Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewa1980o']nie powiem ze ide spac ide polezec i rano ruszamy dam jesc mojej trzódce wysiusiam wykupkam ich i jedziemy[/QUOTE]
To jednak spróbuj usnąć, bo kawałek drogi przed Wami:) Pół Polski czeka na wieści od Was:)

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no zaraz wyjazd zbieramy tylko graty wałówka na podróż gotowa jeszcze tylko na 5 min do pracy dopompowac koła zabrać zapas no i jazda do kielc nigdy tam nie byłam :) trzymajcie kciuki żeby w stolicy był spokoj

Posted

[quote name='ewa1980o']no zaraz wyjazd zbieramy tylko graty wałówka na podróż gotowa jeszcze tylko na 5 min do pracy dopompowac koła zabrać zapas no i jazda do kielc nigdy tam nie byłam :) trzymajcie kciuki żeby w stolicy był spokoj[/QUOTE] Mój TZ jak jeździł z Kielc do Ostródy to zawsze omijał Warszawę - chyba przez Pruszków i Nowy Dwór Mazowiecki.

Posted

[quote name='ewa1980o']pojedziemy przez wawe jakby cos to wyjedziemy jakos objedziemy moze z rana nie bedzie zadnych manifestacji itp[/QUOTE]
andzia69 zapewne napisze o której będziecie wyjeżdżać z Kielc do Makowa-
więc jeśli dogomaniacy warszawiacy będą wiedzieć coś na temat problemów z przejazdem w Warszawie to niech dadzą znać przez andzię69, żebyście się z Frajdą w jakąś manifestację nie władowali.

Posted

[quote name='ewa1980o']no zaraz wyjazd zbieramy tylko graty wałówka na podróż gotowa jeszcze tylko na 5 min do pracy dopompowac koła zabrać zapas no i jazda do kielc nigdy tam nie byłam :) trzymajcie kciuki żeby w stolicy był spokoj[/QUOTE]

Szczęśliwej drogi!!!
myślami jestem z Wami!!!!!!

czekamy na Was !!!!

Posted

[quote name='ewa1980o']no zaraz wyjazd zbieramy tylko graty wałówka na podróż gotowa jeszcze tylko na 5 min do pracy dopompowac koła zabrać zapas no i jazda do kielc nigdy tam nie byłam :) trzymajcie kciuki żeby w stolicy był spokoj[/QUOTE]

Szerokiej drogi :) Czekamy na wiadomości :)

Posted

[quote name='ewab']Sunia już w drodze. Andzia69 wkrótce napisze więcej i wklei zrobione foty.[/QUOTE]
No to czekamy na wieści :)