halszka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Dzień dobry Biszkopciku,dzień dobry Wszystkim :) Quote
Mysza2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='MALWA']Fajne zdjęcia, a przede wszystkim BIszkopt fajny........ A co z jego wynikami, kiedy będą?[/QUOTE] Już dawno były przecież, nie są dobre, ale miejmy nadzieję że to paskudztwo nie będzie się odnawiać. Quote
MALWA Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mysza2']Już dawno były przecież, nie są dobre, ale miejmy nadzieję że to paskudztwo nie będzie się odnawiać.[/QUOTE] Dzięki za info, zaraz przeszukam posty i sprawdzę jeszcze raz.....niestety tak jestem ostatnio z bieżącymi informacjami........ Quote
andegawenka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='MALWA']Dzięki za info, zaraz przeszukam posty i sprawdzę jeszcze raz.....niestety tak jestem ostatnio z bieżącymi informacjami........[/QUOTE] Nie szukaj wyników tylko opis Myszki. Quote
MALWA Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='andegawenka']Nie szukaj wyników tylko opis Myszki.[/QUOTE] Już znalazłam z 4 stycznia opis, ze swiństwo ścięte i wszystko sie goi, ale też pamiętam, ze Ela pisła, że na początku lutego ma być kontrola.....dlatego tak pilnuję co dalej.... Quote
Mysza2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='MALWA']Już znalazłam z 4 stycznia opis, ze swiństwo ścięte i wszystko sie goi, ale też pamiętam, ze Ela pisła, że na początku lutego ma być kontrola.....dlatego tak pilnuję co dalej....[/QUOTE] Tak, pójdziemy na kontrolę w przyszłym tygodniu:) Quote
andegawenka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='MALWA']Już znalazłam z 4 stycznia opis, ze swiństwo ścięte i wszystko sie goi, ale też pamiętam, ze Ela pisła, że na początku lutego ma być kontrola.....dlatego tak pilnuję co dalej....[/QUOTE] Też czekam:roll: Quote
szafranekm Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Oby było dobrze, trzeba mieć nadzieję. Quote
b-b Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Marycha35']Biszkopoto będzie zdrowy, to pewne:)[/QUOTE] Nic innego nie wchodzi w rachubę ;) Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Biszkopciku, spij slodko:loveu: Quote
andegawenka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Elu zrób Biszkoptowi fotkę z daleka, może wtedy bedzie można zobaczyć jego wielkość, bo wydaje się bardzo duży Quote
Mysza2 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 andegawenka napisał(a):Elu zrób Biszkoptowi fotkę z daleka, może wtedy bedzie można zobaczyć jego wielkość, bo wydaje się bardzo duży Jutro do niego jadę to zrobię:) A na dworze ma być czy w domu? Quote
AgusiaP Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 andegawenka napisał(a):Elu zrób Biszkoptowi fotkę z daleka, może wtedy bedzie można zobaczyć jego wielkość, bo wydaje się bardzo duży A na prawdę nie jest ;) te zdjęcia nie dość, że pogrubiają to jeszcze powiększają:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 AgusiaP napisał(a):A na prawdę nie jest ;) te zdjęcia nie dość, że pogrubiają to jeszcze powiększają:evil_lol: No właśnie, ja tego nie rozumiem , przecież on nie jest duży, Ninuś koniecznie musisz go zobaczyć na żywo:), zapraszamy do Sosnowca:):) Quote
andegawenka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Mysza2 napisał(a):Jutro do niego jadę to zrobię:) A na dworze ma być czy w domu? Na dworze Elu. Minio tak mi się wydawało że był dość obszerny ale gdy go zobaczyłam z daleka z moją sąsiadką to takie maleństwo maszerowało. Mam ten obraz do dziś:roll: Quote
Mysza2 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 andegawenka napisał(a):Na dworze Elu. Minio tak mi się wydawało że był dość obszerny ale gdy go zobaczyłam z daleka z moją sąsiadką to takie maleństwo maszerowało. Mam ten obraz do dziś:roll: Minio ważył 11 pisałaś, a Biszkopcik 13:) Quote
andegawenka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Mysza2 napisał(a):Minio ważył 11 pisałaś, a Biszkopcik 13:) No ale Mini był przyziemny a Biszkot na szczudłach chodzi;) Quote
Mysza2 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 andegawenka napisał(a):No ale Mini był przyziemny a Biszkot na szczudłach chodzi;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sobie wypraszam :mad:, a jak Zosi powiem to Cię znielubi i znieważy :diabloti: A taj serio to jest wyższy od Twojego Niunia, inna budowa, no i on kosmaty jest i dlatego wydaje się obszerniejszy:) Quote
Mysza2 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Biszokpcik na dzisiejszym długim spacerze nad Brynicę Szkoda że dzień taki dzisiaj pochmurny i wietrzny Quote
piescofajnyjest Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 a po spacerze-pelna okupacja stolu:loveu: Quote
Recommended Posts