Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Cyt. fragment wiadomości od Pati- c, u kórej jest teraz awaryjnie Batmanek. Dyzio to jest pies, którego wzięła wczoraj na BDT z Punktu w Świeciu od kkasiiiar.

" Tak więc mamy aktualnie 5 kotów i 3 psy na dt plus Batmanka na chwilowym przechowaniu. Batmanek jest zupełnie niekonfliktowym i baardzo miłym psiaczkiem. Super toleruje koty- nic go nie interesują ;) Dyzio jest przebojowy i bezstresowy- wszędzie go pełno, wszędzie chce być pierwszy,co nie do końca odpowiada naszej bulwie,która uważa ,że jest królową i naczelnym dowódcą całego stada. Dyzio także jest pokojowo nastawiony do kotów. Poszliśmy dziś z całym stadem na spacer-aż miło było na nie popatrzeć :) Batmanek był po prostu wniebowzięty-zresztą nie ma co się dziwić. Szliśmy przez pola i lasem. I było super. Trochę bałam się,że Batmanek nie wyrobi kondycyjnie lub serce mu nie wytrzyma z nadmiaru wrażeń ,ale dał radę :) A teraz wszystkie błogo śpią. "

boże.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jak wspaniale to czytać, batmanek na długim spacerze dał radę,!!!! on chyba chce się pokazać z jak najlepszej strony , biedactwo wspaniały "nosssss":loveu:

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

O rany!!!
Jestem ostatnio niezbyt często na dogo, bo w domu chwilowo nie mam netu.

Wchodzę na wątek Batmanka, a tu takie newsy.

Ukłony dla tymusia i buziaki od koleżanki Batmanka ze schronu Nuteczki, która jest u mnie w bdt.
https://lh4.googleusercontent.com/-Hc8KAX5zbLw/UHSDjTzOPbI/AAAAAAAAA0M/w4K9HpzggJY/s512/036.JPG

Staż Nuci w schronie to 6 lat oby jej się też taki wspaniały domek trafił.

Ile jeszcze brakuje by pokryć koszty transportu?

Edited by Gabi79
Posted

Na chwile obecna z bazarku cegielkowego mamy 130 zl :loveu:, http://www.dogomania.pl/forum/threads/234563-Cegiełkowy-dla-Batusia-którego-od-domku-dzieli-ok-400-km-(-Pomóżmy-mu-tam-dotrzeć quasimodo przekazal, ze jezeli nie skorzystamy z jego transportu do Łodzi, to dolozy sie i kupi 20 cegielek, czyli 100 zl!!! :loveu: a to razem daje 230 zl, toyota na pewno organizuje transport, ja niestety nie znam szczegolow jak w koncu pojedzie Batus, w jedna strone jest az okolo 350 km, czyli w obie 700...

Posted (edited)

Batman przebywa za Sulejówkiem w miejscowości Michałów. Koszt transportu z tego miejsca do Częstochowy wynosi 320 zł.

Pati- c go wykąpała Batmanka w szmponie Dr Lucy. Teraz pachnie i stał się puszysty. Pati - c zachwyca się jego charakterem. Pati w tym samym dniu razem z Batmanem, wzięła do domu jeszcze 2 inne psy. Razem ma teraz 7 psów- 3 własne + 3 tymczasy i Batman awaryjnie. Jak zdarzają się spięcia to Batman oddala się na bezpieczną odległość. Pati- c nazwała go "typowy pacyfista" :).

Edited by toyota
Posted

[quote name='toyota']Batman przebywa za Sulejówkiem w miejscowości Michałów. Koszt transportu z tego miejsca do Częstochowy wynosi 320 zł.

Pati- c go wykąpała Batmanka w szmponie Dr Lucy. Teraz pachnie i stał się puszysty. Pati - c zachwyca się jego charakterem. Pati w tym samym dniu razem z Batmanem, wzięła do domu jeszcze 2 inne psy. Razem ma teraz 7 psów- 3 własne + 3 tymczasy i Batman awaryjnie. Jak zdarzają się spięcia to Batman oddala się na bezpieczną odległość. Pati- c nazwała go "typowy pacyfista" :).

oj niezle mu zycie w schronie dalo w kosc :-(, juz on pamieta dobrze czym moga sie skonczyc takie utarczki... niejedno jego oczy widzialy w tym cholernym schronie, a moze i na wlasnej skorze sie o tym przekonal rowniez :-(

Posted

Ja troszkę dołożę do transportu, ale niestety nie będzie tego dużo
Tymuś, a Ty jesteś w stanie podjechać do Częstochowy ? - to jest ponad 150 km w jedną stronę

Posted

w tygodniu będzie kiepsko , do Katowic dam radę a za resztę trasy chętnie pokryję koszt tj z Częstochowy do Katowic , jak pati-c w ogóle zgodziłaby się zajechać:oops: