Mysza2 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 piescofajnyjest napisał(a):a po spacerze-pelna okupacja stolu:loveu: jakbyś przy tym była:):):), ale nie chciałam się powtarzać i robić zdjęć bo byłyby kopią z poprzedniego tygodnia:):) Tylko na stole pączki były tym razem:) Quote
Mysza2 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 andegawenka napisał(a):ale maleństwo:-D Ninuś :cool3::mad:, że niby co, że duży jest:roll: Quote
AgusiaP Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jaki duży :shake: Twoja Sabcia to jest duża ;) Szkoda, że nie mogłam dzisiaj być z Wami na tych pączkach robionych przez Zosię:-( Quote
Mysza2 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Agunia:) Zapasik Zosia dała mi na wynos, możesz się załapać:):) Quote
AgusiaP Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Mysza2 napisał(a):Agunia:) Zapasik Zosia dała mi na wynos, możesz się załapać:):) to proszę mi jednego pączusia zostawić :eviltong: wiosenka napisał(a):A kiedy badanie? Planowana wizyta jest w tym tygodniu tzn.w tym co od jutra będzie;) Quote
szafranekm Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 AgusiaP napisał(a):to proszę mi jednego pączusia zostawić :eviltong: Planowana wizyta jest w tym tygodniu tzn.w tym co od jutra będzie;) Trzymam mocno kciuki za badania Biszkopcia. Quote
AgusiaP Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 szafranekm napisał(a):Trzymam mocno kciuki za badania Biszkopcia. Nie dziękujemy;) i też trzymamy;) Quote
Mysza2 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Z Biszkopcikiem jestesmy zapisane na piątek na 16:30 do weta:) i jedziemy z Agusią:) Edited February 5, 2013 by Mysza2 Quote
b-b Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A panie były tak dobre i z pieskami pysznymi pączkami się podzieliły?:cool3: Quote
Mysza2 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 b-b napisał(a):A panie były tak dobre i z pieskami pysznymi pączkami się podzieliły?:cool3: a jak myślisz :):):) Quote
AgusiaP Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja myślę, że tym pięknym, proszącym oczom oprzeć się nie mogłyście;) Quote
piescofajnyjest Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 zycie za cieplego paczka z roza...... Quote
andegawenka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 piescofajnyjest napisał(a):zycie za cieplego paczka z roza...... ...jutro;) Quote
piescofajnyjest Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Wy jutro......a ja????? ech.....:( Quote
Mysza2 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A my już po kontroli u weta. U Biszkopcika nic złego się nie dzieje :multi::multi::multi: Mamy przyjść za 3 miesiące , chyba żeby nas coś niepokoiło. Oczywiście koncert dał w poczekalni jak zwykle:), ale dzisiaj po raz pierwszy nic nieprzyjemnego przy nim nikt nie robił. A jak Biszkopt śpiewał w poczekalni, to dwa inne się dołączyły, trio tenorów :evil_lol::evil_lol: Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Mysza2 napisał(a):A my już po kontroli u weta. U Biszkopcika nic złego się nie dzieje :multi::multi::multi: Mamy przyjść za 3 miesiące , chyba żeby nas coś niepokoiło. Oczywiście koncert dał w poczekalni jak zwykle:), ale dzisiaj po raz pierwszy nic nieprzyjemnego przy nim nikt nie robił. A jak Biszkopt śpiewał w poczekalni, to dwa inne się dołączyły, trio tenorów :evil_lol::evil_lol: Oj to było wesoło:evil_lol: Bardzo się cieszę, że nic złego się nie dzieje i tak trzymaj Biszkopciku ty nasz kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Agunia, jak Biszkopt tak śpiewał, a inne się dołączyły to ja z nim oczywiście wyszłam, Biszkopt od razu kita do góry, wypadł z lecznicy, przeszliśmy parę kroków i on jak zwykle obrót głowy i kontrola czy Zosia jest. A tu Zosi nie ma bo została w środku. I myślisz, że chciał iść ze mną? Zwrot i pod drzwi lecznicy. Quote
AgusiaP Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Mysza2 napisał(a):Agunia, jak Biszkopt tak śpiewał, a inne się dołączyły to ja z nim oczywiście wyszłam, Biszkopt od razu kita do góry, wypadł z lecznicy, przeszliśmy parę kroków i on jak zwykle obrót głowy i kontrola czy Zosia jest. A tu Zosi nie ma bo została w środku. I myślisz, że chciał iść ze mną? Zwrot i pod drzwi lecznicy. Ale on jest za Zosią ;) Wolał wrócić do miejsca, którego tak panicznie się boi, byle być z nią... Quote
MALWA Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Kochana psinka! Dobrze, że dupinka zdrowa! Quote
Recommended Posts