Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj przelałam pati- c za transport 320 zł, a dzisiaj mam już przelew od Kryzi 240 zł. Dziękuję bardzo !

Batman pewnie ciągle rozmerdany ze szczęścia !

Posted

[quote name='toyota'][B]Wczoraj przelałam pati- c za transport 320 zł, a dzisiaj mam już przelew od Kryzi 240 zł. Dziękuję bardzo ![/B]

Batman pewnie ciągle rozmerdany ze szczęścia ![/QUOTE]

Asiu napisz prosze to na bazarku rowniez :)

ps. czy fb wplata tez juz doszla? dla niej podalam twoje konto...

Posted

[quote name='DianuLKaa']Witajcie o to dodaję foto Batmanka z Tymusiem !!!
[IMG]http://imageshack.us/a/img84/5752/zdjcie0224l.jpg[/IMG][/QUOTE]

Wspaniale wieści :) ! I piękna fotka, taka z sercem :).

Posted

witam witam Batuś ma się wporządku ciągle ma uśmiechniętą mordę i rozmerdany krótki ogonek jego szczek jest najcieńszy ze wszystkich naszych nosów lubi się pogonić wtedy leci jak mały czołg jest taki kochaniutki:loveu: adopcja go to był strzał w dychę!!!:cool3:

Posted

[quote name='Aryste']warto pomagac takim staruszkom. one tak zasluguja na milosc i potrafia sie odwdzieczyc.[/QUOTE]

pewnie że warto!!! kto by im pomógł jak nie my, dogomaniacy - takie psie oszołomy :lol:

Posted

[quote name='tymuś']witam witam Batuś ma się wporządku ciągle ma uśmiechniętą mordę i rozmerdany krótki ogonek jego szczek jest najcieńszy ze wszystkich naszych nosów lubi się pogonić wtedy leci jak mały czołg jest taki kochaniutki:loveu: adopcja go to był strzał w dychę!!!:cool3:[/QUOTE]

Cudownie czytać takie wieści:lol:

Posted

O jakie super wieści , że Batmanek już w domku.
Szczęściarz z niego wielki że trafił do takiego super domku , przypomina mi ,,figurą" Żyletę z Konina , która nie ma niestety tyle szczęścia.
Nie każdy na pierwszy rzut oka pokocha taką parówę :)
Sami zobaczcie czy nie podobna?

Posted (edited)

Podobna i śliczna ! Szkoda, że w schronie :(.

Jest już wpłata z fb 10 zł na transport . Proszę podziękować na wydarzeniu !

Tymuś, wybacz, że zapomniałam -książeczkę zdrowia Batusia wyślę do Was poleconym w przyszłym tygodniu.

Edited by toyota