Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MALWA']Fajne zdjęcia, a przede wszystkim BIszkopt fajny........
A co z jego wynikami, kiedy będą?[/QUOTE]
Już dawno były przecież, nie są dobre, ale miejmy nadzieję że to paskudztwo nie będzie się odnawiać.

Posted

[quote name='Mysza2']Już dawno były przecież, nie są dobre, ale miejmy nadzieję że to paskudztwo nie będzie się odnawiać.[/QUOTE]

Dzięki za info, zaraz przeszukam posty i sprawdzę jeszcze raz.....niestety tak jestem ostatnio z bieżącymi informacjami........

Posted

[quote name='andegawenka']Nie szukaj wyników tylko opis Myszki.[/QUOTE]

Już znalazłam z 4 stycznia opis, ze swiństwo ścięte i wszystko sie goi, ale też pamiętam, ze Ela pisła, że na początku lutego ma być kontrola.....dlatego tak pilnuję co dalej....

Posted

[quote name='MALWA']Już znalazłam z 4 stycznia opis, ze swiństwo ścięte i wszystko sie goi, ale też pamiętam, ze Ela pisła, że na początku lutego ma być kontrola.....dlatego tak pilnuję co dalej....[/QUOTE]
Tak, pójdziemy na kontrolę w przyszłym tygodniu:)

Posted

[quote name='MALWA']Już znalazłam z 4 stycznia opis, ze swiństwo ścięte i wszystko sie goi, ale też pamiętam, ze Ela pisła, że na początku lutego ma być kontrola.....dlatego tak pilnuję co dalej....[/QUOTE]

Też czekam:roll:

Posted

andegawenka napisał(a):
Elu zrób Biszkoptowi fotkę z daleka, może wtedy bedzie można zobaczyć jego wielkość, bo wydaje się bardzo duży

Jutro do niego jadę to zrobię:)
A na dworze ma być czy w domu?

Posted

andegawenka napisał(a):
Elu zrób Biszkoptowi fotkę z daleka, może wtedy bedzie można zobaczyć jego wielkość, bo wydaje się bardzo duży

A na prawdę nie jest ;) te zdjęcia nie dość, że pogrubiają to jeszcze powiększają:evil_lol:

Posted

AgusiaP napisał(a):
A na prawdę nie jest ;) te zdjęcia nie dość, że pogrubiają to jeszcze powiększają:evil_lol:

No właśnie, ja tego nie rozumiem , przecież on nie jest duży,
Ninuś koniecznie musisz go zobaczyć na żywo:), zapraszamy do Sosnowca:):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jutro do niego jadę to zrobię:)
A na dworze ma być czy w domu?

Na dworze Elu. Minio tak mi się wydawało że był dość obszerny ale gdy go zobaczyłam z daleka z moją sąsiadką to takie maleństwo maszerowało. Mam ten obraz do dziś:roll:

Posted

andegawenka napisał(a):
Na dworze Elu. Minio tak mi się wydawało że był dość obszerny ale gdy go zobaczyłam z daleka z moją sąsiadką to takie maleństwo maszerowało. Mam ten obraz do dziś:roll:

Minio ważył 11 pisałaś, a Biszkopcik 13:)

Posted

andegawenka napisał(a):
No ale Mini był przyziemny a Biszkot na szczudłach chodzi;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sobie wypraszam :mad:, a jak Zosi powiem to Cię znielubi i znieważy :diabloti:
A taj serio to jest wyższy od Twojego Niunia, inna budowa, no i on kosmaty jest i dlatego wydaje się obszerniejszy:)