Romina_74 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Maciaszku!!! Pięknie dziękujemy za wszystko :) :) :) W środę po wizycie opublikuję "kwitek" :) Ciociu choba!!! Banerki są urocze jak Basia :) Dziękujemy!!! Witamy Ciocię Saphirę ;) Quote
kiyoshi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 również zaglądam do Basi:) wyjątkowa z niej sunia:) trzymam kciuki za super domek, i oczywiście- ciesze się, że jest już bezpieczna pod opieką Rominy;) Quote
Romina_74 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Basia zaprasza na film :) http://www.youtube.com/watch?v=IZoXNIV_L-4&feature=youtu.be Quote
saphira18 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Fajnie że dałaś jej szansę Agata :) od razu inaczej kobitka wygląda. Baśka do niej pasuje:cool3: widziałam ją w schronisku w boksie... oby tam nigdy nie wracała Quote
maciaszek Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Link do filmiku dodany do strony fundacyjnej :). Czekam teraz na rachunek, coby spokojnie przelać pieniądz jutro lub pojutrze :). Quote
Romina_74 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Wczoraj niestety z różnych przyczyn organizacyjnych nie udało mi się dotrzeć z Basią do weta. Zatem wizyta odłożona - do jutra albo ... Wczoraj miałam telefon od Pani, która się zakochała w Kasi ujrzawszy ją na stronie shcroniska :) Chciałaby ją ulokować u swojej mamy, która jest sama po śmierci męża. Pani już ma swoją sunię - również schroniskową lady. Prosiłam, aby przegadała z mamą ten pomysł, dobrze się zastanowiła i wówczas zadzwoniła to podjadę z Basią, aby poznały się z przyszłą koleżanką, zobaczyć miesjce, w którym Basia miałaby mieszkać itd. Pani wyraziła chęć szybkiej sterylizacji Basi - więc wówczas można byłoby od razu przeprowadzić zabieg udrażniania kanalików łzowych. Zatem czekam na rozwój wydarzeń - jeśli Pani do jutra zadzwoni to wet w piątek odpada - nie będę Basi stresować, skoro i tak niedługo wyląduje na sterylce. Jeśli Pani nie zadzwoni - pojadę z nią w piętek popołudniu do weta. Chyba ok? Aaaa ... no i jeszcze jeden news - wczoraj Basia dostała cieczkę ;) Niedługo zamieszczę fotkę dokumentującą - w sensie Barbarę w bieliźnie ;) Quote
MagdaB Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Super wieści. Czekam na fotki panny w majteczkach :P. Quote
ania91sc Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mam nadzieję, że telefon zadzwoni :) A tymczasem czekamy niecierpliwie na nowe zdjęcia Basi :) Quote
saphira18 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 czekamy na Basie w majteczkach:evil_lol: i na dalszy rozwój wydarzeń (znaczy domu dla Baśki ;) ) Quote
ewes Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 zaciskam kciuki... oby wszystko poszło dobrze :) Quote
Romina_74 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Oto obiecana moja "barchanowa" sesja drogie ciotuchny ... jestem średnio zadowolona, ale obiecano ... Tutaj proszę zwrócić uwagę nie tyle na majty zwane przez nas roboczo "nindżami" ale na fryz Basi, przez który do złudzenia przypomina Bachna grzywacza chińskiego :) Tutaj kolejna wersja fryzury Basi - irokezik ;) no i jeszcze próbka "proszonka" Basi - wtedy śmiesznie staje na dwóch łapkach i bardzo się prostuje, wygląda jak surykatka :) No i kończymy "z przytupem" majtolowym filmikiem - tylko dla ciotek o mocnych nerwach ;) ZAPRASZAMY http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qxk9JJuX0aU Quote
soboz4 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 dlaczego średnio??? Fajne zdjęcia i fajny filmik! Quote
ania91sc Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 No właśnie co Ty Agata chcesz od tych zdjęć? :D Są świetne!!! A Basia taka urocza :loveu: Tylko straszna chudzinka... Quote
maciaszek Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 No to i ja kciuki zaciskam! Oby się Basi udało :). Czy filmik z majtami mam wrzucić na fundacyjną stronę? ;) Quote
MagdaB Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Super zdjęcia i super komentarza. Cos milego i smiesznego na poczatek dlugiego dnia :) Quote
Romina_74 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='maciaszek']Czy filmik z majtami mam wrzucić na fundacyjną stronę? ;) Jeśli nie niesie ze sobą gorszących treści ;) W piątek odbyłyśmy z Bachną wizytę u weta. Pan Doktor uśpił Bachnę, próbował udrożnić kanaliki łzowe, niestety w dużej mierze są zarośnięte :( Dostałyśmy krople Dicortineff - vet i kropimy, zgodnie z zaleceniem 2 x dziennie w myśl zasady "kropla drąży skałę". W przypadku Lutka się sprawdziło, zatem wierzę, że i tym razem się uda :) Pan Doktor wyczyścił również Basi ząbki z kamienia i wyrwał bardzo obruszanego "dolniak". Basia, podobbnie jak Aza nosi w pyszczku kamienie i szaleńczo obgryza patyki, czym niszczy sobie zęby. Quote
Romina_74 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Pan Doktor włączył się w poszukiwanie Basi domku. W piątek od razu przyjechała pewna rodzinka, która chciała poznać Basię. Wzięli mój numer o czekamy na kontakt. Czekając nie próżnujemy, dzisiaj umówiłyśmy się na wizytę PA do kolejnej zainteresowanej osoby. Jedziemy z Basią w środę - później relacja :) Tymczasem zapraszamy do obejrzenia kilku świeżych fotek: 1. Basia w swoim legowichu, tuż po powrocie od weta, jeszcze "pod wpływem" w asyście niezawodnej Kasi ;) 2. i 3. Kasia i Basia - zabawy choć dziwaczne, jednak przyjacielksie ;) 4. Do dzieci stosunek jak najbardziej pozytywny ;) 5. No i jak zwykle - patyk znajdzie się wszędzie ;) Usatysfakcjonowana mina Basi BEZCENNA ;) Pozdrawiamy!!! Quote
ania91sc Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Hehehe Ona jest BOSKA!!! :) Mam nadzieję, że któryś domek okaże się tym jedynym - trzymamy kciuki! :) Quote
ewes Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ale Basia ma wzięcie ;) trzymam kciuki za domek :) Quote
maciaszek Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Rachunek widziałam, zakodowałam, że mam pieniądz przelać. Mogę na początku następnego tygodnia? Numer konta masz zapewne ten sam (co przy ostatniej wpłacie), prawda? :) Quote
Recommended Posts