Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fredzik u swojej opiekunki wrócił do żywych i nabiera ciałka, sierści, zaufania. Co to znaczy miłość i opieka. Chylę czoła! No i kibicuję mocno, za znalezieniem domku :lol:

Posted

musi maluszek bardzo dobrze słyszec- majac takie piękne, pokaźne uszka :)

[quote name='keria']Fred- fenek.[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/201106/183375/734169/00000005.JPG[/IMG][/QUOTE]

Posted

Hmm , ale ogłoszenia chyba dopiero wyjdą ;)
Fredzio jest śliczny i malutki a takie pieski mają powodzenie . Na pewno znajdzie dom, dlaczego w to wątpisz :cool3:

Posted

[quote name='annodomini']Fredzik, tak jak podejrzewałam nie jest zbyt adopcyjny...
Tyle ogłoszeń i ani jednego telefonu. Zaczynam się martwić...Co z nim będzie....[/QUOTE]

Ale dlaczego nieadopcyjny - bardzo adopcyjny jest :). I robi się coraz bardziej pod dobrą opieką. Adopcje to taka "ruletka", ciężko wyprowadzić jakiś wzór. Mam suczkę w hotelu - cudna, mądra, w kwiecie wieku i czeka masakrycznie długo - na choćby jeden najgłupszy telefon - nic. A takie korniszonki - staruszki szły do domów w przyzwoitym czasie...
Fredzio jest śliczny - i to nie kurtuazja a fakt. Zawsze lubiłam szczególnie taki typ urody psiej - czarne malce z siwymi pyśkami - i to niemożliwe, żebym była jedyna taka na świecie :) - wniosek: Fredzio znajdzie swojego człowieka.

Posted

Fredzik ładnie porasta, w sobotę zrobię mu zdjęcia, bo w tygodniu jest już ciemno jak wracam z pracy.
Niestety mimo iż ma zrobione wiele ogłoszeń nie było ani jednego telefonu.:shake:

Posted

Dużo ludzi siada do kompa w sobotę i niedzielę,w tygodniu mniej mają czasu.Bardzo często się zdarza,że dawno wyszły ogłoszenia a psiak wyadoptowany a zapytania są.Fredzik powinien znaleźć domek jest kruszynką.Na tych fotkach wydaje mi się bardzo smutny ale pomalutku porasta już sierścią.

Posted

Cierpliwości Keria . Po pierwszych ogłoszeniach moich podopiecznych też była cisza , a teraz jak psiaki już mają swoje domy to nie ma dnia aby ktoś nie dzwonił czy mailował w sparwie ich adopcji .