Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='toyota']Frodzik jest mało mną zainteresowany, po wyjściu z klatki ma ochotę biegać i biegać. Trudno jest zrobić mu fotkę, bo oczywiście nie reaguje na swoje imię, więc nie mam jak go zawołać, aby uśmiechnął się do obiektywu ;). Gonię więc za nim z aparatem i takie są efekty :).[/QUOTE]
A jak wygląda sprawa z kontrolą nad siku-kupka ? Jest jakaś poprawa ?

Posted

[quote name='toyota']Trzeba dopytać, ale z tego co rozmawiałam to może jak najbardziej spacerować. Chodzi jednak o to, żeby chodził na smyczy, bo jak jest puszczony luzem, to szaleje i wtedy plączą mu się tylne łapki. Ma chodzić powoli i ładnie - to też jest dla niego rehabilitacja.
On sobie bardzo dobrze radzi jak idzie normalnym tempem, tylko, że ma lekkie adhd i woli biegać.[/QUOTE]
będzie dobrze-a że woli biegać-cóż się małemu dziwić? Musi odszukać te wszystkie fajne rzeczy,o których mu TZ nescci opowiadał:evil_lol:

Posted

[quote name='keakea']Byle sobie przedwczesnym wariowaniem nie zrobił krzywdy w ten ledwo co poskładany do kupy kręgosłupek...[/QUOTE]
będziemy pilnować małego i jego kręgosłupka

Posted (edited)

[quote name='danka1234']Doczytałam na fb ze ten transport dla jamnisia potrzebny jest na trasie Grudziądz -Byczyna?
bo z postów tutaj wyczytałam co innego wiec to byłaby zupełnie inna trasa.[/QUOTE]
DT ma być w Sierosławicach koło Byczyny woj.opolskie, więc najlepiej trasa Grudziądz - Byczyna, Grudziądz - Opole, Grudziądz - Kluczbork.

Edited by szyszunia557
Posted

[quote name='szyszunia557']DT ma być w Sierosławicach koło Byczyny, więc najlepiej trasa Grudziądz - Byczyna, Grudziądz - Opole, Grudziądz - Kluczbork.[/QUOTE]

Dziękuje, to jednak inna trasa niż myślałam.

Posted

[quote name='keakea']Byle sobie przedwczesnym wariowaniem nie zrobił krzywdy w ten ledwo co poskładany do kupy kręgosłupek...[/QUOTE]

Musiałby mieć zakładany gorset stabilizujący kręgosłup. Trzeba o to zapytać weterynarza, który wykonał operację.

Posted (edited)

[quote name='Hope2']oby tylko dogadał się z moimi psami...[/QUOTE]

Dogada się, wierze w to, no mam nadzieję.
Hope2 podeslij jak najszybciej zdjęcia bazarkowe.

Edited by Isadora7
Posted

[quote name='ewu']To i tak dobrze. Będzie i siku pod kontrolą:)[/QUOTE]... będzie ,będzie ... na prawdę u maluszka wieści zmieniają się ... tylko na lepsze :)

[QUOTE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/124166-hektor2461"][B]hektor2461[/B][/URL]

[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/user-offline.png[/IMG]Musiałby mieć zakładany gorset stabilizujący kręgosłup. Trzeba o to zapytać weterynarza, który wykonał operację. [/QUOTE]... podoba mi się ten pomysł :)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Jak coś, to ja w niedzielę jadę trasą Bydgoszcz- Wrocław, więc mogłabym troche dołożyć drogi w obie strony, niestety za zrzutę na paliwo, bo jak zwykle jestem pod kreską.....[/QUOTE]

To już jest coś !

Posted

[quote name='ulvhedinn']Jak coś- to tel do mnie 695 320 659, bo będę większość czasu poza netem. Musiałabym nadłożyć niecałe 300 km, czyli ok 100- 120 zł za paliwo.[/QUOTE]
[B]Oj to nie problem. Ja obiecałam Frodo na 1 miesiąc hoteliku a ,że ma bdt , to część tej kwoty Ci wyślę i będzie na paliwo.
To co zgoda?[/B]