Ewa Gałązka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Batmanek prosi o wpłaty- chociaż 10 zł.:oops: Quote
kolejna kobietka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Kochani, pozwole sobie przypomniec o BAZARKU dla Batusia, bardzo wazne oprocz wplat jest rowniez podrzucanie! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234563-Cegie%C5%82kowy-dla-Batusia-kt%C3%B3rego-od-domku-dzieli-ok-400-km-%28-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-tam-dotrze%C4%87 uciekam juz bo padam, dobranoc! :calus: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Dobranoc....:) Popedze jeszcze na bazarek..... Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 zagladam na szybciutko do Batusia... dziekuje kochana za podnoszenie! :) Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 to ja jeszcze raz na szybciutko :lol: Quote
tymuś Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Batmanek już śpi w łazience u mnie .... tam się ułożył:lol:jest prze prze słodki da się podnosić i dotykać:loveu:taki mały pudzian:lol: Quote
tymuś Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Kryzia napisał(a):Poważnie :crazyeye: Jest już u Ciebie ? lekko!!!!:lol: Quote
barb Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 tymuś napisał(a):Batmanek już śpi w łazience u mnie .... tam się ułożył:lol:jest prze prze słodki da się podnosić i dotykać:loveu:taki mały pudzian:lol: Kryzia napisał(a):Prosimy o więcej detali :) Prosimy ...koniecznie. Quote
barb Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 tymuś napisał(a):co chcecie wiedzieć????:lol: Na początek może jak to sie stało, że psiak jest już u Ciebie ?:lol: Quote
Kryzia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Czuje się jak u siebie :), czy jest onieśmielony ? Quote
tymuś Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 normalnie.... :lol:telefon transport łączony dobre chęci i ................................................. jest:lol::multi: Quote
Kryzia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jak dobrze, że już dobrze :) Tymuś to prawdziwy facet - wszystko trzeba wyciągać z niego wołami :) Quote
tymuś Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) Kryzia napisał(a):Jak dobrze, że już dobrze :) Tymuś to prawdziwy facet - wszystko trzeba wyciągać z niego wołami :) a jak!!!:lol: żarty żartami ale dziś batmanek chyba najszybciej w życiu śmigał i to do swojego domku stałego!!!240km ps zamknołęm licznik :eviltong: Edited November 4, 2012 by tymuś Quote
Kryzia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Tymuś, jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Śpijcie spokojnie, chociaż pewnie z nadmiaru wrażeń, nie będzie to takie łatwe I skrobnij coś, od czasu do czasu :) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Tymus...........:) napisz jaki jest nasz grubasek i jak sie zachowuje...... no prosze...... Quote
tymuś Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Aimez_moi napisał(a):Tymus...........:) napisz jaki jest nasz grubasek i jak sie zachowuje...... no prosze...... jaki jest?! zabawny i pocieszny strasznie :loveu: na rękach da się nosić , lubi się miziać i reaguje na "batmanka":lol: do stada został przyjęty:multi:bezkonfliktowo!!! Quote
kolejna kobietka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 jeju jeju jakie cudne wiesci z rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::loveu: Batus juz w cudownym domku, bezpieczny i kochany, a do tego psi ideal!!! :loveu: ps. niech mi ktos powie jaka kwote za transport zbieramy? co i ile komu zwrocic mamy? :roll: Quote
zakonna Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja to bym zdjęcia jakieś z cudaczkiem chciała, najlepiej jak jest na rączkach miziany :D Quote
sonia1974 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 przyszłam tu z bazarku Kolejnej Kobietki - Super słodki jest Batman i już w domu :loveu: ,dieta konieczna , bardzo mu współczuje ja całe życie na diecie ( bez efektów :angryy:) Miziania dla Batmana !!!! Quote
barb Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 sonia1974 napisał(a):przyszłam tu z bazarku Kolejnej Kobietki - Super słodki jest Batman i już w domu :loveu: ,dieta konieczna , bardzo mu współczuje ja całe życie na diecie ( bez efektów :angryy:) Miziania dla Batmana !!!! Moze Batmankowi wystarczy tylko więcej ruchu ? ;) Na pewno w schronisku nie mial go za wiele. Quote
Recommended Posts