewę 1980 za ogromne serducho! [/COLOR]:bday: <-- to dla psiaka [COLOR=#000000]Ewy 1980, czytałam, że ma urodzinki i akurat sunia na jego urodzinki będzie w domu [/COLOR];) Udostępniam dalej bidulkę! Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='lenkaaaa2']Udostępniałam małą gdzie się da, wchodzę na dogo, a tu mila niespodzianka. Jak większość też podziwiam [COLOR=#000000]Ewę 1980 za ogromne serducho! [/COLOR]:bday: <-- to dla psiaka [COLOR=#000000]Ewy 1980, czytałam, że ma urodzinki i akurat sunia na jego urodzinki będzie w domu [/COLOR];) Udostępniam dalej bidulkę![/QUOTE] dzieki Rino dostał już torcik z mięsa mielonego zniknął w tempie expres Quote
ewu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Ewu nie pomniejszaj, wyśllj mi na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , picassa sama zmniejszy ;)[/QUOTE] Dobrze, te fanty robię już tydzień dla Keksa ale mam już nowe dla Frajdy i jak obfocę, to wyślę. Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 dziewczyny chylę czoła przed Wami jesteście wspaniałe :) Quote
Mysza2 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Weszłam i oczom nie wierzę, Ewa ogromny szacunek. Chylę czoła przed wszystkimi:) Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ja mam nadzieję że podołam temu wszystkiemu Quote
DONnka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Tak jak przypuszczałam owczarkarze nie zawiedli :multi: [B]Mamy już w SKARPECIE OWCZARKOWEJ wystarczające poparcie dla zakupu karmy dla Frajdy[/B] :):):) [B]Ewo[/B], proszę na PW o adres do wysyłki i numer telefonu dla kuriera Jak dziewczynka będzie już u Ciebie zaraz składam zamówienie :) A teraz idę poszukać odpowiedniej karmy dla naszej bidulinki ;) Quote
lunarmermaid Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 A ja czekam na informacje czy mój DT będzie dalej potrzebny dla suni... Na razie rezerwuję dla niej miejsce. Quote
andzia69 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Ewa, Lunarmermaid - dziękuję!!!!:loveu: powiem wam, że nie wierzyłam, że się uda....aż nie wiem, co powiedzieć:placz: Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='lunarmermaid']A ja czekam na informacje czy mój DT będzie dalej potrzebny dla suni... Na razie rezerwuję dla niej miejsce.[/QUOTE] czy ona u Ciebie byłaby w domu??? Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='andzia69']Ewa, Lunarmermaid - dziękuję!!!!:loveu: powiem wam, że nie wierzyłam, że się uda....aż nie wiem, co powiedzieć:placz:[/QUOTE] nie placz chyba że ze szczęścia :) Quote
andzia69 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='ewa1980o']nie placz chyba że ze szczęścia :)[/QUOTE] no ze szczęścia! że sunia żyje, będzie żyła! i będzie miała opiekę!!!:):) a nie miejsce pod prysznicem w schronisku:( Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 u mnie w domu jest full ciepelko w kuchni na czujniku 23 stopnie pupa jej nie zmarznie :) Quote
ewa1980o Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 nie powiem ze ide spac ide polezec i rano ruszamy dam jesc mojej trzódce wysiusiam wykupkam ich i jedziemy Quote
Recommended Posts