Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DONnka']Ewuś, Gajunia była w Kamironie na specjalnych zasadach sponsorowana przez jedną osobę, która planowała adopcję

Zrobiłam Frajdzie wątek na owczarek.pl
[URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=21627[/URL]

[B]Dobrze byłoby tam wstawić numer telefonu do kontaktu[/B][/QUOTE]
Andzia69 jest osobą decyzyjną. Jej numer 604275553

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i się pobeczałam, bo koło mnie na kocyku moja od 3 miesiacy sunia bez ogona, palca u łapy i z uszkodzonym uchem, jak zobaczyłam tę onkę, to od razu................

całym sercem życze suni by znalazła dom i czlowieka który ja pokocha

Posted

[quote name='ewa1980o']niech mi ktoś powie gdzie ona wogole na chwilę obecna sie znajduje ???? jak zobaczylam te zdjecia to mi się słabo zrobiło[/QUOTE]

W gabinecie u weta

Posted

[quote name='ewa1980o']czy sa jakies osoby zainteresowane przygarnac ja chociaż na dt??? rozumiem że w kielcach u weta[/QUOTE]

jak na razie nikt nie jest zdecydowany:( sunia jest w Kielcach u weta

Posted

[url]https://www.facebook.com/events/224979454299243/?notif_t=plan_user_invited[/url]

Frajda kolejne psie nieszczęście . Została znaleziona w Kielcach wychudzona, z urwaną łapką, oskalpowanym ogonem, naderwanym uszkiem i pękniętą miednicą w dniu 8.11.2012r. Wielu ludzi ją widziało , odwracali wzrok żeby nie widzieć strasznego cierpienia suni . Nikt oczywiście z wielu ludzi nie pomógł, dopiero mężczyzna który sam ma psy zaalarmował kogo się da i sunia została zabrana do lecznicy . Ze względu na jej stan od razu wczoraj też została przeprowadzona poważna operacja amputowania łapki ogona, oraz fragmentu uszka . Ponadto Frajda ma złamaną miednicę . Sunia pomimo ogromnego bólu jest przekochanym psiakiem. Pani doktor jest zachwycona sunią i jej charakterem.
Frajda ma ok 5 lat
Najbardziej w tym momencie potrzebny jest Frajdzie dom tymczasowy, w schronie w jej stanie nie ma szans :(

Frajda jest pod opieką
STOZ Zwierzak: Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak” w Kielcach .

Kontakt w sprawie pomocy Frajdzie
[email][email protected][/email]
telefon 604275553

Album ze zdjęciami Frajdy - uwaga drastyczne :(
[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.530378016990967.135505.226378040724301&type=1[/URL]

Watek Frajdy na dogomanii
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235253-Onka-z-urwan%C4%85-%C5%82ap%C4%85-oskalpowanym-ogonem-szukamy-dt-lib-ds-na-CITO%21%21%21%21drastyczne"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235253-Onka-z-urwan%C4%85-%C5%82ap%C4%85-oskalpowanym-ogonem-szukamy-dt-lib-ds-na-CITO!!!!drastyczne[/URL]!!!

Gdyby ktoś mógł i zechciał wspomóc leczenie i utrzymanie suni prosimy o wpłaty
z dopiskiem darowizna dla Frajdy

STOZ Zwierzak: Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”
ul. Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce
PL 68 1240 1372 1111 0010 2812 7861
SWIFT: PKOPPLPW

Dziękujemy :)

Posted

[quote name='ewa1980o']czytalam tak na szybko i wydawalo mi sie ze kto ja chcial na DT jak mozna jej pomoc na chwile obecna???[/QUOTE]

jeden dt to 4 piętro i Szczecin, drugi dt dopiero od połowy grudnia...tak więc w tej chwili nie ma nic...

dt ona musi mieć z jak najmniejszą ilością schodów ze względu na urazy, musi być tylko na siku, kupkę wyprowadzona na chwilkę i tyle - przynajmniej przez miesiąc...
Sunia była na pewno domowa - w klatce nie zrobi nic, jak się do niej powie "chodź" to wie po co, umie chodzić na smyczy i bardzo chce się tulić do człowieka...jest przekochana!

Posted

[quote name='ewa1980o']niech mi ktoś powie gdzie ona wogole na chwilę obecna sie znajduje ???? jak zobaczylam te zdjecia to mi się słabo zrobiło[/QUOTE]
Jest w Kielcach.

Posted

[quote name='andzia69']jeden dt to 4 piętro i Szczecin, drugi dt dopiero od połowy grudnia...tak więc w tej chwili nie ma nic...

dt ona musi mieć z jak najmniejszą ilością schodów ze względu na urazy, musi być tylko na siku, kupkę wyprowadzona na chwilkę i tyle - przynajmniej przez miesiąc...
Sunia była na pewno domowa - w klatce nie zrobi nic, jak się do niej powie "chodź" to wie po co, umie chodzić na smyczy i bardzo chce się tulić do człowieka...jest przekochana![/QUOTE]
Jeden miesiąc to niedługo. Boże co robić??????

Posted

[quote name='wegielkowa']Rozsyłam, gdzie się da, do znajomych z facebooka z prośbą o nagłośnienie.

Do kiedy jest u weta?[/QUOTE]
Nie wiem ale to chyba krótki pobyt.

Posted

[quote name='ewa1980o']dobra rozumiem że musialabym ją wziasc na jeden miesiąc bo jest jakis domek dla niej ja mieszkam w domu mam okolo 10 schodow ale jesli trzeba moge ja znosic[/QUOTET
Tak, szukamy na jeden miesiąc.Po 15-tym grudnia jest dt.

Posted

[quote name='ewa1980o']mogę sie nia zajać przez ten miesiac rozmawialam z mężem a drugi dom skad jest???[/QUOTE]

jeden to Szczecin i 4 piętro więc raczej odpada...nie da rady...
drugi to chyba Białystok? ale pewna nie jestem - odp. na pw