Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisaj Pati - c przyjeżdża do schroniska po 2 psiaki i wiezie je do Warszawy. Batman pewnie też mógłby jechać, ale niestety na dalszą drogę do Katowic nie ma pieniędzy. To jeszcze dodatkowe 330 km w jedną stronę :(. Kolejna okazja przepadła :(.

Czy ktos użyczy konta, żebyśmy mogli zbierać na taransport dla Batmana ? Ja już mam za dużo zbiórek.

Posted

Kryziu, bardzo Ci dziękuję :loveu:.

Zaryzykowałam i Batman jest w drodze. Dojedzie do Warszawy bez kosztów. Bedzie mógł spędzić u Pati- c 2, 3 dni. Na dalszą podróż trzeba zbierać. Do figu nie zdołałam się dodzwonić.

Tymuś nic nie wie, nie mogłam znaleźć jego nr telefonu :diabloti:.

Posted

Kryzia napisał(a):
Coś mi dzwoni, że figu jeździ w weekendy, ale mogę się mylić.
Tymuś, już chyba wie :)

oj!!! wie , wie i czakamy z żoną - DianuLKaa z dogo i naszą córcią:multi:

Posted (edited)

córcia jeszcze nie w temacie :lol: a odchudzać owszem spróbuję ale zobaczymy czy to coś da!?:lol:

a to co za "psiak" u Was jest???:lol:

Edited by tymuś
Posted

quasimodo napisał(a):
Chętnie dołożę się do transportu, tak jak napisałem to już na FB - ten serdelek bardzo chwyta za serce :)

na fb mam jedna oferte, mysle, ze to jest "quasimodo", ale nie wiem, czy dobrze polaczylam :eviltong: w kazdym badz razie przekazuje cytujac:

"Ja, cholera, przez totalny brak czasu mógłbym dopiero we wtorek Go podrzucić kawałek, ale dałbym radę tylko tak ze 150 km - np. do Łodzi, bo na dłużej nie wyrwę się z Warszawy...
"Przyszli Rodzice" Batmanka napisali, że mogą podjechać po Niego do Częstochowy, to może jak ja zawiózłbym Go do Łodzi, to ktoś mógłby Go z Łodzi do Częstochowy podrzucić?
A jak nie to proponuję trochę kaski na płatny transport."

Warszawa-Łódź bezpłatnie

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Tak...:) tak...:) jedzie do Tymusia...:):)

Dokladam swoją cegiełkę do transportu. A z jakiego schroniska jest Batman ?

Posted (edited)

Kryzia napisał(a):
Toyota, a pati-c ewentualnie pojechałaby z Batmankiem ? i ile potrzeba na transport ?

Oczywiście, że tak. Da mi znać ile by to kosztowało.

Edited by toyota
Posted

Cyt. fragment wiadomości od Pati- c, u kórej jest teraz awaryjnie Batmanek. Dyzio to jest pies, którego wzięła wczoraj na BDT z Punktu w Świeciu od kkasiiiar.

" Tak więc mamy aktualnie 5 kotów i 3 psy na dt plus Batmanka na chwilowym przechowaniu. Batmanek jest zupełnie niekonfliktowym i baardzo miłym psiaczkiem. Super toleruje koty- nic go nie interesują ;) Dyzio jest przebojowy i bezstresowy- wszędzie go pełno, wszędzie chce być pierwszy,co nie do końca odpowiada naszej bulwie,która uważa ,że jest królową i naczelnym dowódcą całego stada. Dyzio także jest pokojowo nastawiony do kotów. Poszliśmy dziś z całym stadem na spacer-aż miło było na nie popatrzeć :) Batmanek był po prostu wniebowzięty-zresztą nie ma co się dziwić. Szliśmy przez pola i lasem. I było super. Trochę bałam się,że Batmanek nie wyrobi kondycyjnie lub serce mu nie wytrzyma z nadmiaru wrażeń ,ale dał radę :) A teraz wszystkie błogo śpią. "