Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam .! jestem TZ-ką od tymusia ; ) i chcę Wam bardzo podziękować za Batusia !!! :loveu: jest wspaniały ! :lol: Bardzo się cieszymy że mogliśmy mu dać dom bo jesli chodzi i ścisłość to będzie mieszkał w domu ; zachowuje się bardzo grzecznie i zachowuje czystość , mój mąż oszalał na jego punkcie , cały czas mnie woła żebym zobaczyła jaka z niego piękna "kuleczka" ( on takie psiaki lubi :eviltong: ) !

Posted

Aryste napisał(a):
DianuLka- Super ze daliscie dom tymusiowi.

zasluguje na szcescie kochana kluska

Hehe ależ się uśmiałam a myślalam, ze dzis mnie nic nie rozśmieszy :evil_lol:
Aryste, Tymuś to dogomaniak, ktory dał dom Batmankowi. :lol:

Posted

DianuLKaa napisał(a):
Witam .! jestem TZ-ką od tymusia ; ) i chcę Wam bardzo podziękować za Batusia !!! :loveu: jest wspaniały ! :lol: Bardzo się cieszymy że mogliśmy mu dać dom bo jesli chodzi i ścisłość to będzie mieszkał w domu ; zachowuje się bardzo grzecznie i zachowuje czystość , mój mąż oszalał na jego punkcie , cały czas mnie woła żebym zobaczyła jaka z niego piękna "kuleczka" ( on takie psiaki lubi :eviltong: ) !

to my dziekujemy za tak wspanialy domek dla Batusia!!! :loveu::loveu::loveu: odmieniliscie jego zycie, cos pieknego! :iloveyou:

Posted

[quote name='tymuś']oj tak !!!!:razz: toyotko skrzynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ps zdj dostałaś ??

Niestety nie mam możliwości odebrania tych mms-ów, bo moja komórka nie ma takiej opcji. Myślałam może, że przez neta, ale TZ twierdzi, że się nie da.

Nauczcie się proszę wrzucać foty na dogo przez imageshack, - albo poproszę na maila: [email protected] , to je wrzucę.

Kasę za transport już Patrycji wysłałam. Dziękuję wszystkim za kupowanie cegiełek !