ewab Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Pragnę Was poinformować, że na konto "Zwierzaka" do dziś wpłynęło łącznie dla Frajdy 705 zł. Wpłaty dogomaniackie: - Caryca26 i jej siostra - 20 zł - Lepus - 150 zł Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim darczyńcom Gdybym nie rozszyfrowała jakiegoś nicka z dogo, proszę się upominać. Quote
malagos Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='ewab']Pragnę Was poinformować, że na konto "Zwierzaka" do dziś wpłynęło łącznie dla Frajdy 705 zł. Wpłaty dogomaniackie: - Caryca26 i jej siostra - 20 zł - Lepus - 150 zł Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim darczyńcom Gdybym nie rozszyfrowała jakiegoś nicka z dogo, proszę się upominać. Moze lepiej wpłaty i wydatki (rachunki) umieścić w pierszym poście, jak zazwyczaj? Quote
ewa1980o Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 malagos napisał(a):Cóż sie dziwić, Maków to jeszcze zacofana mieścina mazowiecka..........Przebijamy z TŻ tu głową mur do prawie 30 lat........ no niestety makow to miasto emerytów, bezrobotnych itp Quote
ewa1980o Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 b-b napisał(a):A z jakim zwierzaczkiem byli? Tak czy siak szkoda zwierza bo przy takich "ludziach" gdyby straciło łapkę to pewnie by poszło do uśpienia :roll: Durnota ludzka nie zna granic! :angryy: z jamniorem byli Quote
andzia69 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='ewab']Pragnę Was poinformować, że na konto "Zwierzaka" do dziś wpłynęło łącznie dla Frajdy 705 zł. Wpłaty dogomaniackie: - Caryca26 i jej siostra - 20 zł - Lepus - 150 zł Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim darczyńcom Gdybym nie rozszyfrowała jakiegoś nicka z dogo, proszę się upominać. to jeszcze pani Mira H. wplacila przez PayPala do Malawaszki 50$ - jak dotrą na konto STOZu to obwieszczę:):) [TABLE] [TR] [TD="width: 82"][FONT=Calibri]10.11.2012[/FONT][/TD] [TD="width: 208"][FONT=Calibri]Anna L-S[/FONT] [/TD] [TD="width: 150"][FONT=Calibri]Lublin[/FONT][/TD] [TD="width: 146"][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD="width: 120"][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD="width: 76"][FONT=Calibri]10,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Michalina i Bogdan[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Chorzów[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]70,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Krystian K[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Gdańsk[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]50,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Monika N[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Konin[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Caryca26 i jej siostra[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]20,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Katarzyna N[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Busko Zdrój[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]10,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Małgorzata S[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Kielce[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]10,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Daria K[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]kielce[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]10,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Teresa M-T[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Skawina[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]25,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Edyta G[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Gdynia[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]20,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Aleksandra K[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Kraków[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]20,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Małgorzata M[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Kielce[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]10,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]12.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Justyna J[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Kielce[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]10,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]14.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Mariola Ch[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Gliwice[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]30,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]14.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Andrzej S[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Łódź[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]50,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]15.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Agata W[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Zd. Wola?[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]200,00[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD][FONT=Calibri]15.11.2012[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Alina L.-S.[/FONT] [/TD] [TD][FONT=Calibri]Lublin[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri] [/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD][FONT=Calibri]10,00[/FONT][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD="width: 82"][FONT=Calibri]19.11.2012[/FONT][/TD] [TD="width: 208"][FONT=Calibri]Anna Z.[/FONT] [/TD] [TD="width: 150"][FONT=Calibri]Warszawa[/FONT][/TD] [TD="width: 146"][FONT=Calibri]lepus[/FONT][/TD] [TD="width: 120"][FONT=Calibri]Frajda[/FONT][/TD] [TD="width: 76"][FONT=Calibri]150,00[/FONT][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
