tymuś Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 toyota się pojawi to da znać co i jak ;) ja Batmanka odebrałem w częstochowie !!!!!;) Quote
toyota Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Pati-c zawiozła Batmana do Częstochowy (koszt 320 zł). Tymuś dojechał do Częstochowy na własny koszt. Quote
kolejna kobietka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Na chwile obecna z bazarku mamy 290 zl + 10 zl z fb, wiec lacznie 300 zl, jeszcze tylko 4 cegielki! :smile: Quote
DianuLKaa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Witam .! jestem TZ-ką od tymusia ; ) i chcę Wam bardzo podziękować za Batusia !!! :loveu: jest wspaniały ! :lol: Bardzo się cieszymy że mogliśmy mu dać dom bo jesli chodzi i ścisłość to będzie mieszkał w domu ; zachowuje się bardzo grzecznie i zachowuje czystość , mój mąż oszalał na jego punkcie , cały czas mnie woła żebym zobaczyła jaka z niego piękna "kuleczka" ( on takie psiaki lubi :eviltong: ) ! Quote
Aryste Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 DianuLka- Super ze daliscie dom tymusiowi. zasluguje na szcescie kochana kluska Quote
barb Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Aryste napisał(a):DianuLka- Super ze daliscie dom tymusiowi. zasluguje na szcescie kochana kluska Hehe ależ się uśmiałam a myślalam, ze dzis mnie nic nie rozśmieszy :evil_lol: Aryste, Tymuś to dogomaniak, ktory dał dom Batmankowi. :lol: Quote
zakonna Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 lepiej powiedz Tymuś jak się czujesz po tym jak zostałeś ZAADOPTOWANY, cieszysz się, że masz domek? :P Quote
tymuś Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) bardzoooooooooooooo!!!!:lol: to już mój trzeci dom byłby :lol: Edited November 4, 2012 by tymuś Quote
kolejna kobietka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 DianuLKaa napisał(a):Witam .! jestem TZ-ką od tymusia ; ) i chcę Wam bardzo podziękować za Batusia !!! :loveu: jest wspaniały ! :lol: Bardzo się cieszymy że mogliśmy mu dać dom bo jesli chodzi i ścisłość to będzie mieszkał w domu ; zachowuje się bardzo grzecznie i zachowuje czystość , mój mąż oszalał na jego punkcie , cały czas mnie woła żebym zobaczyła jaka z niego piękna "kuleczka" ( on takie psiaki lubi :eviltong: ) ! to my dziekujemy za tak wspanialy domek dla Batusia!!! :loveu::loveu::loveu: odmieniliscie jego zycie, cos pieknego! :iloveyou: Quote
DianuLKaa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 haha tak jesteśmy dumni że zaadoptowaliśmy tymusia:eviltong: ale tak na poważnie to była bardzo dobra decyzja :multi: Batuś to bardzo kochana psina !:loveu: Quote
Ziutka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='tymuś']Batuś Ziutko , Batmanek;)[/QUOTE] A bo mi się mylnęło...byłam na wątku u Bartusia i tak jakoś :eviltong: Quote
toyota Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Chyba ciotki zrobiły jakąś imprezę na cześć tego, że Batman w domu i dlatego tak się wszystkim języki plączą :evil_lol:. Quote
tymuś Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 oj tak !!!!:razz: toyotko skrzynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ps zdj dostałaś ?? Quote
kolejna kobietka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='toyota']Chyba ciotki zrobiły jakąś imprezę na cześć tego, że Batman w domu i dlatego tak się wszystkim języki plączą :evil_lol:.[/QUOTE] hihi chyba tak! :evil_lol: :loveu: Quote
toyota Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='tymuś']oj tak !!!!:razz: toyotko skrzynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ps zdj dostałaś ?? Niestety nie mam możliwości odebrania tych mms-ów, bo moja komórka nie ma takiej opcji. Myślałam może, że przez neta, ale TZ twierdzi, że się nie da. Nauczcie się proszę wrzucać foty na dogo przez imageshack, - albo poproszę na maila: [email protected] , to je wrzucę. Kasę za transport już Patrycji wysłałam. Dziękuję wszystkim za kupowanie cegiełek ! Quote
tymuś Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 oj zapomniałe Toyotko że masz problem z tymi mmsami:roll: Quote
DianuLKaa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Witajcie o to dodaję foto Batmanka z Tymusiem !!! Quote
kolejna kobietka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 nio :) kocham to!:Cool!::iloveyou: Quote
Recommended Posts