Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tymuś napisał(a):
Batmanek już śpi w łazience u mnie .... tam się ułożył:lol:jest prze prze słodki da się podnosić i dotykać:loveu:taki mały pudzian:lol:

Kryzia napisał(a):
Prosimy o więcej detali :)

Prosimy ...koniecznie.

Posted (edited)

Kryzia napisał(a):
Jak dobrze, że już dobrze :)
Tymuś to prawdziwy facet - wszystko trzeba wyciągać z niego wołami :)

a jak!!!:lol:
żarty żartami ale dziś batmanek chyba najszybciej w życiu śmigał i to do swojego domku stałego!!!240km ps zamknołęm licznik :eviltong:

Edited by tymuś
Posted

Aimez_moi napisał(a):
Tymus...........:) napisz jaki jest nasz grubasek i jak sie zachowuje...... no prosze......

jaki jest?! zabawny i pocieszny strasznie :loveu: na rękach da się nosić , lubi się miziać i reaguje na "batmanka":lol:
do stada został przyjęty:multi:bezkonfliktowo!!!

Posted

jeju jeju jakie cudne wiesci z rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::loveu: Batus juz w cudownym domku, bezpieczny i kochany, a do tego psi ideal!!! :loveu:

ps. niech mi ktos powie jaka kwote za transport zbieramy? co i ile komu zwrocic mamy? :roll:

Posted

przyszłam tu z bazarku Kolejnej Kobietki - Super słodki jest Batman i już w domu :loveu: ,dieta konieczna , bardzo mu współczuje ja całe życie na diecie ( bez efektów :angryy:)
Miziania dla Batmana !!!!

Posted

sonia1974 napisał(a):
przyszłam tu z bazarku Kolejnej Kobietki - Super słodki jest Batman i już w domu :loveu: ,dieta konieczna , bardzo mu współczuje ja całe życie na diecie ( bez efektów :angryy:)
Miziania dla Batmana !!!!

Moze Batmankowi wystarczy tylko więcej ruchu ? ;)
Na pewno w schronisku nie mial go za wiele.