b-b Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ...ewa1980o napisał(a):z jamniorem byli już mi go żal :/ Quote
DONnka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Andzia69, a jednak nie jest tak źle ;) Ewa1980o, mam pytanie: CZY PUSZECZKI OD SKARPETY OWCZARKOWEJ JUŻ DOTARŁY ??? Wczoraj dostałam na maila potwierdzenie, że wysłane a dziś dostałam rachunek :) I jeszcze powinna dojść jedna paczucha od ciotki z owczarek.pl Niezmiennie głaski dla Księżniczki wysyłam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewa1980o Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='DONnka']Andzia69, a jednak nie jest tak źle ;) Ewa1980o, mam pytanie: CZY PUSZECZKI OD SKARPETY OWCZARKOWEJ JUŻ DOTARŁY ??? Wczoraj dostałam na maila potwierdzenie, że wysłane a dziś dostałam rachunek :) I jeszcze powinna dojść jedna paczucha od ciotki z owczarek.pl Niezmiennie głaski dla Księżniczki wysyłam :loveu: :loveu: :loveu: DONKA jeszcze do mnie nic nie dotarło ale myśle że jutro powinno dotrzeć dostałam smsa od Zachary, że legowisko wysłane i na dniach powinno być :) dziekujemy za pamięć Frajda jest glaskana caly czas futerko jest juz inne czyste mieciutkie zero sladow krwi przybywa na wadze da się to odczuć jak się ją nosi na rękach Quote
ewab Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 b-b napisał(a):... już mi go żal :/ Jamniki są niestety podatne na kontuzje. Trzeba życzyć psiakowi dużo zdrowia. Quote
ewa1980o Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ewab napisał(a):Jamniki są niestety podatne na kontuzje. Trzeba życzyć psiakowi dużo zdrowia. on nie byl kontuzjowany miał podawaną kroplówke bo miał zabandażowany wenflon na łapce Frajda wzbudza zainteresowanie na osiedlu dziś pan szedł i obracał sie kilka razy na nią w końcu wypowiedział złotą myśl "ona nie ma łapki" odpowiedziałam tylko - jak widać Quote
Malgoska Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 powodzenie ma królewna niech się jej wszyscy kłaniają... Quote
pikola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 wolf122 napisał(a):To właśnie ten "najlepszy sort" ludzi :angryy: Empatii u nich nie zaznasz.Pewnie byli u weta pytac o eutanazję dla siebie :evil_lol: Ostatnie zdanie..oplulam monitor:roflt: Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ludzie bywają durni... A propos oceniania psiej urody, to kiedyś w towarzystwie zapytano mnie ile mam psów, odpowiedzi udzieliła Pani domu, cytuję: "ona ma trzy obrzydlywe ale obrzydlywe kundle....":megagrin::megagrin::megagrin: Lubię to drugie "y" w obrzydlywe:) Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Frajda jest cudna:) Na pytanie :to ona nie ma łapy.... trzeba było walnąć :"ale ma za to rozum" :):) Quote
malagos Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='ewu']Ludzie bywają durni... A propos oceniania psiej urody, to kiedyś w towarzystwie zapytano mnie ile mam psów, od Edytuj postpowiedzi udzieliła Pani domu, cytuję: "ona ma trzy obrzydlywe ale obrzydlywe kundle....":megagrin::megagrin::megagrin: Lubię to drugie "y" w obrzydlywe:) Super! to jak moją warszawską sąsiadkę zapytałam, czy moze chce pieska, odpowiedziała, że "tylko szmaucerka" moze wziąć :) Quote
Mysza2 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ewu napisał(a):Ludzie bywają durni... A propos oceniania psiej urody, to kiedyś w towarzystwie zapytano mnie ile mam psów, odpowiedzi udzieliła Pani domu, cytuję:"ona ma trzy obrzydlywe ale obrzydlywe kundle....":megagrin::megagrin::megagrin: Lubię to drugie "y" w obrzydlywe:) obrzydlywa pani domu :evil_lol::evil_lol: Quote
divia_gg Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ciotki moze sie dacie zaprosic na bazarek na m.in. Zwierzaka, organizację która księżniczkę uratowała? ZAPRASZAM: http://www.dogomania.pl/forum/threads/235150-*-WSZYSTKO%28m-in-RADIO-g%C5%82o%C5%9Bniki%29-na-Zwierzaka-i-na-Kielce-Do-30-11-g-21-ZAPRASZAM?p=19931994#post19931994 Quote
ewa1980o Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 witam wszystkich i z góry dziękujemy skarpecie za puszeczki bardzo dobre Frajda juz jedna napoczęła :) oraz wielkie podziękowania dla Zachary za przepiękne ogromne mięciutkie legowisko dla niuni DZIĘKI DZIĘKI WIELKIE DZIĘKI :Cool!: Quote
stepelkaa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Witamzapraszam na [SIZE=7]BAZAREK OGŁOSZENIOWY na rzecz PSIAKÓW Z KIELECKIEGO SCHRONISKA. [SIZE=4]TO TYLKO 5 ZŁ, A MOŻE SPRAWIĆ TAK WIELE. [SIZE=5]POMÓŻMY SPĘDZIĆ TYM BIEDAKOM SZCZĘŚLIWE ŚWIĘTA. http://www.dogomania.pl/forum/thread...NIOWY-DO-20-12 zapraszam, bo narazie ciisza :) Quote
zachary Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ewa1980o, a czy można prosić o zdjęcie Frajdy na legowisku, jak zechce oczywiście hrabianka zejść z Twojego łóżka na podłogę ....:lol: Quote
ewa1980o Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 zachary napisał(a):ewa1980o, a czy można prosić o zdjęcie Frajdy na legowisku, jak zechce oczywiście hrabianka zejść z Twojego łóżka na podłogę ....:lol: jak tylko na nim zalegnie to ją uwiecznię narazie omija je odpoczywa na łóżku Quote
zachary Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Oj, chyba powinnam była zamówić legowisko XXXL:razz:....wtedy ewa1980o miałaby gdzie spać....:evil_lol:. Ja przy swojej sforze 6 futer wyekspediowałam wszystkie z łóżka, bo nogi mi drętwiały, nie miałam się gdzie obrócić i nie mogłam się wyspać...:cool3:, a to skutkowało nerwowością i opadaniem z sił:cool3:... Quote
DONnka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='ewa1980o']witam wszystkich i z góry dziękujemy skarpecie za puszeczki bardzo dobre Frajda juz jedna napoczęła :) oraz wielkie podziękowania dla Zachary za przepiękne ogromne mięciutkie legowisko dla niuni DZIĘKI DZIĘKI WIELKIE DZIĘKI :Cool!: Niech dziewczyna wcina na zdrowie :) Dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Recommended Posts