Aryste Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 super ze klusek znalazl taki odpowiedzialny i dobry domek. to teraz musimy organizowac transport. Quote
toyota Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Dzisaj Pati - c przyjeżdża do schroniska po 2 psiaki i wiezie je do Warszawy. Batman pewnie też mógłby jechać, ale niestety na dalszą drogę do Katowic nie ma pieniędzy. To jeszcze dodatkowe 330 km w jedną stronę :(. Kolejna okazja przepadła :(. Czy ktos użyczy konta, żebyśmy mogli zbierać na taransport dla Batmana ? Ja już mam za dużo zbiórek. Quote
Kar0la Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Toyota Figu jeżdzi na trasie Warszawa-Katowice. Zadzwoń do niej szybko. Może akurat będzie jechała do Katowic. Quote
toyota Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Tymuś, podaj mi proszę swój nr tel. , bo nie mogę odnaleźć. Quote
kolejna kobietka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Bazarek dla Batusia!!! :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234563-Cegie%C5%82kowy-dla-Batusia-kt%C3%B3rego-od-domku-dzieli-ok-400-km-%28-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-tam-dotrze%C4%87 Quote
toyota Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Kryziu, bardzo Ci dziękuję :loveu:. Zaryzykowałam i Batman jest w drodze. Dojedzie do Warszawy bez kosztów. Bedzie mógł spędzić u Pati- c 2, 3 dni. Na dalszą podróż trzeba zbierać. Do figu nie zdołałam się dodzwonić. Tymuś nic nie wie, nie mogłam znaleźć jego nr telefonu :diabloti:. Quote
tymuś Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 ja mam tylko firmowe konto , niestety............... Quote
Kryzia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Coś mi dzwoni, że figu jeździ w weekendy, ale mogę się mylić. Tymuś, już chyba wie :) Quote
toyota Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 (edited) Wrzucam dla Tymusia, bo jest ciekaw jak wygląda "jedynka" i "dwójka": http://www.dogomania.pl/forum/threads/229791-Prima-i-Mokka-już-w-DT-)-Potrzebne-na-leczenie-guza-u-Primy-( Edited October 31, 2012 by toyota Quote
tymuś Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Kryzia napisał(a):Coś mi dzwoni, że figu jeździ w weekendy, ale mogę się mylić. Tymuś, już chyba wie :) oj!!! wie , wie i czakamy z żoną - DianuLKaa z dogo i naszą córcią:multi: Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Tymus....:) a corcia wie, ze przyjezdza maly i pulchny Kluseczek? I chyba pomalutku odchudzanko sie szykuje.......:) Quote
tymuś Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) córcia jeszcze nie w temacie :lol: a odchudzać owszem spróbuję ale zobaczymy czy to coś da!?:lol: a to co za "psiak" u Was jest???:lol: Edited October 31, 2012 by tymuś Quote
Kryzia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Toyota, a pati-c ewentualnie pojechałaby z Batmankiem ? i ile potrzeba na transport ? Quote
kolejna kobietka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 quasimodo napisał(a):Chętnie dołożę się do transportu, tak jak napisałem to już na FB - ten serdelek bardzo chwyta za serce :) na fb mam jedna oferte, mysle, ze to jest "quasimodo", ale nie wiem, czy dobrze polaczylam :eviltong: w kazdym badz razie przekazuje cytujac: "Ja, cholera, przez totalny brak czasu mógłbym dopiero we wtorek Go podrzucić kawałek, ale dałbym radę tylko tak ze 150 km - np. do Łodzi, bo na dłużej nie wyrwę się z Warszawy... "Przyszli Rodzice" Batmanka napisali, że mogą podjechać po Niego do Częstochowy, to może jak ja zawiózłbym Go do Łodzi, to ktoś mógłby Go z Łodzi do Częstochowy podrzucić? A jak nie to proponuję trochę kaski na płatny transport." Warszawa-Łódź bezpłatnie Quote
quasimodo Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 kolejna kobietka napisał(a):na fb mam jedna oferte, mysle, ze to jest "quasimodo", ale nie wiem, czy dobrze polaczylam :eviltong: dobrze połączyłaś :) Quote
barb Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Trafilam tu z wątku bazarkowego. Czy dobrze zrozumialam, że piesek jedzie do Tymusia ? Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Tak...:) tak...:) jedzie do Tymusia...:):) Quote
barb Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Aimez_moi napisał(a):Tak...:) tak...:) jedzie do Tymusia...:):) Dokladam swoją cegiełkę do transportu. A z jakiego schroniska jest Batman ? Quote
kolejna kobietka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 quasimodo napisał(a):dobrze połączyłaś :) ooo super! :) Quote
kolejna kobietka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 kochani, mam tez kolejna oferte pomocy, Pani z fb oferuje pomoc w przewiezieniu Batusia z Katowic do Gorzyc bezplatnie! tak wiec ktos by musial Batusia zawiezc do Katowic... Quote
toyota Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 (edited) Kryzia napisał(a):Toyota, a pati-c ewentualnie pojechałaby z Batmankiem ? i ile potrzeba na transport ? Oczywiście, że tak. Da mi znać ile by to kosztowało. Edited November 1, 2012 by toyota Quote
toyota Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Cyt. fragment wiadomości od Pati- c, u kórej jest teraz awaryjnie Batmanek. Dyzio to jest pies, którego wzięła wczoraj na BDT z Punktu w Świeciu od kkasiiiar. " Tak więc mamy aktualnie 5 kotów i 3 psy na dt plus Batmanka na chwilowym przechowaniu. Batmanek jest zupełnie niekonfliktowym i baardzo miłym psiaczkiem. Super toleruje koty- nic go nie interesują ;) Dyzio jest przebojowy i bezstresowy- wszędzie go pełno, wszędzie chce być pierwszy,co nie do końca odpowiada naszej bulwie,która uważa ,że jest królową i naczelnym dowódcą całego stada. Dyzio także jest pokojowo nastawiony do kotów. Poszliśmy dziś z całym stadem na spacer-aż miło było na nie popatrzeć :) Batmanek był po prostu wniebowzięty-zresztą nie ma co się dziwić. Szliśmy przez pola i lasem. I było super. Trochę bałam się,że Batmanek nie wyrobi kondycyjnie lub serce mu nie wytrzyma z nadmiaru wrażeń ,ale dał radę :) A teraz wszystkie błogo śpią. " Quote
kolejna kobietka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 cudowny jest Batmanek, pies ideal!!! :loveu: a Dyziowi nie ma co sie dziwic :lol: w koncu to mlodzieniaszek, jeszcze takie troche psie dziecko :) ale sie ciesze, ze Dyziuchna wyjechal z tego Punktu Przetrzyman :multi: Quote
Recommended Posts