Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
U mnie żeby było śmieszniej, to legowiska duże zajęły mniejsze psy, a w małe legowiska wcisnęły się duże psiaki....

u mnie pewnie bedzie smieszniej bo pewnie ja na nim spac bede, poprosze jeszcze o jakis kocyk ciepły :)

Posted

ewa1980o napisał(a):
u mnie pewnie bedzie smieszniej bo pewnie ja na nim spac bede, poprosze jeszcze o jakis kocyk ciepły :)

I jak? Wygodnie było?:)

Posted

[quote name='ewa1980o']bardzo wygodnie :D nie wiem czemu ona nie chce sie położyc :( bedziemy nad tym pracowac

połóż legowisko na wersalce;) będzie miała 2 wyjścia - albo wleźć do legowiska, jak nie będzie miala wolngo miejsca (bo oczywiście ty będziesz okupowała ten luz:)) albo się poloży na kocu u podnóża:diabloti: a ty będziesz miała całą wersalkę dla siebie:evil_lol:

widziałyscie tą naszą nową chudziutką kostuchowatą onkę w ciaży?:(

skóra...kości...i wieeelki brzuch:(

Posted

matko ile tych biedaczkow gdzie sie nie zerknie to jakas tragedia ja to bym wszystkie te owczarki zabrała do siebie, kiedy ludzie w polsce sie nauczą że sterylizacja dla suki to nie jest największa kara

Posted (edited)

[quote name='Cantadorra']Andzia, a co będzie z sunią? Będzie mieć wątek na dogo?
Miziaki dla pięknej Frajdy :)

ja już nie dam rady prowadzić kolejnego wątku:( w tej chwili najlepszy byłby dla niej dt...no ale wiadomo jak jest:( generalnie wetka powiedziała, że musimy ją dobrze karmić, zeby się zaokrąglila, że w jej stanie nie zaryzykuje aborcyjnej (pozostanie nam potem je uśpić, jeśli się nie zdąży:()...

Nowe legowisko królowej Frajdoliny!:)

Edited by andzia69
Posted

ewab napisał(a):
Na takie legowisko to się zmieszczą oba psiaki razem z Ewcią:)

z moim gigantem napewno by sie nie zmieściła ja dopiero teraz zauważyłam jaki on jest DUŻY, ja juz próbowałam legowisko bardzo wygodne trzeba sie tylko odpowiednio zwinąć w kuleczkę :D

Posted

ewa1980o napisał(a):
z moim gigantem napewno by sie nie zmieściła ja dopiero teraz zauważyłam jaki on jest DUŻY, ja juz próbowałam legowisko bardzo wygodne trzeba sie tylko odpowiednio zwinąć w kuleczkę :D

E tam, nie znasz psich możliwości:)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Andzia, podrzucaj tutaj info na temat ciężarnej suni, tak mi szkoda biedulki i tych maluchów :)

Ja też poproszę :)

A Frajdolina na posłaniu wygląda cudnie :multi:
Chyba się jednak do niego przekonała, bo wydaje się taka odprężona i zrelaksowana :razz:
I zapytam jeszcze za Cantadorrą - jak relacje rezydenta i Frajdy ?
Czy nadal jest od niej izolowany ?

Rozumiem, że druga paczka z owczarek.pl jeszcze nie dotarła :roll: